Günlük Kariyer Burç Yorumları 21 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Şubat Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftanın ilerleyen saatlerinde Ay’ın gelir sektörünüze geri dönmesi ve heyecan verici yeni gelişmelerle artık sadece haftalar sonra, bugün odaklanmayı finansal çitin diğer tarafına koyma şansı getiriyor. Finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek olan, Ay’ın finans sektörünüzdeki Güney Düğümü ile olan dost yönüdür; bu, para gezegeni Venüs’ün dün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılana kadar yaptığı bir şeydi.

Ay’ın hafta sonu kariyer evinizden ayrılması, profesyonel içgüdüleriniz ve en başından körüklenen hayal gücünüzle yeni çalışma haftasına başlamak için bir şanstan daha fazlasıdır. Merkür’ün ayrılmasından bu yana ve Pluto önümüzdeki ay ayrılmaya hazırlanırken bu ilk ziyaret, yarım kalmış işleri halletmeye başlamak için bir şanstı ve birkaç aktif aydan sonra, odağınızı daha uzun vadeye kaydırırken yeniden bir araya gelin.


Boğa Burcu

21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, yeni çalışma haftasına profesyonel olarak iyi bir başlangıç ​​yaparken, özellikle de hafta sonu Güneş’in ayrılmasının ardından, bu aynı zamanda gelir cephesinde de işlerin alevlenmesine yardımcı oldu. Gelir sektörünüzdeki Mars’ın, hak ettiğiniz şey için zaten büyüyen bir mücadele dürtüsüne yakıt ekleyen dostane bir yönüydü.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi mesleki içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesiyle bırakmaktan fazlasını yaptı. Ay, Güneş’in son dolu gününde geri döndü ve güneş ışığı kariyerinizi ve profesyonel durumunuzu, meseleleri ve seçeneklerinizi değiştirirken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağladı, ancak sizi buradan götürecek gezegenler hakkında bir okuma yapmak için. Bu, yeniden bir araya gelmek ve sıfırlamak için bir şans oldu.


İkizler Burcu

21 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde herhangi bir gezegensel aktivite olmadığı, ancak Mars’ın gelecek ay gecikmiş bir dönüş yapmasıyla, her şey ilk önce profesyonel olarak işleri yerine oturtmakla ilgili. Paranın gezegeni olarak Venüs’ün kariyer evinizden ayrılışı, işleri kazançlı bir yöne yönlendirmenize yardımcı olurken, dünkü Yeni Ay’dan ayrılan Güneş ve Ay momentumun devam etmesini sağlayabilir.

Ay sadece dünkü Yeni Ay’dan sonra değil, dün Venüs ayrıldıktan ve Güneş onun yerini almak için geri döndükten sonra hala kariyer sektörünüzde. Güneş sadece iki gün önce geri döndü ama o sırada Venüs ayrıldı ve hala ayrılmaya devam eden ve hala çok fazla ileri ivme üreten bir Yeni Ay oldu. Odak, Venüs’ün ‘ne’ye olan odağından Güneş’in ne zaman, nerede ve nasıl’a odaklanmasına kayarken, Ay sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor.


Yengeç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bunların arasında, dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması ve önceki gün Güneş’in ayrılması, size paketlerini açıp işlemeniz için çok şey bıraktı. Güneş ışığı artık finansal durumunuz ve para meseleleriniz üzerinde olmayabilir, ancak finansal içgüdüleriniz keskin ve her şey açıkken, Merkür ve Satürn, finansal gücünüzü geri almanıza yardımcı olabilecek seçimler, kararlar ve planlarla çalışmaya başlıyor.

Geçen yıl Venüs kariyer sektörünüze Mayıs ayına kadar geri dönmedi, dün geri dönüşü herhangi bir profesyonel yılın daha aktif aylarını erken bir başlangıç ​​yaptı. Ayın yarın geri dönmesi ve Venüs’ün önümüzdeki haftaya kadar Jüpiter ile aynı hizaya gelmemesi nedeniyle, kalbinizin dikkati profesyonel oyununuza ve gelecek yıl için profesyonel arzu ve beklentilere çekilirken, bugün işleri yoluna koyma şansı var.


