Günlük Ev Burç Yorumları 6 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Şubat Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnkar ediyor olsanız da bilinçaltınız sezonun sonunun yaklaştığının farkındadır. Eğlenmek için yeterince zaman harcadın mı? Her saniyenizi dışarıda geçirin. Dünkü yağmurun güverteye getirdiği yaprakları süpür.


Boğa Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev yapımı el işlerinizle ilgili biraz sahiplenici hissedebilirsiniz. Arkadaşların o yarı örgü eşarbı keşfe çıkmış olsalar da, bu kimseye söz vermen gerektiği anlamına gelmez. Zulanıza bakın ve neyi vermeye dayanabileceğinize ve kendinize neyin hediye olacağına karar verin. Hediyelerinize fiyonk bağlamak için artık bahçe bitlerini kullanın.


İkizler Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün dengenin özü sizsiniz – aşırılıkların mükemmel dengesi. Bunu akılda tutarak, sizi her iki yönde de bağlayan taahhütlerden uzak durun. Hem çiçeğin toprağa uzanan sapısınız, hem de göğe uzanan mis kokulu yapraklarısınız. Ev bitkilerinize gübre çubuğu koyun ve bahçenize fazladan birkaç dakika sulama yapın.


Yengeç Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Savunmasız tarafınız açığa çıktı ve bugün yumuşak ve duygusal herhangi bir şey tarafından çekilmeye hazır. Eve çocukların bağış için sattığı bir kucak dolusu şekerle gelirseniz veya eski bir film gözünüzü yaşartırsa şaşırmayın. Haftanın ilerleyen saatlerinde gelecek konuklarla paylaşmak için şekerin bir kısmını bir kenara ayırın.


Aslan Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün cesur ol; ilk adımı atın ve devam edin. Bir havuz kurmanın veya sıfırdan bir manto inşa etmenin gerçekliğini düşünün. Öğrenmek için sabrınız ve bunu yapmak için harcayacağınız zamanınız var — büyük projelerden çekinmeyin. Muhtemelen mahallenizde ahşap işleme becerilerini sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyacak emekli bir beyefendi vardır.


Başak Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Merakınızın sizi entelektüel bir hazine avına götürmesine izin verin. Bahçenizde daha önce hiç fark etmediğiniz bir asma gördüğünüzde, araştırmak için bilgisayara koşun. Bildiğiniz bir sonraki şey, sizi büyüleyen çeşitli flora ve fauna etrafında kitaplar satın alacak ve geziler planlayacaksınız.


Terazi Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutfağınızdaki mutfak eşyalarından birinin kaybolması sizi biraz huzursuz hissettirir. Ona ne oldu? Kim ödünç almış olabilir? Nerede olduğu konusunda fazla endişelenmemeye çalış. Bunun yerine, enerjinizi doğaçlama becerilerinize odaklayın. Bir çatal bir çırpma teli için çalışacaktır. Sadece daha uzun sürer.


Akrep Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güneşli bir öğleden sonrayı içeride geçirmeniz gerekse bile piknik yapmaktan daha iyi bir yol var mı? Yanına gitmek için biraz keskin peynir ve tuzlu tütsülenmiş et aramaya gidin. Gökkuşağı rengindeki taze meyveleri toplayın ve cennet gibi bir koruluğun ortasında gölgelik bir yer bulun.


Yay Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akşamüstü ışıklarının altında bahçenizde dolaşırken yoğun bir deja vu duygusu hissedeceksiniz. Çocukluğunuzdaki altın güneş günlerine geri mi taşınıyorsunuz, yoksa gelecek şeylerin hissi mi? Duygunun sizinle kalmasına ve gün boyunca eylemlerinize rehberlik etmesine izin verin. Her damlayı en üst düzeye çıkarmak için, anılarınızı içeriye götürmeden hemen önce sulayın.


Oğlak Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin etrafındaki büyük, çözülemez sorun ne olursa olsun, kendinizi yenilmiş hissetmeyin. Sorunu çözmenin bir kısmı, bir çözümün mümkün olduğuna inanmaktır. Seçeneklerinizi araştırın ve iyimser kalın.


Kova Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mahalledeki en önemli rolünüz insanları bir araya getirmek ve klanın koruyucusu olarak hareket etmektir. Arkadaşlarınız ve komşularınız evinizde kendilerini rahat hissederler ve herkes akşam yemeği saatinde yardımcı olmaya bayılır. Çocuklar çekmecenizden seçecekleri halkalarda rengarenk bez peçetelerle sofrayı kursun.


Balık Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün biraz sersemlemiş ve hayalperest hissediyorsunuz. Zihinsel olarak yorucu işlerden kaçınmaya çalışın ve yalnızca en az düşünmeyi gerektiren etkinlikleri seçin. Zamanınızı bir odada oturarak, dergi okuyarak veya film izleyerek geçirin. Havalı boyun bantları eczanelerde veya zanaat gösterilerinde bulunabilir ve sıcak basmalarınızın parlama noktasını düşürür.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.