Günlük Kariyer Burç Yorumları 1 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Mart Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmiş olabilir, ancak bir bilgi, içgörü ve mesaj indirme paketini açmaya devam ettikçe, muhtemelen bir beklenti duygusu artacaktır. Ay’ın Venüs’ten ayrılmasından iki gün sonra, paranın gezegeni artık dönüşüne ve 2023’ün en kazançlı aylarının başlangıcı olacak şeyin başlangıcına iki gün daha yakın.

Pluto’nun kariyer sektörünüzden ayrılmasına üç haftadan biraz daha uzun bir süre kalmışken, cüce gezegen Ceres çalışma sektörünüze ve Venüs gelir sektörünüze doğru yol alırken, her ikisi de o ayrılmadan önce, yolda bir destek var. . Bu, Plüton’un yaklaşık 15 yıllık ziyaretinin geri kalan haftalarını, yolculuğun devam edeceğini bilerek, ileriye giden yolu tanımlamaya daha çok ayırıyor.


Boğa Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce, tam da kariyer sektörünüzde bir hizalanmaya doğru ilerlerken, Merkür ve Satürn’le dostane bir açıda son saatlerini geçirecek. Çalışma haftasının kalbindeyken, hem Mars gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaret hem de hem Merkür hem de Satürn kariyer sektörünüzden ayrıldığı için bu hem bir destek veriyor hem de bu da ele alınması gereken bir şey.

Kariyer sektörünüzde yaklaşık üç yıl geçirdikten sonra Satürn son yedi gününe giriyor ve Merkür gibi ayrılmasına sadece iki gün kaldı. Bu, yarından itibaren hizalanmalarını sağlayacak ve Merkür’ün kısa ve uzun vadeli odak noktasını bir araya getirecek. O zamana kadar, Merkür’ün şu anda yapabileceğiniz seçimler, kararlar ve planlara odaklanması ile uzun vadede taahhüt ettiğiniz şeyler arasında bir miktar ayrım vardır.


İkizler Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın gelir sektörünüze dönmesi bile bir avantajdır ve özellikle Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretinizdir. Ay, para için burnunuzu keskinleştirmenin ve bir tetikleyici görevi görmenin yanı sıra, tam da profesyonel ivme oluşurken, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün başlatıyor.

Kısa vadede, Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün başlatacak ve çalışma haftasının kalbinde zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Ancak bu, Mars’ın dönüşünden önceki son ziyaret ve Güneş kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti olduğundan ve önümüzdeki yedi gün boyunca büyük gelişmeler yaşanacağından, bu aynı zamanda gelecek şeylerin bir tadıdır.


Yengeç Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün finans sektörünüzdeki son yedi gününe girmesi ve Merkür’ün son iki gününe girmesi gibi, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde son saatlerinde Ay her ikisi için de dostane bir açıya geçecek. Bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir ve bu da Merkür ve Satürn’ün para meselelerine daha nesnel ve pragmatik yaklaşımını dengeleyebilir.

Çalışma haftasının tam kalbinde ve kariyer sektörünüze dönmesinden sadece dokuz gün sonra, Venüs Jüpiter’i yakalar ve on yıldan fazla bir süredir burada ilk hizalanmalarına başlarlar. Jüpiter geçen Mayıs ayında on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme açısından en büyük yılına başlamak üzere geri dönerken, ki bu daha yeni birinci vitesten çıktı, Venüs hizalanan ve inşa etmekte olan potansiyeli açığa çıkarma şansına sahip olan ilk gezegendir. .


Aslan Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Artık finans sektörünüzden sadece birkaç gün uzakta olan Merkür ve Satürn ile ve kafanızı oyuna sokma ve para meselelerini daha ciddiye alma şansı ile, Güneş’in zaten burada olması size ilk önce otantik bir başlangıç ​​noktası oluşturma şansı veriyor. Son haftaları, finansal hayallerinizi, arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemekle geçirdiniz, Güneş size nereden başladığınıza dair gerçekçi bir fikir verecek gerçeklik kontrollerini getirdi.

Çalışma haftasının ortasında Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne dönmesi bir dezavantaj gibi gelebilir, ancak işleri daha yönetilebilir bir hıza yavaşlatabilir. Pluto’nun iş sektörünüze yaklaşık 15 yıllık ziyaretinin son haftalarında olması ve Venüs’ün kariyer cephesinde yeni potansiyelin kilidini açmasına sadece haftalar kalmasıyla, bu, hızınızı artırmanız için bir hatırlatmadır.


Başak Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, finans sektörünüzde Jüpiter’i yakalarken, bu, on yıldan fazla bir süredir burada para ve şans gezegenleri arasındaki ilk hizalanmayı başlatıyor. Bu, yarına kadar zirve yapmayacak olsa da, bu size neyin mümkün olduğu hissini kucaklamanız için şimdiden güven veriyor. Bu hizalanmadan en iyi şekilde yararlanmanın anahtarı, neyin mümkün olduğuna inanmakla ilgili olarak, ne zaman, nerede ve nasıl konusunda yardımcı olabilecek takip eden gezegenlerin olduğunu bilmektir.

İş sektörünüzde yaklaşık üç yıl geçirdikten sonra, Satürn son yedi gününe giriyor ve bu sırada, kariyer sektörünüzdeki son saatlerinde Ay’a karşı dostça bir görünüm, güven ve içgörüde bir artış getirecek. Bu, Ay’ın Mars ayrılmadan önceki son ziyareti ve iş cephesindeki tüm gezegensel faaliyetler önümüzdeki hafta bu saatlerde sona erdiğinden, bu size önümüzdeki günleri değerlendirmek için gereken içgörüyü veriyor. Özellikle de sizden istenenler söz konusu olduğunda.


