Günlük Kariyer Burç Yorumları 20 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Şubat Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü terk ederken, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü artırmak için finans sektörünüzde Güney Düğüm ile yakından çalıştığını gören bir ziyareti tamamlıyor. Venüs Güneş’in üzerinde hareket ederken ve Ay, kaldığı yerden görevi devralmak için Yeni Ay olarak güçlerini birleştirir.

Ay dört haftada bir kariyer evinize geri dönerken ve iki gün önce sona eren ziyaret daha baskın olayların gölgesinde kalmış olabilirken, bilinçaltınız hepsini kaydetmiştir. Daha hızlı gezegenlerin sonuncusu geçtiğinden bu yana Ay’ın ilk ziyaretinden gelen bilgileri hâlâ paketinden çıkarma sürecindesiniz, bu daha önemli olamaz ve içgüdülerinize güvenmeyi önemli kılan bir şeydir.


Boğa Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün kariyer sektörünüzden ayrılırken, bu sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlenmesiyle bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Güneş ayrıldıktan bir gün sonra, ancak dün gelir sektörünüzdeki Mars’a ve iş cephesindeki gezegenlere dostane bir açıdan baktıktan sonra, bu size gelir, iş ve kariyer cephelerinde ortaya çıkarmak için bir içgörü yüklemesi bırakıyor. Profesyonel ve para tanrılarının hala bir ekip olarak çalıştığına dair güvence de var.

Güneş’in kariyer sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, güneş ışığını kariyerinizden ve mesleki durumunuzdan çekerek Ay, onu buradan alacak gezegenlerle hizalanmadan önce olmasa da, meseleleri ve seçenekleri bırakır. Dün Merkür’le ve bugün ayrılmadan önce Satürn’le hizalanma, size sonraki tüm önemli adımlar hakkında fikir veriyor.


İkizler Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Güneş’in kariyer sektörünüze dönüşü ve Ay’ın bugün Venüs’ün ayrılmasından birkaç saat önce Yeni Ay olarak dönüşü mirasının devam etmesini sağlayacak olsa da, gelir potansiyeli hemen belli olmayabilir. Paranın gezegeni olarak, Venüs’ün odak noktası bu yeni profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirmekti, ancak şu anda inşa edilen profesyonel ivme önümüzdeki aya kadar ilerideki gelir potansiyeliyle buluşacak.

Ay, kariyer sektörünüze yılın en iyi zamanlanmış ziyaretlerinden biri için bugün geri dönüyor. Bu, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve Güneş’in ilk tam gününde ve ayrıca Venüs’ün son saatlerinde duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Tam Venüs ayrılırken zirveye ulaşacak ve bir sonraki aşama başlarken kuma yeni bir çizgi çizme şansı yaratacak olan Yeni Ay’ı yaratacak olan, Ay’ın Güneş ile hizalanmasıdır.


Yengeç Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzü terk etmesinden bir gün sonra, güneş ışığını mali durumunuzdan ve parasal konulardan uzaklaştırdıktan sonra, Ay yılın en iyi zamanlanmış ziyaretlerinden birini tamamlıyor. Ay, Güneş ayrılırken sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ederek devam etti, ancak daha sonra kalan gezegenlerle hizalanmaya devam etti. Bu, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirmenizi ve sonraki adımları daha iyi anlamanızı sağlar.

Jüpiter, Noel’den hemen önce kariyer sektörünüze döndüğünde, sekiz haftadan daha kısa bir süre önce geri çekildikten sonra zar zor hareket ediyordu. Doğrudan harekete geri dönen Jüpiter, o zamandan beri hız ve ivme kazanıyor, ancak Güneş’e hala bir ay varken, bugün Venüs’ün dönüşü, bu profesyonel yılı hareketlendirmek ve hızlandırmak için destek ve motivasyon getiriyor.


