Günlük Kariyer Burç Yorumları 19 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Şubat Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, her biri için ve aynı zamanda toplu olarak önemli bir zamanda, gelir ve kariyer cephelerinden boşaltmanız için bir bilgi yüklemesine neden oldu. Şimdiye kadar işleri yönlendiren kariyer cephesindeki gezegensel faaliyetti, ancak bu azalmaya başladığında, gelir cephesindeki gezegensel faaliyet hızlanıyor ve yakında liderliği ele geçirecek.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul, profesyonel içgüdülerinizi daha keskin ve paketten çıkarılacak bir bilgi yüklemesi yaptı. Bu sadece son birkaç günde kazanılan bilgi değil, aynı zamanda Merkür’ün geçen hafta ayrılmasından bu yana ilk ziyaret olarak, her yeni profesyonel yılı hızlandıracak daha hızlı gezegensel aktiviteyi sona erdiriyor, her şey son aylarda indiriliyor.


Boğa Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ayrılırken kariyer sektörünüzde Ay’a sahip olmak profesyonel olarak bir avantaj olsa da, hem gelir sektörünüzdeki Mars’ın hem de iş sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’in dostça bir yönü, bunu çok daha büyük bir anlaşma haline getiriyor. Güneş spot ışığı kariyerinizden ve profesyonel durumunuzdan kayarken, Ay, tıpkı Mars’ın gelir sektörünüzdeki son beş haftasına girmesiyle birlikte, işlerin gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişmeye devam edeceğini açıkça ortaya koyuyor.

Güneş ayrılırken Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, en önemli olduğu anda duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Ay, geçen ayki Yeni Ay’dan itibaren tam bir daire çizdi ve o zamanlar gelir, iş ve kariyer cepheleri de dahil olmak üzere köprünün altından çok su geçtiğini fark etti. Ay, Güneş’in ayrılışı hiçbir şeyi bitirmeden, olayların hala gelişmekte olduğunu açıkça ortaya koyuyor.


İkizler Burcu

19 Şubat 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması, sizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul etti ve mali içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ateşlendi, ancak paketten çıkarılacak çok şey var. Geçen hafta sonu Merkür’ün ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret, daha hızlı gezegenlerin sonuncusunun geçişinden bu yana ilk ziyaretti ve buradan nereye baktığınıza bakarken son birkaç ayı özetleme şansı.

Tıpkı Venüs’ün kariyer sektörünüzde son tam gününe ulaşması gibi, aynı zamanda Neptün’le hizaya girdiği bir haftanın profesyonel hayallerinize yakıt ve güven katması gibi, Güneş geri dönüyor. Ay sadece yarın değil, Yeni Ay olarak geri döndüğünde, kalbinizin zaten meşgul olduğunu, ne istediğinizi bildiğinizi ve bol miktarda ivme olduğunu bulmak için Güneş geri döner. Güneş spot ışığı kariyerinize ve mesleki durumunuza kayarken, zaten avantajlı bir başlangıç ​​yaptığınız konular ve seçenekler.


Yengeç Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ayrılırken finans sektörünüzde Ay’a sahip olmak, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı ve önemli olduğunda finansal içgüdülerinizin keskin olmasını sağlayacaktır. Ay, Güneş ayrıldıktan sonra da son saatlerinden en iyi şekilde yararlanma şansıyla birlikte kalacak, ancak siz bu yeni mali yılın bir sonraki aşamasına geçerken de kalmaya devam edecek. Finansal içgüdülerinizi ve para için akıllı bir kafayı bir araya getiren Merkür ile bir uyumdur.

Venüs’ün yalnızca kariyer sektörünüze geri dönmekle kalmayıp, halihazırda orada bulunan dört gezegene katılmasından bir gün önce, bağlılık kraliçesi asteroit Juno burada son ikisine giriyor. Venüs, bu yeni profesyonel yıldan ne istediğinizi ve Jüpiter’in mümkün kıldığı profesyonel büyüme ve genişleme konusunda kalbinize bir ses ve daha iyi söz vermek için geri dönene kadar, Juno taahhüt etmek için daha spesifik bir şey bekleyen bir kararlılık duygusu yaratıyor. .


