Günlük Ev Burç Yorumları 25 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Şubat Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İster ayrıntılı yönde (sahip olduğunuz her süveterin her bir hapını seçmek), ister geniş ve patlayıcı (doğal olarak takip eden araba yolu aşçılığıyla bir blok satışı başlatmak ve organize etmek), son ayrıntıya kadar takip etmeyi başaracaksınız. Bugün amacını biliyorsun.


Boğa Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün harika hissediyorsun. İyi ruh halinizi kutlamak için arkadaşlarınızı bahçenizden yeni çıkmış bir yemeğe davet etmekten daha iyi bir yol olabilir mi? Onları mısır ve tatlı bezelye çorbası ve basit bir yeşillik salatası ile büyüleyin. Pötikareli bir masa örtüsüyle piknik masasında yiyin ve herkesin ruh hali yükselecek.


İkizler Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Liderlik rolleri tüm şekil ve boyutlarda gelir. Bugün senin için bir tane var. Belki yolda devrilmiş bir ağaç olduğunda sorumluluğu üstlenmeniz gerekir veya belki de takdir eden bir izleyici kitlesine her dönüşü sevgiyle açıklayarak kendi bahçenizde rehberli bir tura çıkmanız istenecektir.


Yengeç Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İşteki zorlukların evinizin kutsal alanını etkilemesine izin vermeyin. Çantanızı bıraktığınızda, derin bir nefes alın ve bu zorlukları zihinsel olarak yarına bırakın. Bahçede gerinerek veya bu akşamki yemek için bahçenizden meditatif bir şekilde sebze toplayarak gevşemek için biraz zaman ayırın. Evinizi ve içindekileri, sizi eve kadar takip edebilecek herhangi bir negatif enerjiden korumak önemlidir.


Aslan Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kırmızıların çatıştığını söylediğinizde, zevkli başka bir renk kombinasyonunun olabileceğini kastetmiştiniz. ‘Partiyi benim yerime getirin’ dediğinizi hatırlamıyorsunuz ama sizden bu şekilde alıntı yapılıyor. Ayağınızı ağzınıza sokmayın veya partiden sonra temizlik yapmayın. Ağzını aç ve temiz bölgeni savun.


Başak Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elektrik faturası veya su faturası bugün mü geliyor? Bugünün çöp günü olduğuna yemin edebilir ve çöpleri kaldırıma çekmeden önce iki kez düşünmezdiniz. Tekrar kontrol etmek için bir dakikanızı ayırmazsanız karanlıkta kalabilirsiniz — bugün her şey tam olarak net değil.


Terazi Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sahip olduğunuz bahçeye zorlukla ayak uydurabilecekken neden bir dönüm genişliğinde bir bahçeniz olsun ki? Hedeflere ve arzulanacak bir şeye sahip olmak harikadır, ancak onları çok yükseğe koyarsanız, sonunda yalnızca kendinizi hayal kırıklığına uğratırsınız. Dönümleri hayal dünyanızda tutun ve enerjinizi realitenizin bahçesine koyun.


Akrep Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hafta sonu için planladığınız yemekli partinin kapsamı, sizi bahçenizde tek başınıza saklanabileceğiniz sessiz bir yere göndermek üzere. Gözünüzü korkutan her türlü başarıyı başarma yeteneğine sahipsiniz. Zambaklardan oluşan merkez parçanıza ve yeşil bir cam vazoya son rötuşları siz farkına bile varmadan ekleyeceksiniz.


Yay Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün genişlemeyi düşünürken karma kavramının rehberiniz olmasına izin verin. Komşunuzun görüşünü kesecek olsa da, ağaç evinizi arka bahçeye inşa etmek iyi ve tamamen meşru bir fikir gibi görünebilir. Başkalarının sizin kararınızı vermeleri durumunda ne yapmalarını istediğinizi düşünün.


Oğlak Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pazarda veya bahçenizde sebze toplarken dolaşırken, bir planla gitmeyin. Aksine, cesur olun ve sizi neyin heyecanlandırdığını seçin. Seçiminize meyve (çilek, şeftali, incir) eklemeyi unutmayın. Bu gece, kendi malzeme yelpazenizi farklı doğaçlama yemeklerde kullanmayı yaratıcı bir meydan okuma olarak görün.


Kova Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıllardır gözünüz mavi kadife kanepedeydi. Sonra o antika ikili koltuğu gördünüz ve koltuğa aşık oldunuz. Günlerdir bir kararla boğuşuyor olsanız da, bir seçim yapma ve ona bağlı kalma zamanı geldi. Taraf tuttuktan sonra oturma odanız çok daha rahat olacaktır.


Balık Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu akşamki akşam yemeği partiniz için her üç yemek için de yeni tarifler denemek için gereken güvene sahipsiniz. Hindiba salatası, İtalyan usulü patlıcan ve Steak Diane hazırlarken ivme kazanmak için güveninize ve iyimserliğinize güvenin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.