Günlük Ev Burç Yorumları 23 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Şubat Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi rahat bırakın. Mağazada sürekli kokladığınız o kokulu mumları almanın zamanı geldi. Odayı portakal, bergamot, vanilya veya lavanta kokularıyla doldurun ve derin bir nefes alın. En sevdiğiniz koltukta bir kitapla uzun bir banyonun veya rahatlatıcı bir saatin tadını çıkarın.


Boğa Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün başkaları tarafından kolayca etkileniyorsunuz; sadece elinizdeki görevi bitirdiğinizden emin olun. Dışarıda sebzelerinizi sularken, yemek pişirmek ve sohbet etmek için doğaçlama bir arkadaş toplantısına katılmak üzere bir telefon alabilirsiniz. Bu fikre hemen atlıyorsunuz, ancak bitkilerinizin susamamasına veya hortumu açık bırakmamaya dikkat edin! Bash’a dereotu ekşi krema ile bir tepsi sebze getirin.


İkizler Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Muhteşem doku ve renklerin inanılmaz çeşitliliği, kumaş mağazasında ezicidir ve tanıdığınız herkes için perdeler yapmak isteyebilirsiniz — böylece siz, güzel kumaş ve dikiş makineniz arasında bu deneyimi yaşayabilirsiniz.


Yengeç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doğal boyaları kıyafetlerinizi boyamak için nasıl kullanabilirsiniz ve kendi ipliğinizi de boyayabilir misiniz? Elbette. Ocakta kumaş boyamak için ikinci el bir tencere kullanın. Zemine bir damla bez yayın. Bugün sizi rahatsız eden sorunuz ne olursa olsun, içinizdeki araştırmacı bilim insanı sorunun özüne inecek.


Aslan Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ne yapıyorsan, başkasıyla yap. Yenilemeniz için ayrıntılı planlara odaklanmanız gerekse bile, kendi projesinde aranızda çalışacak birini davet edin. Bakış açısı ve fikir edinecek, çay molası gibi hafif sohbet anlarının tadını çıkaracaksınız.


Başak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gökyüzünün neden mavi olduğunu öğrendiğinizi biliyorsunuz, ancak bu sorgunun yeniden canlanması ansiklopedinin yeniden incelenmesini gerektirebilir. Diğer rahatsız edici sorular, en sevdiğiniz ev bitkisinin yapraklarının bunca yıldan sonra neden sarardığını içerebilir. Ekici içine bir su sayacı takın.


Terazi Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınız mutfakta bir sirk duvar resmi (parlak renkler ve parlak tonlarda) yapma planını açıkladığında, kahkahalar atabilir ve bunun hayal edebileceğiniz en iğrenç fikir olduğunu ilan edebilirsiniz. Tasarım fikirleri konusunda başka bir gezegenden geliyormuş gibi hissetseniz de en azından duyarlı olmaya çalışın. Odasının duvarına sirk resmi çizmek daha uygun olabilirdi.


Akrep Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dev bir yelkenli ya da küçük bir tekne yapmak istemezsiniz. Hayır, garajınızda hazırladığınız proje orta boy bir yelkenli. Ahşabınızın, çıtaların sahip olduğu tek eğrilerin onları büktüğünüz eğriler olacak şekilde saklandığından emin olun. Mükemmel miktarda sağlıklı hırsınız, bitiremeyeceğiniz bir şeye başlamadan yıldızlar için çabalamanıza izin verir.


Yay Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zanaat grubunuz geçen hafta sadece iki kişiydi ve biri kontrolü ele almazsa düşmeye devam edecek. Grubunuzun bir lidere ihtiyacı olduğu açık. İşlerin yolunda gitmesi için neden geçici olarak devreye girmiyorsunuz? Devam edin ve telefon listenizden çıkın.


Oğlak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün eski plaklarınız ve karışık kasetlerinizle hafıza şeridinde vals yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Sizi kolayca başka bir zamana götüren eski bir kıyafeti giyersiniz. Bir parçanızın geçip giden günlere doğru sürüklenmesine izin verebilirsiniz ama bu evde, bu bahçede, bu blokta ayaklarınızı yere basmayın.


Kova Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akşamı hiç tanıyacağınızı düşünmediğiniz komşularınızla geçirerek kendinize sürpriz yapabilirsiniz. Ve bazen sizden fazla ücret aldığını düşündüğünüz mağazadaki o adam, cüzdanınızı unuttuğunuzda size bir gülümseme ve bir mağaza kredisi veriyor.


Balık Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Oturma odanız, son tadilat çabanızdan sonra bir ev ve bahçe dergisinde yer alacak gibi görünüyor. Lavanta ve limon sarısı renklerinin kombinasyonu incelikli ve sıra dışıdır ve canlı sohbeti çağrıştırır. Son projeniz ne olursa olsun, çabalarınız ödüllendirilir ve diğerleri etkilenir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.