Aslan Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüzdeki son tam günü sırasında Güneş geri döner, güneş ışığını mali durumunuza ve para meselelerine çevirir, ancak bu süreçte dinamikleri değiştirir. Venüs’ün yarın Ay dönene kadar yerinde kalmasıyla, bu, daha çok ‘ne’ ile ilgili olduğu bir zamandan ne zaman, nerede ve nasıl ile ilgili olacağı bir zamana geçişi başlatır.

Ay her ay iş sektörünüzden ayrıldığında ve hem iş hem de kariyer cephelerinde her zaman paketten çıkarılacak çok şey olacaktır. Ancak dün Ay iş sektörünüzden ayrıldığında ve kariyer cephesinde gezegenlerle dostane bir açı yaptıktan sonra, bu profesyonel yılın dinamiklerinin değişmekte olduğu hissini ve heyecan verici bir şekilde sizde bıraktı.


Başak Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüzde Jüpiter’e katılarak para ve şans gezegenlerini 12 yıl sonra ilk kez burada bir araya getirmesinden bir gün önce, odak noktası finansal çitin diğer tarafında. Güneş ayrılırken Ay sadece iş sektörünüzde değil, aynı zamanda gelir cephenizdeki Mars ve cüce gezegen Ceres’in dostça bir yönü, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeyleri vurguluyor.

Güneş ayrılırken iş sektörünüzde Ay’a sahip olmak, güneş ışığı iş durumunuzdan ve işle ilgili konulardan kayarken, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamaktan daha fazlasını yapacaktır. Bu, içgüdülerinizin Güneş’in son saatlerine olduğu kadar güneş ayrıldıktan sonra kalacak olan gezegenlere de uyum sağlamasıyla süreklilik olmasını sağlayacaktır. Bu arada, Ay ve Merkür arasındaki bir hizalanma size sezgi ve mantık, hayal gücü ve zeka karışımına daha iyi erişim sağlayacaktır.


Terazi Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, son birkaç gün içinde mali çitin her iki tarafına da destek vermiş olsa da, hem gelir hem de mali cephelerde bu, gelecek şeylerin bir tadı oldu. Venüs’ün iş sektörünüzdeki son tam günü sırasında, Güneş gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü için ve Güney Düğümünden desteğini sürdürerek geri döner. Aynı zamanda, finansal çitin diğer tarafına da destek vermek için yolda olan gezegenler var.

Venüs’ün iş sektörünüzdeki son tam gününde ve kalbinize ses verme misyonu, rüya gibi Neptün ile hizalanması sayesinde gerçek bir destek verildiğinde, Güneş geri dönüyor. Güneş spot ışığı her yıl bu kez her zaman iş durumunuza ve işle ilgili konulara kayacak, ancak bu sefer, baştan ne istediğinizi hissederek. Venüs ve Neptün’ün sadece ‘neye’ odaklanmak için zamanları oldu, Güneş artık odağı ne zaman, nerede ve nasıl’a kaydırmaya başlayabilir.


Akrep Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars ve dolayısıyla para meseleleri için inişli çıkışlı bir hafta oldu, ancak yüksek bir notla bitiyor. Geçen hafta bu zamanlar, finans sektörünüzde Ay Mars’la dostane bir açı yapıyordu, sadece hafta boyunca çarpışmak için. Şimdi, sadece birkaç gün sonra tekrar dostane bir duruma geldiler ve bu bazı iniş çıkışlar yaratmış olsa da, tüm bunlar Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu ateşlemeye yardımcı oldu.

Yarın iş sektörünüze dönmesine öncülük eden Venüs, haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde son dolu gününü en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyor ve Güneş’in dönüşü buna yardımcı olacak. Geçen yıl Venüs, Mayıs ayına kadar iş sektörünüze dönmedi ve burada Jüpiter’e en son katıldığından bu yana 12 yıl geçti ve yarın dönüşü, bu profesyonel yılın en önemli haftalarını başlatıyor. O zamana kadar, geri çekilip hafta sonu ruhunu kucaklama şansı var.