Aslan Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, finans sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken ve Venüs’ün ayrılmasından sadece birkaç saat önce Ay geri dönüyor. Venüs’ün ‘ne’ye odaklanması Güneş’in odağını ne zaman, nerede ve nasıl’a kaydırdığından, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlama şansının yanı sıra, Yeni Ay olarak bu da bir fırsattır. kuma yeni bir çizgi çizmek için.

Ay’ın iş sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmiş olsa da, sıradan zamanlarda bile iş ve kariyer cephelerinden bir bilgi indirme paketini açıyor olacaksınız. En hızlı gezegenlerin sonuncusunun geçişinden bu yana bu ilk ziyaret ve kariyer cephesinde bir dalgalanmaya hazırlanan gezegenlerin dostça bir yönü, size aceleye getirilemeyecek bilgileri paketinden çıkarmanız için bıraktı.


Başak Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs hareket halinde, bugün ilişki sektörünüzü terk edip finans sektörünüze dönerken aşk gezegeni şapkasını para gezegeni şapkasıyla değiştiriyor. Geçen yıl Venüs, finansal güveninizi artırmak, finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemek ve bu arzuları gerçeğe dönüştürmek için Mayıs ayına kadar geri dönmedi. Bu, paranın ve şansın gezegenleri olan Venüs ve Jüpiter’i on yıldan fazla bir süredir ilk kez burada bir araya getirecek.

Güneş’in iş sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, güneş ışığını çalışma durumunuzdan ve işle ilgili konulardan çekerek, Ay yılın en iyi zamanlanmış ziyaretlerinden birini tamamlıyor. Ay buradaydı, Güneş’in son saatlerinde duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı ve farkında olmanızı sağlarken, onu buradan götürecek gezegenlerle bağlantı kurmak ve size bir okuma vermek için burada kaldı.


Terazi Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzde geçen sadece 24 günün ardından Venüs bugün yola çıkıyor, ancak daha önce sizi geliriniz, iş potansiyeliniz ve güncellenmiş beklentileriniz ile bırakmadan ayrılmadı. Paranın gezegeni olarak, Venüs her zaman paraya olduğu kadar yüksek iş potansiyeline de odaklanacak ve yakın zamanda Neptün’le hizalandıktan sonra, neyin mümkün olduğu hissi çok yüksek. Güneş ve Ay burada bir Yeni Ay oluşturmak için hizalanırken, bu bir sonraki aşamanın başlangıcıdır.

Ay, her dört haftada bir iş sektörünüze dönebilir, ancak Güneş’in ilk tam gününde ve Venüs’ün ayrılmasından sadece birkaç saat önce dönüşü, bunu bir oyun değiştirici yapar. Duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamanın yanı sıra, Güneş’le bir hizalanma, tam Venüs ayrılırken ve odak neyin mümkün olduğu hissinden onu gerçekleştirmeye doğru kayarken bir Yeni Ay yaratacaktır.


Akrep Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün bugün iş sektörünüze dönüşü, hem finansal hem de mesleki sonuçları olan çifte bir avantajdır. Para gezegeni olarak Venüs, iş güveninizi artırmak, fırsatları çekmek ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirmek için yıllık görevine başlamak üzere geri dönüyor. Ancak, 12 yıl sonra ilk kez, Venüs bugün dönüyor ve Jüpiter’i burada buluyor, şans en başından beri yanınızda.

Jüpiter geçen yılın sonlarında iş sektörünüze döndüğünden beri hız ve ivme kazanırken, o ve buradaki diğer gezegenler uzun bir oyun oynuyorlar, ne kadar sürerse sürsün istihdam artışı ve genişlemeye doğru ilerliyorlar. Bu devam edecek, ancak Venüs bugün geri döndüğünde beklemeye hazır olmayacak ve önümüzdeki 24 gün boyunca mümkün olduğunca çok hareket etmek için Jüpiter ile birlikte çalışacak.


