Günlük Güzellik Burç Yorumları 21 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Şubat Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir diva günü geçiriyorsunuz ama aynı zamanda ilgilenmeniz gereken işleriniz de var. Büyük bir toplantı, rock’n roll yapmanın zamanı değil. Çözüm? Gizli bir yıldız olun: parlak astarlı bir ceket, yaramaz bir isme sahip bir ruj giyin.


Boğa Burcu

21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bilgi sadece güç değildir – aynı zamanda olumlu bir şekilde güzelleştirir. Kendinizi kozmetik şirketlerinin yolları ve araçları hakkında eğitin ve stil ihtiyaçlarınıza daha ucuz ve daha etkili çözümler bulabilirsiniz.


İkizler Burcu

21 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bilimsel jüri hala dışarıda olsa bile, sizin için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını bilirsiniz. Lavanta kokusu gece uyumanıza yardımcı olur mu? O zaman kullan. Aloe vera jeli sizin için OTC leke kreminden daha mı iyi? Uzaklaştır.


Yengeç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kadının eti diğerinin zehiridir. Yani kız kardeşin yüz peelinglerini seviyor ama onları kullandığın zaman patlıyorsun. Bir kez ısırıldı, iki kez utangaç. Diğer insanlar için neyin işe yaradığı önemli değil – en iyi rutininizi bulmalısınız.


Aslan Burcu

21 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Satın almadan önce bu etiketleri okuyun. Güzellik ürünlerinin içeriklerini incelediğinizde birçoğunun neredeyse aynı formüllere sahip olduğu ortaya çıkıyor. Biraz eğitimle kendinize çok para kazandırabilirsiniz.


Başak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neden o tek boynuzlu at sana itaat etmiyor? Gerçek şu ki, ona ne kadar ürün veya yassı demir alırsanız alın, dönmesini istediğinizde o iplikçik ince ayar yapacaktır. Neden savaşalım? Belki dalgalı gitmek için iyi bir gün.


Terazi Burcu

21 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tasarruf etmeniz mi gerekiyor? Evde belirli güzellik bakımı görevlerinin (kaşlar, ağda, manikür) nasıl yapıldığını öğrenin ve düşündüğünüzden daha fazla para biriktirin. Ve bu olumlu bir şekilde sizi parlatır.


Akrep Burcu

21 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İkiye bir anlaşma kaçırılmayacak kadar iyidir, ancak gerçekten iki spa hizmetine ihtiyacınız yoktur. Hilelerinizle, özellikle de düzenli bir müşteriyseniz, yöneticiyi daha sonraki bir tarihte rezerve etmenize izin vermesi için ikna edebilirsiniz.


Yay Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Thong, schmong — tam kapalı iç çamaşırları seviyorsun ve modaya uygun olmamasını umursamıyorsun. Övgüye değer bir tavır, ancak insanların arkanıza bakarak bunu anlayamadığından emin olun. Doğru uyum önemlidir.


Oğlak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir kirpik kıvırıcı alırsınız ve ecza dolabınızda yedek olduğunu keşfedersiniz. İade edemezsen, bir arkadaşına ver. Cömert hissedecek ve kalabalık makyaj kutunuzda yerden tasarruf edeceksiniz.


Kova Burcu

21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Doğru paketleme hemen hemen her şeyi çekici yapabilir, ancak bunu düşündüğünüzde, gerçekten asla ama asla macenta rimel sürmeyeceksiniz. Bu sen değilsin. Öyleyse kutuya hayran kalın, sonra uzaklaşın.


Balık Burcu

21 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Büyük mağazalar üzerine süslü bir etiket yapıştırmışlar ama çirkin olduğunu gördüğünüzde anlıyorsunuz. Yani sana göre değil ama çok sevdiğin bir arkadaşın akşam yemeğine bir tane giyerek geliyor. Unutma: her birine kendi.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.