Günlük Ev Burç Yorumları 28 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Şubat Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bulaşıkları veya ev arkadaşınızın ayakkabılarını oturma odasında bırakma alışkanlığı gibi bazen bazı şeyleri boşvermenin daha iyi olduğunu kendinize hatırlatın. Bugün şapkanızda bir arı var ve çok ileri gittiğinizi fark etmeden önce ayağınızı ağzınıza almış olacaksınız. Dikkatli olmadıkça, yani. Bir başkasını sessizce azarlamadan önce kendi ayakkabılarının saklandığından emin ol.


Boğa Burcu

28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İkinci bir görüş almakta sorun yoktur ve kendinizi taahhütte bulunmadan önce araştırmanızı yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Üzerinde çalıştığınız bu yeni proje ile sallantılı bir zemindesiniz. Bir şey doğru gelmiyorsa, alternatifleri araştırın. Komşunuzun önerdiği müteahhitle gitmeyin. Daha fazla referans isteyin.


İkizler Burcu

28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gözünüzde bahçeniz sarmaşıklarla kaplı ve evinizdeki herkes otları ayıklamak, sulamak ve sebze toplamak için topluluk halinde çalışırken ekicilerden çiçekler damlıyor. Gerçekte işler o kadar ütopik olmayabilir, ancak idealinizi akılda tutmak, onun tezahürünü teşvik edecektir. Evsizler barınağı fazladan yiyeceği almaktan memnun olacaktır.


Yengeç Burcu

28 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her yerde projeleriniz var ve bahçeniz ve eviniz çeşitli büyüme ve genişleme aşamalarında; bazen ayrıntılara veya yarım kalmış işlere takılıp kalmak kolaydır. Bugünün büyük resmini ve her şeyin nasıl mükemmel bir şekilde birbirine uyduğunu, tam da planladığınız gibi görme yeteneğine ve netliğine sahipsiniz.


Aslan Burcu

28 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son mahsulünüz hakkında biraz sahiplenici hissediyor olabilirsiniz – kendinize bir şeyler saklamaktan çekinmeyin. Arkadaşlarınız balkabağınızı çoktan keşfetmiş olsa da bu, bahçede yardım etmeyen birine söz vermeniz gerektiği anlamına gelmez. Tabii ki en büyüğü kendi evinizin Cadılar Bayramı için ayrılacak.


Başak Burcu

28 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün hayvan barınağına giderseniz eve bir köpek yavrusu getirmeye hazır olun; kalp telleriniz açığa çıktı ve sevimli ve arkadaş canlısı küçük yaratıklar tarafından çekilmeye hazır. Geri durma.


Terazi Burcu

28 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ters giden geçmiş bir ittifakın düşüncelerinin sizi etkilemesine izin vermeyin; aranızda yeni bir yaratıcı ortak pusuya yatmış olabilir. Çömlekçi çarkında çalışan bir arkadaşınızı veya tanıdığınızı izliyorsunuz ve onun kaselerinde ve tabaklarında tasarımlarınızın ne kadar güzel olacağını hayal etmekten kendinizi alamıyorsunuz. Salatalıklı sandviçler ve nane çayı eşliğinde işbirliği önerin.


Akrep Burcu

28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yardım eli uzatma dürtünüze karşı koymayın. Elinde makasınla yaşlı komşunun bahçesinde dolaşıp çiçekli çalılarını budadığını görmeden edemezsin. Kesilmelerini ne kadar istediğini sor. Sadece yardım teklif etmek istemiyorsunuz, aynı zamanda mahalle ve hava durumu hakkında küçük bir sohbet yapmaktan da mutluluk duyuyorsunuz.


Yay Burcu

28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Meraklı doğanızın sizi entelektüel bir hazine avına götürmesine izin verin. Merakınız, bahçenizdeki bir kuş tarafından ateşlendi ve siz de gayretli bir bilgi arayışına girdiniz. Bir şey diğerine yol açar ve siz kır çiçekleri araştırıyorsunuz ve bir kuş gözlem seansı için iyi yürüyüş parkurları planlıyorsunuz.


Oğlak Burcu

28 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlk adımı atın ve devam edin. Bugün sadece cesur hissetmiyorsun, cesursun. Bağlılık ve motivasyon gerektiren iddialı yeni bir projeye başlamak için gereken cesarete sahipsiniz. O arsayı satın almanın ve hatta bir şifonyeri tamir etmeyle uğraşmanın gerçekliğini düşünün.


Kova Burcu

28 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizde bir kulübeniz var ve orada aletleriniz var. Bir tane bulamazsanız, çok fazla endişelenmeyin – muhtemelen evinizden biri onu bir günlüğüne ödünç almış veya ödünç vermiştir. Ticaretin tüm araçlarının parmaklarınızın ucunda olması ihtiyacını bırakmaya çalışın. Doğaçlama becerilerinizi uygulayın.


Balık Burcu

28 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aklınızın bir köşesinden bir ses size plaja gitme ve heyecan verici bir voleybol oynama zamanının geldiğini söylüyor. Tam olarak üzerine koyamazsınız, ancak güneş kremi sürmeyi veya oynarken kendinizi nemlendirmeyi unutmayın!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.