Günlük Ev Burç Yorumları 22 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Şubat Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Oyunculuk ruhunuzu bir üretkenlik unsuruyla dengeleyin. Bir süreliğine bahçede frizbi fırlatmak, çimenlerin üzerinde zıplamak için harika bir yol gibi görünüyor. Köpeğin diski denemesine izin vererek ve ayrıca yabani otlar üzerinde çalışarak biraz zaman harcarsanız, kendinizi en iyi hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün öncü bir ruha sahipsiniz, bu yüzden diğer insanların ne düşündüğü konusunda endişelenmeyin, sadece sezgilerinizi takip edin ve yakında bir akım başlatmış olabileceğinizi göreceksiniz. Çöp kutularınızdan birini korkak çiçeklerle boyayın ve yakındaki çocuklara topladıkları teneke kutularla dolduğunda parayı alabileceklerini bildirin.


İkizler Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bulaşıkları yıkamaya başlıyorsun, sonra nedense çiçekleri sulamak için verandaya çıkıyorsun. Sonra siz sohbet ederken telefon çalar, çamaşırları katlamak için yukarı koşarsınız. Enerji akışınız bugün dağınık gelebilir. Çoklu görev yapmak yerine her göreve 10-20 dakika ayırarak daha fazlasını başarabilirsiniz.


Yengeç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Unutmuş olabileceğiniz bir yıldönümünüz var mı? Bir daveti kaçırmadığınızdan emin olmak için tüm mesajlarınızı dinlediğinizden emin olun. Tebrik ihtiyacı olan herkesi heyecanlandırmak için taze çilek ve ahududu ile hindistancevizi pastası yapın.


Aslan Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yerel ilkokulun pasta satışında gönüllü olmanız istenirse, evet demeden önce tereddüt etmeyeceksiniz. Aynı şey park temizleme projesine katılmak için de geçerli. Kendinizi topluluğa verme arzunuz var, bu nedenle takviminizi tüm ailenin görebileceği bir yerde açık ve güncel tutun.


Başak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir harekete veya gruba katılmak için mahallede gördüğünüz bir tabeladan ilham alıyorsunuz. Belki de daha fazla bisiklet yolu elde etmek veya bir grup zanaat satışına katılmak için bir koalisyondur. Utanma; sunacak pek çok harika şeyin olduğunu bilin. Söz verdiğiniz şeyi yerine getirebileceğinizden emin olmak için zaman ayırın.


Terazi Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kedi, içeride izlenen çamur veya ev bitkilerini kimin suladığı hakkında küçük tartışmalar gerçekten anlamsız ve bunu biliyorsunuz, ancak yine de işler derinden işliyor. Bugünkü göreviniz (ve belki de bu doğal olarak gerçekleşecektir), evde sizi rahatsız eden tüm küçük şeyleri aşmak. Çocuklarla bir görev listesi ve ödül sistemi deneyin.


Akrep Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Neden mutfaktaki bitkiler oturma odasındakilerden çok daha iyi durumda? Bahçenizi ve bitkilerinizi sularken bilinçaltınızda sorular uçuşuyor. Akıl yürütme becerilerinizi uygulayın ve bilmecenizin dibine inin.


Yay Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir arkadaşınız zanaat grubunuza davet edilmek istediğine dair bir ipucu veriyor olabilir. Parçası olduğunuz gruplara katılmak isteyen diğer kişilerin isteklerine karşı duyarlı olun. Buluştuğunuz alanı ve tüm konukların kişiliklerini göz önünde bulundurun. Kendini ayrıcalıklı hissetme dürtüsüne diren ve yaratıcı, heyecan verici ve yeni fikirlere katkıda bulunabilecek yeni bir üye bulacaksın.


Oğlak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zanaat dükkânından eve geldiğinizde, bir şekilde çantanızın ve başka bir müşterinin malzemelerinin de elinizde olduğunu fark edersiniz. İpliği, payetleri ve makası elinizde tutmak çok kolay olurdu ama bugün doğru şeyi yapmak için özellikle güzel bir gün. Mağazaya geri dönün.


Kova Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazen insanların küçük şeyleri fark ettikleri hatırlatılır. Yabancı bir ülkeden gelen bir arkadaşınız, rahat yaşam alanınız ve basit tasarım seçenekleriniz tarafından büyülenecek – tek bir Gerber papatyası olan bir vazo, kaliteli bir porselen çay servisi ile bir sehpa seti ve çizgili bir kanepenin üzerinde çiçekli yastıklar.


Balık Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Suluboya kağıdınızı, boyalarınızı ve fırçalarınızı dışarı çıkarın ve dikkatinizi çeken ilk sahnenin önünde durun. Belki de renklerin kontrastı veya süpürgenin kapı aralığına olan açısı, sadece biraz kambur, gözünüze çarpıyor. Etrafınızdaki bir görüntüyü etkileyici ve yaratıcı bir tarzda yakalamaya özen gösterin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.