Günlük Ev Burç Yorumları 24 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Şubat Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunun patlıcanına göz dikmek yerine bahçende yetişenle yetinmeye çalışmak en iyisidir. Ticaret yapmak. Ve bahçe satışınıza da yağmasını çok büyük bir kayıp olarak düşünmemeye çalışın. Bugün sahip olduklarınıza şükretmek ve zorlukları aşmak için güzel bir gün.


Boğa Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Belki de nihayet bölgenizdeki güller veya hava durumu hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğreneceğinize karar verdiniz veya belki de ilginizi çeken seralar. Eğiliminiz ne olursa olsun, araştırmacı araştırma ve bilgi toplama ile geçen bir günle kendinizi şımartın.


İkizler Burcu

24 Şubat 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün biraz karamsar hissediyorsun. Kızma, sorun değil. Sırf istediğiniz için taze meyvelerle Fransız tostu yapmak gibi şeyler yapmaya hazır olun. Ve eğer bir projeyi yarıda bırakırsanız, ne olmuş yani? Yarın her zaman üzerinde çalışabilirsin. Kaprislerinize teslim olun ve biraz kaprisli olmanıza izin verin.


Yengeç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün keskin nesnelere dokunmamaya çalışın ve yemek pişirme işini başkalarına bırakın. Kendinizi biraz sersemlemiş ve hayalperest hissediyorsunuz, bu yüzden zamanınızı iyi işaretlenmiş bir patikada dolaşarak, kır çiçekleri toplayarak veya çimenliğinizdeki bir battaniyenin rahatlığında seyahat etmeyi hayal ederek geçirmek en iyisidir.


Aslan Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizler toprağın derinliklerine inen köklersiniz, ağacın en tepesindeki hafif ve uçuşan yapraklarsınız. Bugün dengenin özü sizsiniz – aşırılıkların mükemmel dengesi. Bunu aklınızda tutun ve sizi her iki yönde de bağlayan taahhütlerden uzak durun.


Başak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Subliminal mesajlar size her saniyeyi dışarıda geçirmenin ya da evde ve bahçede rahat, konforlu ve üretken hissetmenizi sağlayan her şeyi yapmanın doğru zaman olduğunu söyler. Bilinçaltınız sezonun sonuna doğru yaklaştığınızın farkında olabilir ve hasır mobilyaları kahverengi tutmaktansa sevdiğiniz bir renge boyamanın zamanı gelmiştir.


Terazi Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İster ev arkadaşınızın tam istediği buyken çilekli kek yapmak, ister bir arkadaşınızın bir telefon görüşmesine ihtiyacı olduğunu bildiğiniz olsun, bugün sezgileriniz için bir yeteneğiniz var. Kendi ipuçlarınızı alabilmek için kendinizi dikkatlice dinleyin.


Akrep Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ışık ve enerji yayıyorsunuz ve herkes projenizin bir parçası olmak istiyor. Gelecek hafta sonu için bir fikir önermek için harika bir gün olurdu. Belki de eğlenceli bir şeyi kutlamak için bahçede barbekü ve kroket günü?


Yay Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün vücudunuz için iyi ve sağlıklı hissettiren şeyi yapmak istiyorsunuz: bahçenizden bol salata ile öğle yemeği. Bol bol su için ve hazır gelmişken bahçenizi ve ev bitkilerinizi iyice ıslatın.


Oğlak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir iş arkadaşınız bahçe dükkanına gitmekten bahsettiğinde iştesiniz. Farkına bile varmadan, sonbahar sebzelerinden yeni bir bölüm dikmeyi, bir kuş evi inşa etmeyi ve renkli taşlardan büyüleyici bir yol yapmayı planlıyorsun. Bugün kolayca ana kapılırsınız – çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın.


Kova Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şömine rafını yenilemeye karar vermeden önce neler olup bittiğini değerlendirin. Tığ işi perdeleriniz nasıl gidiyor? Peki ya kitap ciltleme projeniz ya da sürekli genişleyen bitki bahçeniz? Kimse üretken olmadığınızı söyleyemez ama başka bir projeye başlamak biraz abartmak olabilir mi?


Balık Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bahçenizi sularken Shakespeare’in ‘Yaz Gecesi Rüyası’nı ezberden okuma dürtüsü hissediyorsunuz. Tatlı ve şehvetli hava, bezelye çiçekleri veya hardal tohumu olabilir. Bugün soneler okumak istemenize neden olan şey, sadece kafanızın etrafında uçuşan şiir olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.