Günlük Ev Burç Yorumları 18 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Şubat Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İster çalı fasulyesi yetiştirmek için daha etkili bir yöntemin öncülüğünü araştırıyor, ister arkadaşlarınızla bir akşam yemeği partisi başlatıyor veya farklı bir kültürün ev dekoru üzerine kendi çalışmanızı başlatıyor olun, spontane olun. Yeni bir şey keşfetme arayışıyla bugün harekete geçin. Tadı güzelse, tekrar yapabilmek için tarif defterine not edin.


Boğa Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dışarı çık ve yüklerini hafifletmek için gül fidanlarını öldür. Havalandırmalı ayakkabılarınızı giyin ve çimlerinizin nefes almasına izin verin. Değişim her zaman istenmeyebilir, ancak sonunda iyi bir şey olma eğilimindedir. Bugün, eskiden çıkıp yeniye girmeye odaklanmaya çalışın.


İkizler Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, her şey hakkında söyleyecek bir iki şeyiniz olduğunu göreceksiniz! Akşam yemeği ve dedikodu için bazı arkadaşlarınızı davet edin. Bahçe sebzeleriyle taze bir salsa yapın ve ardından zengin, çikolatalı bir tatlı yapın. Arkadaşlarınızı bir araya toplayın ve çok ihtiyaç duyulan kavurucu sohbetler için yerleşin.


Yengeç Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün çimleri sulamak gibi tek başına ve basit bir şey yapın, en iyisi derinden ve düşündüğünüzden daha az sıklıkta sulamaktır. Sularken, tüm bu ferahlık ve yenilenme yavaş yavaş kendi gözeneklerinize sızarken çimenlerin arasında olduğunuzu hayal edin.


Aslan Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dileklerinizi bugün bilin. O ahırı inşa etmeye, tohumları ekmeye, camları yıkamaya veya garajı temizlemeye yardımcı olmak için arkadaşlarınızı veya arkadaşlarınızı bir araya getirin. Onları neredeyse her şeyle uyumlu hale getirebilirsin ve bu süreçte eğleneceksin. Potansiyelle parlıyorsunuz ve mükemmelliğe bağlısınız. Tohum ekerseniz, gelecek yıl için büyüme modelleriyle ilgili bir defter tutun.


Başak Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Moraliniz yüksekken, yeni bir şeyler denemek için harika bir gün. Bahçedeki çite tırmanın ve ne kadar uzağı görebileceğinizi görün. Yeni bir tarif icat etmeyi ve bir dergide yayınlamayı deneyin. Küçük tarifler daha büyük hikayelerin başlangıcı olabilir. Bırakın hayal gücünüz uçsun ve yaratıcı ruhunuz kanatlansın.


Terazi Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güçlü, yaratıcı bir hareketin ortasındasınız ve sizi alıp götürmesine izin vermemeniz önemlidir. Yani yemek yapmayı seviyorsun ve mutfaktan çıkamıyor gibisin — başka bir odada birinin senin fikirlerine ihtiyacı varsa bencillik etme. Doğrama bloğundan uzaklaşın ve arkadaşınızla ilgilenin. İşe dönmeden önce ellerinizi yıkayın.


Akrep Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Özverili bir şekilde yardım etmek büyülü olabilir ve topraklayıcı olduğu kadar canlandırıcı da olabilir. Bahçe ikramiyenizden ihtiyacı olan bir komşunuza götürün, dolaplarınızı temizleyin ve atılanları bağışlayın ya da taze çiçekler kesin ve arkadaşlarınıza neşe saçın. Bugün hizmetinizde olun.


Yay Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Genellikle herhangi bir şeyle eğlenebilirsin ama bugün onu bir sonraki seviyeye taşıyacaksın. Ev arkadaşınızla bir pasta yapma yarışması düzenleyin. Ne yaparsanız yapın, içinizde hala yaşayan o çocuksu mucizeyi bulun. Fırıncılık yarışmasının sonuçlarını komşunuzla paylaşın. İkramları yıkamak için eritilmiş ballı limonata getirin.


Oğlak Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta bir soy ağacı oluşturun ve atalarınızı buraya getiren azim ruhunu kutlamaya başlayın. Aileniz hakkında mümkün olduğunca çok şey öğrenmek için bir İnternet araması yapın ve daha yaşlı aile üyelerinden biraz aydınlanma almak için birkaç telefon görüşmesi yapın.


Kova Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaratıcı dehanızı çağırarak bugün sanatsal yönünüzü kutlayın. Teknik becerileriniz ne olursa olsun, bir başyapıt çizin veya vahşi ve eşsiz bir çiçek buketi düzenleyin. Çakışan renklerden korkmayın – bazen en beklenmedik şeylerin bir araya geldiğini göreceksiniz.


Balık Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dünya şaşırtıcı ve cevaplanamayan sorularla dolu görünüyor. Tüm cevapları göremeyebilirsiniz, ancak pencerelerinizi (dışarıyı görmek için) ve aynalarınızı (kendinizi görebilmek için) temizleyerek görüşünüzü her zaman geliştirebilirsiniz. İşiniz bittiğinde, gerçekten daha fazla netliğe sahip olacaksınız. Temiz aynalar ve derli toplu tezgahlar, şirket için çeki düzen vermenin hızlı yoludur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.