Aslan Burcu

21 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüzden ayrıldıktan bir gün sonra Güneş ve Ay sadece burada değil, dünkü Yeni Ay’dan da ayrılıyor. Venüs, kuma yeni bir çizgi çizme şansı sunan Yeni Ay’ın kalbinden ayrıldı ve Venüs’ün finansal güveninizi artırmaya odaklanması ile neyin mümkün olduğu duygusu ile artık daha fazla hedefe odaklanma arasında bir ayrım yarattı. para meselelerine yaklaşım.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüzden ayrılması, yeni çalışma haftasına geçişte size her zaman avantaj sağlayacaktı. Başından itibaren keskin içgüdüleriniz, ancak zamanla bilgi indirme paketini açmaya başlamanız, size erken bir avantaj sağladı. Bu aynı zamanda tünel görüşünden uzaklaşıp daha geniş bir perspektife geçerken bir sıfırlama fırsatı oldu.


Başak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İlk tam gününü finans sektörünüzde geçirirken, Venüs size yarın Ay dönmeden önce bir duraklama şansı veriyor. Bu, finansal içgüdülerinizi keskinleştirecek ve duygusal olarak daha meşgul olmanızı sağlayacak, ancak aynı zamanda para gezegenine Ay’ın halihazırda burada bulunan dört gezegenle bağlantı kurarken gözlem yapma şansı da verecektir.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size sezgisel bir avantaj ve aynı zamanda paketten çıkarmak için bir bilgi indirme olanağı sağladı. Ay, Güneş iki gün önce ayrıldığında buradaydı ve o zamandan beri Merkür ve Satürn ile hizaya girerek, onu buradan alacak gezegenler hakkında size sezgisel bir okuma sunuyor. Gelecek hafta Merkür’ün ve bir hafta sonra Satürn’ün ayrılmasıyla, bu size yarım kalmış işleri halletmek için gereken her şeyi bırakıyor.


Terazi Burcu

21 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bu, herhangi bir mali yılda genellikle yavaş bir nokta olsa da, Uranüs hala ilk haftalarında doğrudan hareket halindeyken ve Nisan sonunda Güneş dönmeden önce yönünüzü bulma zamanı geldiğinde, artan bir beklenti duygusu var. Paranın gezegeni Venüs, gelecek ay erken dönüşü ve bağlılığın kraliçesi Juno, dört yıl sonra ilk ziyareti Jüpiter’in dönüşü için hazırlıklara sahne olacak ve sadece birkaç hafta içinde bir büyüme ve genişleme dönemi başlayacak.

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra hala iş sektörünüzde değil, aynı zamanda önemli bir sıfırlamanın tam ortasındasınız. Ay daha dün, Güneş’in son dolu gününde ve Venüs’ün ayrılmasından sadece birkaç saat önce geri döndü. Geçen hafta, rüyaya ve neyin mümkün olduğuna dair bir duyguya odaklanmak için Neptün’le çalışmakla ilgiliydi ve şimdi güneş ışığı iş ve işle ilgili meselelerde ve Yeni Ay’dan gelen momentum yeni başlangıçlar ve sıfırlama için bir fırsat yaratıyor.


Akrep Burcu

21 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Ay’ın dostça bir görünümü ve aynı zamanda geçen haftaki çarpışmaları sayesinde, Mars ateşlendi ve finans sektörünüzdeki son haftalarını değerlendirmeye hazır. Savaşçı gezegenin finans sektörünüzdeki en uzun gerileme aşamasının sona ermesinin üzerinden beş hafta geçti ve önümüzdeki ay ayrılacağı için daha proaktif bir yaklaşım istiyor. Bu arada, Venüs’ün iş sektörünüzdeki ilk tam günü, gelir ve iş cephelerinde iyi bir haber.

