Günlük Ev Burç Yorumları 19 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Şubat Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta bir parti düzenleyerek sosyal güçlerinizi iyi bir şekilde kullanın ve evinizin en büyük varlıklarını vurgulayın. Parti ister arka bahçenizde, ister oturma odanızda gerçekleşsin, harika meyvelerden şimdi mevsiminde yararlanın. Meyvelerin lezzetlerini korumak için hafif krema ile servis yapın. Coşkunuzla misafirlerinizi gerçekten şaşırtacaksınız.


Boğa Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün alışılmadık bir enerji patlamasından yararlanın. Tozu, dağınıklığı, kirli bulaşıkları, yabani otları ve çiçekleri sıkıştırın ve yol boyunca kileri temizleyin. Bugün gerçekten çok şey yapabilirsiniz, o yüzden harekete geçin — bir günde sadece çok fazla saat var! Yabani otlar ve çiçekler kompostun içine girebilir. Bulaşık suyu uzaktaki yasemin çalılarına gidebilir.


İkizler Burcu

19 Şubat 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni bir mobilya parçası için mükemmel yeri bulmak için arkadaşlarınızın yardımını alın. Belki raf ünitesindeki ahşap diğerlerine uymuyor veya koltuk beklediğinizden biraz daha büyük. Muhtemelen çözümü kendi başınıza bulabilirsiniz. Bazen dışarıdan bir bakış açısına sahip olmak ve ağır şeyleri hareket ettirmek için biraz kas gücüne sahip olmak yardımcı olur. Odayı sevdiğiniz daha küçük hazinelerle dengeleyin.


Yengeç Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kısa bir sigortanız oldu ve son zamanlarda garip bir paranoya duygusu hissettiniz. Aylardır takip ettiğiniz tai chi DVD’sinin hareketlerini biliyorsunuz. Arka bahçe tai chi’nin faydalarını düşünün. Hareket ederken ayakkabılarınızı çıkarın ve toprakla temas edin. Başkalarının ihtiyaçları veya istekleri söz konusu olduğunda çok erken konuşmayın – ihtiyacınız olduğu sürece düşünceleriniz üzerinde kafa yorun.


Aslan Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, kişiliğinizi çevrenize daha fazla dahil etmenin bir yolunu bulun. En sevdiğiniz renk evde yeterince büyük bir rol oynuyor mu? Her odada mı yoksa sadece ana odada mı istersiniz? Etrafınıza baktığınızda, zevklerinizin çevrenize yansıdığını görüyor musunuz? Güçlü bir benlik duygunuz var ve buna sadık kalmanız gerekiyor.


Başak Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bahçenin efendisisiniz ve sonunda bahçede büyüyen her şeyin kontrolünü ele geçirmiş görünüyorsunuz. Aslında mahsulünüz o kadar bol olacak gibi görünüyor ki, biraz vermeye hazır olabilirsiniz, ancak sadaka başlamak için bekleyin – hasat edilmeden önce bezelyelerinizi saymanıza gerek yok. İlk önce yiyeceğiniz ürünlerden bazılarını dondurabilirsiniz.


Terazi Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yavaşla ve gülleri kokla! Ev cephesinde o kadar çok çalışıyorsunuz ki, emeğinizin meyvelerinin tadını çıkararak, bunun tadını çıkarmak için neredeyse hiç zaman harcamadınız. İş ve ev şu anda iyi bir dengede; Kendinizi tebrik etmek için bir dakikanızı ayırmalısınız. Antikacıdan sevdiğiniz yeni bir vazo bulun ve içini bahçenizden kesme güllerle doldurun.


Akrep Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çatışmalar bugün çirkinleşebilir, bu yüzden ne pahasına olursa olsun onlardan kaçının. Huysuz ev arkadaşınıza aşırı neşeli bir “günaydın” diyerek alay etmenize gerek yok. Temizlik için mutfak yerine banyoya gidin. Daha az dağınık bir iş için banyo temizleyicisi eklemeden önce tuvaletin altını tozdan silin.


Yay Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün maceracı olun, her zaman denemekten çok korktuğunuz aktiviteleri deneyin. Bir zanaat fuarına girin. Hiçbir şey satamasanız bile, yeni arkadaşlar edinecek ve acil durum hediyeleri stoklamaya başlayacaksınız. Bugün eylemler başarılardan çok daha büyük.


Oğlak Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tohumları ektin ve ağaca baktın – şimdi meyvenin dalda çürümesine izin verme! Bir şeyleri sonuna kadar kabul etme ve görme pratiği bazen bunaltıcı olabilir, ancak takip etmezseniz, o zaman gerçekten yapmaya değmezdi. Yarım kalmış zanaat projeleri, ikinci el mağazalarında hoş karşılanan satıcılardır.


Kova Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizi konforla bereketlendirin. Yastıklara payetler dikin. Rahat bir okuma köşesi için bir pencerenin altına yastıklar atın ve lambanın yanına güzel kokulu çiçek aranjmanları getirin. Hayatınızı renk, koku ve konforla doldurun – yanlış gidemezsiniz.


Balık Burcu

19 Şubat 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün dışarıyı araştırın ve kendiniz hakkında beklediğinizden daha fazla cevap bulabilirsiniz. Açmış bir çiçek, sadece bir renk veya kokudan daha fazlasıdır – benzersiz ve narin olan karmaşık, canlı bir şeydir. Her şeyde gizli güzelliği arayın. Çiçek fotoğraflarınız koridorda güzel duracaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.