Günlük Ev Burç Yorumları 7 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Şubat Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Veren bir yürek hem verenin hem de alanın yükünü hafifletir, ruhları yükseltir. Bugün bir arkadaşınızı arayın ve yardımınızı sunun: gelecek sezonun bahçesini veya çiçek tarhını planlayın, zeminlerini yenileyin veya gardırobun boşaltılmasına yardımcı olun. Birlikte başladığınız proje ne olursa olsun bitirmek için zaman planlamayı unutmayın.


Boğa Burcu

7 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevdiğiniz birkaç kişiyle buluşmak için başkalarıyla bağlantı kurmak için iyi bir gün. Birbirinizle maksimum zaman geçirmek için önceden hazırlanmış yiyecekler getirin. Çok sezgiselsin. Düşünceli ve dokunaklı tavsiyelerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Herkes iyi hissederek ayrılacak.


İkizler Burcu

7 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Değerlerinizi yeniden değerlendirmek için harika bir gün. Kendinizi ön planda tutun, ancak bu, acele edip birikimlerinizi harcamak anlamına gelmez. Yıllar önce bir bahçe satışından satın aldığınız ve içinde hiç kek yapmadığınız (ve şimdi yapmayacağınız) teneke kutularda kendi lavanta sabununuzu yapın.


Yengeç Burcu

7 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ufkunuzu genişletin! Bir kitap veya başka bir eğitim alın ve yeni bir zanaat keşfederek zaman geçirin. Örgü veya tığ işi yapmayı, kaynak yapmayı, takı yapmayı veya yemek yapmayı öğrenin – olasılıklar sonsuzdur. Sen bu sonsuz sonuçlara doğru uçan bir oksun. Takı yapma becerilerini paylaşan bir arkadaşınız varsa, tam hedefte olacaksınız.


Aslan Burcu

7 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocukken neredeyse her aktivitede eğlence bulmanın kolay olduğunu hatırlıyor musun? Ev işleri yaparken kendinizi başka bir zamanda veya yerde hayal ederdiniz. Bugün yine orada olacaksın, bir sürü şey yapacaksın ve bir yandan da eğleneceksin. Devam edin ve kendinizi elflerin küçük dünyasına taşıyın. Güneşli, taze bir koku için çarşafları hatta asın.


Başak Burcu

7 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Süsen, doğu gelincikleri veya gündüz zambakları var mı? Şimdi onları bölme ve yeniden dikme zamanı. Bugün ayrıntılar konusunda umutsuzsun, bu yüzden bu, alınması gereken bir görev. Toprağın zengin derinlikleriyle temasa geçerken, parmaklarınızın arasında hissederek, zihninizin dolaşmasına izin verin.


Terazi Burcu

7 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çeteyi davet edin çünkü arkadaşlarınıza ve ailenize değer verme zamanı. Projektörü çıkarın ve slaytları paylaşın. Davet ettiğiniz şirket ne olursa olsun, sade tutun — ayrıntıları kafanıza takmayın — sadece tadını çıkarın! Herkes paylaşacak bir şeyler getirirse keyifli olur.


Akrep Burcu

7 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Direkt olmakta ve iletişim aleminde her şeyi çabucak halletmek konusunda iyisin. O zaman neden duvarı deniz salyangozu ya da ördek sarısına boyamaya karar vermeye çalışarak günleri harcıyorsunuz? İyi bir arama yapmak için içgörüye ve enerjiye sahipsiniz. Bebek, ergenlik çağına gelene kadar odanın ne renk olduğunu umursamaz.


Yay Burcu

7 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Işık bugün sezgilerinize geri dönüyor ve yaratıcı enerjiyle dolup taşıyorsunuz. Biraz kendini ifade etmenin tam zamanı. Eski bir mobilyayı yenileyin, soyun, boyayın veya vurgularla boyayın ve hepsini yapın. İçgüdülerini dinle ve çılgına dön.


Oğlak Burcu

7 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugünlerde pratik bir mistiksin. Biraz fantastik, biraz tuhaf görünen bir fikirle oynuyorsunuz. Hayallerine bir dalış yap. Vizyonunuz ne olursa olsun, kitleler üzerinde kaybolmayacak. Ne de olsa, evinizin bir parçası olduğunda sadece doğal görünecektir.


Kova Burcu

7 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Senin için bir şey yap. Ortalık yatışsın, otlar büyüsün ve telefon çalmaya devam etsin. Sadece bugün için bile olsa, tam olarak seni ne mutlu ediyorsa onu yaparak zaman geçir. Küvette bir kadeh şampanya iç. Partnerinizden en rahat bornozunuzu sizin için kurutucuda ısıtmasını ve küvetten çıktığınızda bornozunuzu hazırlamasını isteyin.


Balık Burcu

7 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün temizleyici, canlandırıcı bir dokunuş vermek için bir bitki seçerken dinginlik bulacaksınız. Su ve eski bir tişörtün bazı kısımlarını kullanarak orada biriken tozları nazikçe silin. Bu eski dostun hayatını temizlerken ve beslerken narin yaprakları desteklediğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.