Günlük Ev Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Şubat Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçeniz kısa sürede bol miktarda meyve ve sebzeye sahip olacak. Ödüllerinizden herhangi birini vermeden önce, kendi seçeneklerinizi tüketene kadar bekleyin. Bu şekilde, kileriniz için çok şey olacak — ve belki etrafta dolaşmak için biraz fazladan.


Boğa Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün motorları durdurun. Bahçede ve evinizin çevresinde o kadar çok çalıştınız ki, emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarmak için hiç zaman harcamadınız. Her şey yolunda ve her iki alan da olması gerektiği gibi — ayaklarınızı uzatıp biraz şarap yudumlayarak kendinizi tebrik edin.


İkizler Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çatışmalardan kaçının çünkü gerçekten çirkinleşebilir. Partnerinizle para konusunda dırdırcı bir kavgadan bugün vazgeçin. Çoğu şey için ayrı çek defterleri ve büyük alımlar için bir tasarruf hesabı düşünün.


Yengeç Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Narin bir çiçeği yakın mesafeden inceleyin ve yaprakları ile parçalarının karmaşıklığını düşünün. Cevapları bulutlarda arayın. Gizli güzelliği ve gizli sığınakları araştırın. Bahçenizi yeniden keşfedin ve mücadele ettiğiniz kişisel bir bilmeceyi bile cevaplayabilirsiniz. En azından masanız için bir buketiniz olacak.


Aslan Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sigortanız kısa sürdü ve son zamanlarda tuhaf bir aciliyet duygusu hissettiniz. Başkalarının ihtiyaçları veya arzuları söz konusu olduğunda çok erken konuşmayın. Çok fazla insan için çok fazla şey taahhüt etmemeye çalışın. Yalıtın, yavaşlayın ve bahçenizde yoga veya meditasyon yardımıyla düşünün. Size bakan çocuğu sizinle sessizce yoga yapmaya davet edin.


Başak Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güçlü bir benlik duygunuz var. Varlığınızı çevrenize daha fazla dahil etmenin bir yolunu bulun. Bir renk sıçramasına mı ihtiyacınız var? Yeşile gitmek ister misin? Siyah olan çok daha pratik görünse de (bazı insanlar için) pembe mikseri satın alın. Özgünlüğün eşdeğer olduğu yerde pratiklikler küçüktür. Renk ihtiyacınıza uyun.


Terazi Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yani o köşeyi doldurmak için mükemmel yeni sandalyeyi aldınız, ama şimdi o oturduğu için tüm odanın yanlış olduğunu hissediyorsunuz. Güçlü tasarım duyarlılığına sahip arkadaşlarınızın yardımını alın. Çoğu kişiyi herhangi bir şeye ikna etme yeteneğine sahip olsan da, bazen dışarıdan bir bakış açısına ihtiyacın olur.


Akrep Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sorumluluklar şimdi size ağır geliyor, bu yüzden onlardan kaçmayın. Tohumları ektiniz, şimdi meyveleri yetiştirmek zorundasınız. Bir şeyleri sonuna kadar taahhüt etme ve görme pratiği, her yerde uğultu ve uğultu yapmanıza neden olacak. Saklamadan önce zanaat projeleriniz için kullandığınız boyalara ve kimyasallara kapakların kapatıldığından emin olun.


Yay Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Açık havadaki bohem cennetinizi içeriye getirin. Bir çiçek aranjmanı oluşturun, bir duvara biraz renk katın veya sehpanıza şablonla çizilmiş bir panorama çizin. Rengi ve çiçek açmayı seviyorsunuz – öyle ya da böyle kendinize biraz daha fazla sahip olun. Taze çiçekleri baş aşağı kurutun.


Oğlak Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Coşku ve inisiyatif dolusunuz. Bir parti düzenleyerek veya barbekü yaparak bu güçleri iyi bir şekilde kullanın. Şimdi mevsiminde olan harika meyvelerden yararlanın — özel bir içecek, kokteyl veya tatlı yaratmaya çalışın. Gerçekten konuklarınızın gözlerini kamaştıracaksınız. Gelecek nesiller ve bir sonraki partiniz için tarifi yazmayı unutmayın.


Kova Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün maceracı taraftasın. Kısa hikayenizi bir dergiye gönderin. İnsanlara bunu senin yaptığını söylemekten çekinme. Cesaretin için sana hayran kalacaklar ve ilham alacaklar. Evde, akşam yemeğinde iki çeşit salsa servis edin, böylece maceracı hissetmeyenler seçim yapsın.


Balık Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün aceleniz var, bu yüzden bu alışılmadık patlamadan yararlanın. Tozu, dağınıklığı, çamaşırları, düşen meyveleri ve çiçekleri ve derinlemesine temizlenmiş bir küveti hızla atlayacaksınız. Gerçekten çok şey yapabilirsiniz, bu yüzden motorunuzu çalıştırın, kronometreyi çalıştırın ve şaşırtmaya hazırlanın! Düşen meyve ve çiçekleri kompostlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.