Yay Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün gelir sektörünüzü terk etmiş olabilir, ancak bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra, paketini açmanız için bir bilgi indirme olanağı da sağladı. Her aylık ziyarette durum her zaman böyle olsa da, geçen hafta Merkür’ün ayrılmasından bu yana ilk ziyarette daha hızlı gezegenlerin sonuncusunun ayrıldığı ve odak kısa vadeden uzun vadeye kaydığı için daha da fazla.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, ayda bir kez size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir verecek, aynı zamanda hem gelir hem de iş cephelerinde paketinden çıkarılacak bilgilerin indirilmesini sağlayacak bir şeydir. Ay, her ay geçtiğinde iş cephesindeki gezegenlerle her zaman dostça bir açıya geçecek, ancak birçok yeni gelişmenin ilkinden sadece haftalar önce geliyor.


Oğlak Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ayrılırken Ay’ın gelir sektörünüzde olması ve ardından ek bir gün kalmanız, önemli olduğunda duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Bu, güneş ışığını gelir durumunuzdan uzaklaştırabilir ve önemlidir, ancak Ay burada, bir sonraki aşamadan sorumlu gezegenler direksiyona geçerken para için burnunuzu keskin tutuyor. Para için akıllı kafasıyla hizaya giren Merkür ile bir hizalama.

Güneş ayrılırken Ay’ın gelir sektörünüzde olması mali açıdan iyi bir haber olsa da, para için burnunuzun keskin olduğundan ve önemli olduğunda duygusal ve sezgisel olarak meşgul olduğunuzdan emin olun, bunun daha geniş etkileri vardır. Gelir cephesindeki gezegenler yeniden bir araya gelirken Ay yerinde kalmaya devam ederken, gelir ve iş cephelerindeki gezegenlerin dostane bir yönü, onların da yolculuk için devam ettiklerini açıkça ortaya koyuyor.


Kova Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, gelir sektörünüzdeki son tam gününe ulaşmış ve son birkaç gününü Neptün ile aynı hizada geçirmişken, Güneş geri döner. Bu, her yıl güneş ışığının gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize kaydığı noktadır, ancak bunu daha da gerçekçi kılacak şekilde. Para ve hayal gezegenlerinin neyin mümkün olduğu hissini beslemek için harcadıkları haftalardan sonra, bu ‘ne’den ne zaman, nerede ve nasıl’a geçişin başlangıcıdır.

Kariyer sektörünüzde Ay ile başlayan ve gelir sektörünüzde Venüs ile Neptün arasında bir hizalanmaya ev sahipliği yapacak bir hafta, Güneş’in güneş ışığını gelir durumunuza, konularınıza ve seçeneklerinize çevirmesiyle sona eriyor. Bu, Venüs yarın ayrıldıktan sonra gelir cephesindeki ivmeyi sürdürmenin yanı sıra, onun ve Neptün’ün kariyer sektörünüzde Güney Düğümü ile zaten oluşturmuş olduğu ortaklığı koruyacaktır.


Balık Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hem Venüs’ün yarın gelir sektörünüze dönüşüne hem de Ay’ın birkaç gün sonra dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı için bir çağrı var ama aynı zamanda heyecanlanacak çok şey var. Venüs’ün gelir sektörünüzdeki zamanı, herhangi bir yılın potansiyel olarak en kazançlı haftası olabilir, ancak Jüpiter zaten gelir sektörünüzdeyken, para ve şans gezegenleri 12 yıl sonra burada ilk kez güçlerini birleştirmek üzere.

Ay’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana üç gün geçmesine rağmen, profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüz hala dolu ve siz hala bir bilgi indirme paketini açıyorsunuz. Bu aceleye getirilmemesi gereken bir şey ve özellikle Venüs yarın gelir sektörünüze dönüyor. Bu, bir şeyleri fazla düşünmeden profesyonel içgüdülerinize güvenmeyi sürdürmenizi önemli kılar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.