Terazi Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, finansal içgüdüleriniz hâlâ keskin ve indirilen bilgiler yüzeye çıkmaya devam ederken, içgüdülerinize güvenmeye devam etmeniz gerekiyor. Bu devam edecek olsa da, Ay’ın bugün kariyer sektörünüze dönüşü, gelir, iş ve kariyer cephelerinde güçlendirici bir kaç gün başlatırken, finansal çitin diğer tarafını destekleyecektir.

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi bile bir avantajdır ve özellikle Güneş iş sektörünüzdeyken tek ziyaretinizdir. Bir yandan bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu olacak birkaç günü başlatıyor. Öte yandan, önümüzdeki hafta Mars’ın kariyer sektörünüze ve Satürn’ün iş sektörünüze dönmesinden önceki Ay’ın son ziyareti, bu gelecek şeylerin sadece küçük bir tadı.


Akrep Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzdeki son saatleri, hiçbir şeyi fazla düşünmeden finansal içgüdülerinize güvenmek için her ay önemli bir noktadır. Bilinçaltınız bilgileri o anda işleyebileceğinizden daha hızlı indirebildiğinden, yapabileceğiniz en kötü şey bu sürecin önüne geçmektir. Ay’ın Mars’tan ayrılmadan önceki son ziyareti olduğundan bu daha önemli olamazdı.

Çalışma haftasının tam kalbinde ve iş sektörünüze dönmesinden sadece dokuz gün sonra, Venüs Jüpiter’i yakalayarak on yıldan fazla bir süredir burada ilk hizalanmasına başlıyor. Venüs, Jüpiter’in iş büyümesi ve genişlemesi için her zaman sahip olduğu, ancak doğru anı beklediği potansiyelini ortaya çıkarabilecek anahtarı elinde tutuyor. Yıldızlar sıralanırken o an geldi.


Yay Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığından ve tüm gezegensel aktivite finansal çitin diğer tarafında olduğundan, Ay’ın bugün dönüşü para meselelerini kontrol etmek için her zaman değerli bir şans olacaktı. Sürekli gezegensel aktivitenin olduğu gelir sektörünüzün aksine, para meseleleri çok az ilgi gördü, ancak Ay’ın Mars dönmeden önceki son ziyareti olduğundan bu durum değişmek üzere.

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, hala kendi hızında devam etmesi için ücretsiz olması gereken bir bilgi indirme paketini açacaksınız. Bilinçaltınız o anda işleyebileceğinizden daha fazla bilgi indirebilir ve iş cephesinde işleri yoluna koymak için Venüs’ün dönmesinden önceki son ziyaret olarak, sürecin önüne geçmekten daha fazla kaçınmanız gerekir. Doğru bilgi, doğru zamanda yüzeye çıkacaktır.


Oğlak Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Satürn gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Merkür arayı kapatıyor ve artık ayrılmasına sadece iki gün kaldı. Bu, Ay’ın bugün iş sektörünüzden ayrılmadan önce hem gelir hem de iş cephelerinde güçlerin zamanında bir araya gelmesinden daha dostane bir yönünü oluşturur. Her iki cephede de kazanılan içgörü, harekete geçirici mesajla birlikte gelir.

Ay’ın iş sektörünüzdeki son saatleri, hiçbir şeyi fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmek için her zaman önemli bir zamandır. Özellikle de bu, Ay’ın Mars’tan ayrılmadan önceki son ziyaretiyken, ancak savaşçı gezegenin mümkün olduğu kadar fazla çekiş gücü kazanması için hâlâ birkaç haftası varken. Bilinçaltınız, önümüzdeki günlerde açmak için zamanınız olacak, gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgiler indiriyor.


Kova Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde iş sektörünüze dönmesi bile bir avantaj olacaktı ve özellikle bu yalnızca Mars dönmeden önceki son ziyaret değil, aynı zamanda Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyaretinizdi. Bu, gelir cephesinde birkaç gün olumlu başlarken, iş ve kariyer cepheleri Ay’ı terk ettiğinde gelir cephesindeki kaynaklar artmış olacak.

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın iş sektörünüze dönmesi bir avantajdır, ancak bu sefer hem kısa hem de uzun vadeli etkileri vardır. İş cephesinde gezegensel bir faaliyet olmadığı için, Güneş gelir sektörünüzdeyken bu ziyaret, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün başlatır. Ancak Ay’ın Mars’a dönmeden önceki son ziyareti, ne için sıraya girdiğinize dair ipuçları veriyor.


Balık Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze döndükten sadece dokuz gün sonra, Venüs bugün Jüpiter’i yakalayarak burada on yıldan fazla bir süredir para ve şans gezegenleri arasındaki ilk hizalanmaya başlıyor. Bu, yarına kadar zirve yapmayacak olsa da, çalışma haftasının kalbinde yıldızlar sizin lehinize sıralanırken, neyin mümkün olduğuna dair yeni bir algıyı besliyor ve gelir artışı ve genişleme potansiyelinin kilidini açmaya yardımcı oluyor.

Ay’ın çalışma sektörünüzdeki Dolunay’dan tam bir daire çizmesine hala üç gün uzaklıktayken, bugünün gelir sektörünüzdeki Venüs ve Jüpiter arasındaki hizalanma, para şapkanızı üzerinizde tutmanız için bir şans. Bu, hem profesyonel tanrıların sizi çalışma şapkanızı uzak tutmanız için teşvik ettiği bir zamanda hem de özellikle fazla düşünmek söz konusu olduğunda ve potansiyel gelir inşa etme dalgasını yakalama şansı söz konusu olduğunda bir dikkat dağıtıcıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.