Yay Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, para için burnunuz hâlâ sivri ve hala hem gelir hem de iş cephelerinde bir bilgi indirme paketini açacaksınız. Her aylık ziyarette durum böyle olsa da, bu daha hızlı gezegenlerin sonuncusundan bu yana ilk ziyaret olduğundan, işlenmesi gereken daha çok şey var.

Venüs’ün bugün haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir kısmına dönüşünün profesyonel olarak hiçbir etkisi olmamalıdır ve eğer bir şey olursa, iş şapkanızı üzerinizde tutmanızı zorlaştırabilir. Ancak, altıncı hissinizin size söyleyeceği şey bu olmayacak, çünkü birdenbire daha hızlı gezegenlerin ilki iş sektörünüzden sadece 24 gün uzakta. İş cephesinde yılın en aktif aylarından aylar uzakta olmalısınız, ancak o zamana kadar boru hattından çok şey geliyor.


Oğlak Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzü terk etmesinden bir gün sonra Ay bugün ayrılıyor ve size hem paranın nerede olduğu hem de momentumu devam ettirmek için üzerinde kalan gezegenler hakkında daha iyi bir fikir veriyor. Güneş ışığı, gelir durumunuzu, meselelerinizi ve seçeneklerinizi değiştirmiş olabilir, ancak ivme artmaya devam ediyor. Siz daha spesifik seçimler, kararlar ve planlar yapmaya başlarken artık odak noktanız, kafanızı oyunda tutmaktır.

Güneş gelir sektörünüzü terk ettikten bir gün sonra Ay bugün ayrılıyor, bu size para için keskin bir burundan daha fazlasını bırakacak bir şey. Gelir cephesinde ivmeyi devam ettirecek gezegenlerle bağlantıda kalmanın yanı sıra, dün iş sektörünüzde Mars’ın dostane bir yönü, gelir ve iş potansiyelinin birlikte gelişmeye devam edeceğini açıkça ortaya koydu.


Kova Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzdeki ilk dolu gününde, Venüs para gezegenine ilk girme ve hem arzularınızı ve beklentilerinizi güncelleme hem de çekim yasalarının yardımıyla bir şeyler elde etme şansı veren bir ziyareti tamamlıyor. hareketli. Para için burnunuzun keskin olmasını sağlayacak olan, Venüs ayrılmadan hemen önce Ay’ın dönüşüdür, Yeni Ay olarak bu aynı zamanda bir sonraki aşamanın başlangıcını da haber verir.

Venüs, gelir sektörünüzde geçirdiği 24 gün boyunca kariyer sektörünüzde Güney Düğümü ile yalnızca bir kez dostça bir açı oluştursa da, gelir potansiyeli profesyonel yön duygusuna bağlıyken, bu süre boyunca uyum içindeydiler. Venüs bugün ayrılırken, Güneş ve Ay Yeni Ay olarak hizalanırken, onun başladığı şeye devam edeceklerine dair bir güven var.


Balık Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzden hâlâ bir ay uzakta olması nedeniyle, Venüs’ün bugün geri dönüşü, herhangi bir yılın en kazançlı haftaları olabilecek bir döneme başlamak için hoş bir sürpriz. Geçen yıl Venüs Mayıs ayına kadar geri dönmedi, ancak erken dönüşü bunu potansiyel bir oyun değiştirici yapan tek şey değil. Jüpiter zaten buradayken, on yıldan fazla bir süredir ilk kez gelir sektörünüzde para ve şans gezegenlerini bir araya getiriyor.

Hem iş sektörünüzde iki hafta önce meydana gelen Dolunay hem de Ay’ın kariyer sektörünüzü yakın zamanda ziyaret etmesi sayesinde, Venüs bugün gelir sektörünüze dönerken olabileceğiniz kadar duygusal ve sezgisel olarak profesyonelce meşgulsünüz. Bu, herhangi bir yılın en kazançlı haftaları olabilir ama burada Jüpiter varken, para ve şans gezegenlerinin 12 yıl sonra ilk kez burada buluşması sizi keşfedilmemiş bir bölgeye sokar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.