Günlük Ev Burç Yorumları 26 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Şubat Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve eşiniz, bu ilişkide kimin tuz kimin biber olduğu konusunda tartışmayı bırakamazsınız. Gerçekten önemli mi? Siz akşam yemeğini pişirirken oturma odasında dinlenmelerini ve partneriniz yemeğinizin tadına bile bakmadan tuz eklediğinde tek kelime etmemesini (denemeyin!) söyleyin. Her iki sodyum alımınızı da azaltmak için tuzsuz pişirmeyi deneyin.


Boğa Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evrak çantanızı boşaltın, alın ve birkaç kez vurarak kırıntıları ve toplanmış sakız paketlerini serbest bırakın. İster satıştan, ister teknenizden veya yan taraftaki arsanın kiralamasından olsun, net, taze yasal belgelerinizin güvenilir ve saygın bir nakliye yöntemine ihtiyacı olacaktır.


İkizler Burcu

26 Şubat 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Devam edin ve yatağınız için yeni çarşaflar alın ve orada durup iplik sayısını bireysel değer açısından düşünmeyin. 300 ilmekli Mısır pamuğu, ipek gibi hissedilebilir. Bir fincan kahve içmeyi veya şekerleme yapmayı düşünüyorsanız, kestirmeye gidin. Zaman, para veya enerji anlamına gelse de, kendinize biraz harcayın.


Yengeç Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hortumu bahçede sürüklerken kendi düşüncelerinize o kadar kapılırsınız ki, sele neden olma tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız. Küçük görevlere bile bağlı kalırken dikkat ettiğinizden emin olun. Gözlerinde açıkça bulutlar var — hortumdan daha ağır makineleri çalıştırmayın. Yekeyi bir gün daha keskin bıçakları duvar braketine asılmış halde bırakın.


Aslan Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eve gidersiniz, akşam yemeğini pişirmeye başlarsınız, kediyi beslersiniz, yerleri süpürürsünüz ve bir parmağınızla ev bitkilerinizin toprağının nemini kontrol edersiniz. Normal rutininiz bugün hiç de sıkıcı görünmüyor; zihniniz birçok merakınızı düşünürken işinize devam etmekten daha mutlu olamazsınız. Nemli bir paspas, ekstra toz parçalarını yakalar ve zemini gerçekten parlatır.


Başak Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta sonu çocuğunuzun doğum günü partisi için komşunuzun size trambolinini ödünç vermesi uzun sürmeyecek. Tek yapman gereken sormaktı. Cazibeyi açın ve ödünç karşılığında komşunuzun yeni üstü açılır arabasının renginde bir sepet taze domates verin.


Terazi Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinize bir duvar örmek, koşmak ve tüm ev için Çin böreği yapmak için zamanında eve gelmek, bu arada randevuları planlamak, telefon görüşmelerine cevap vermek ve gelecek hafta birinin doğum gününü hatırlamak hiç sorun değil. Bugün hayatınızın tüm yönleriyle hokkabazlık yapmak kolay bir başarı çünkü bir listeniz var ve bitmiş öğelerin üstünü çizmekten keyif alıyorsunuz.


Akrep Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir kadın hayatında gördüğün en güzel işlemeli gömleğiyle sokakta yürüyor ve sen eskizini yapmak için eve koşuyorsun. Çantanızda veya aracınızda bir eskiz defteri bulundurursanız, bu ilham verici patlamalara hazır olacaksınız. Belki de tavan arasında dolaşacaksınız ve eski bir kitap üzerinde aradığınız kalıp tasarımı olabilecek bir ambleme rastlayacaksınız.


Yay Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Egzotik meyve kokteylleri ve karpuz-ballı kavun-kavun şişleri sunarken en iyi ev sahibi sizsiniz. Bahçenizdeki ağaçlara birkaç dizi elektrikli fener asın, sallanan bir müzik açın ve bu gece bahçenizde küçük bir hareket yaratın.


Oğlak Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tatlı ve ekşi çorba yapmaya meyilli misiniz? Siyah beyaz filmler tam size göre. Hayatınızda dengeyi takdir etme ve hatta yaratma konusunda zirvede olmakla kalmıyor, aynı zamanda aşırılıkların dengesini sevme yeteneğine de sahipsiniz. Parıldayan ilham için gözünüzü açık tutun. Ana renklerden biri olarak gelebilir.


Kova Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İleriyi düşünmenin ve bahçenizde neler yapabileceğinizi düşünmenin zamanı geldi. Sonbaharda hasat şölenlerini tasavvur edin ve her şey çok netleşecek. Kışlık karnabahar, havuç, pancar, turp ve ıspanak başlangıçlarının veya tohumlarının tamamının toprağa eklendiğinden emin olun.


Balık Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Biraz morali bozuk bir arkadaşınızı bahçenizden bir sepet taze sebzeyle şaşırtarak nezaketinizi gösterin. Sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir hediyenin ruhlar için neler yapabileceği inanılmaz. Hayatınızda kimin böyle yatıştırıcı bir ilaca ihtiyacı olduğunu düşünün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.