İlk tam gününü iş sektörünüzde geçirirken Venüs, yarın Ay dönene kadar anda kalarak dönüşüne uyum sağlamanız için size bir şans veriyor. Bu size sadece kalbinizi meşgul etmeye uyum sağlamanız için daha iyi bir şans vermekle kalmayacak, aynı zamanda Ay’ın önümüzdeki birkaç gün içinde zaten burada olan dört gezegenle hizalanması, bunun iş cephesinde sahip olacağı daha geniş etkileri hakkında size daha iyi bir okuma sağlayacaktır.


Yay Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın hafta sonu gelir sektörünüzden ayrılması, yeni çalışma haftasına her zaman iyi bir başlangıç ​​yapacaktı ve en başından para için burnunuzun keskin olmasını sağlayacaktı. Merkür’ün ayrılmasından bu yana ve Pluto ile yapılan bu ilk ziyaret, yaklaşık 15 yıl sonra önümüzdeki ay buradan ayrıldıktan sonra, ileriye doğru yolunuzu çizerken yarım kalmış işleri halletmek için gereken her şeyi size bırakıyor.

Geçen hafta sonlarında gelir sektörünüzden geçerken Ay’ın iş cephesindeki gezegenlere dostane yönü dışında, bu hafta yeni bir şey enjekte edecek hiçbir şey yok. Yine de buna rağmen, altıncı hissiniz, iş cephesinde işler genellikle Nisan ayının sonuna kadar ilerlemeye başlamasa da ve Jüpiter’in hala üç ay uzakta olmasına rağmen, her şeyin çok daha erken gerçekleşeceğini öne süren bir beklenti duygusuna kapılacak. Daha.


Oğlak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sizi para için keskin bir burunla baş başa bırakırken, önceki gün Güneş’in ayrılması her şeyi açıkta ve şeffaf bıraktı. Gelecek hafta Merkür ve sonraki hafta Satürn ayrılacakken, sonraki adımlarınızı planlamak için ihtiyacınız olan tüm bilgileri kafanıza sokmak için güçlerini birleştiriyorlar.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size para için keskin bir burundan daha fazlasını, gelir, iş ve kariyer cephelerinde ortaya çıkarılacak çok şey bıraktı. Doğrudan dönüşünden beş hafta sonra, iş cephesinde işleri ilerletmeye aç olduğu gibi, kozmosun savaşçı gezegenine ek bir destek veren, Mars’ın dostane bir yönüydü.


Kova Burcu

21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün sadece gelir sektörünüzde değil, dün Güneş’in ilk tam gününde ve Venüs ayrılırken kumda yeni bir çizgi çizme şansı yaratan Yeni Ay’dan ayrılıyor. Paraya burnunuz dik ve Yeni Ay’ın yaratabileceği ivme ile, bu, Venüs’ün beklentilerinizi güncelleme misyonu ile arzuları gerçeğe dönüştürebilecek pratik adımlara bakmaya başlamak için Güneş’in dönüşü arasında mükemmel bir geçişti.

Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra ve dünkü Yeni Ay burada hala ayrılırken, Ay kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir açı oluşturuyor. Bu, Venüs’ün iki hafta önce oluşturduğu ve Güneş’in bu hafta içinde oluşturacağı yönün aynısıdır ve size sürekli destek ve para ile profesyonel tanrılar arasında devam eden bir ortaklık hakkında sezgisel bir okuma sunar.


Balık Burcu

21 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesiyle, Venüs on yılı aşkın bir süredir en önemli ziyaretlerinden birinin ilk tam gününü geçirirken duraklama şansınız var. Ay yarın geri döndüğünde, size yalnızca paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekle kalmayacak, aynı zamanda önümüzdeki günlerde zaten burada bulunan dört gezegenle hizalanacak ve para gezegenine birlikte çalışması gereken kaynaklara bir göz atacak.

Geçen hafta Ay’ın kariyer sektörünüzü ziyareti ve önceki hafta iş cephesinde meydana gelen Dolunay, Venüs’ün artık gelir sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken yararlanabileceği profesyonel farkındalığı ve ivmeyi yaratmaya yardımcı oldu. Yılın en kazançlı olabilecek haftalarını harekete geçirecek olan yarın Ay’ın dönüşüdür, ancak şimdiye kadarki her şey sizi bu an için hazırladı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.