Günlük Ev Burç Yorumları 16 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Şubat Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ne kadar çok kek pişirirseniz pişirin veya lavaboyu ne kadar ovalarsanız silin, partnerinizin morali bozuk olacaktır. Uzak durun ve ruh halinizi düzeltmeye veya iyileştirmeye çalışmayın. En iyi çabalarınıza rağmen, sonunda çözecekler. Havanız düzeldiğinde dinlemek veya kutlamak için orada olun.


Boğa Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçedeki yabani otları tek başınıza temizleyebileceğinizi düşünebilirsiniz, ancak yan bahçedeki malçları unutmuş ve kaldırıma taşımayı düşünmemişsinizdir. Yalnız gitmeyin. Bu iki (ya da üç ya da dört) kişilik bir iştir ve tek başınıza yapacağınız bir görev sizi ağrı ve sızılarla dayanılmaz derecede huysuz bırakır.


İkizler Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geçen hafta sonu yaptığınız su savaşı tam bir patlama olsa da, aşırı hortumun pencerelerde bıraktığı filigranlar o kadar eğlenceli değil. Kovanı çıkar ve camları sil. Sonuncusunu temizlerken başka bir su savaşına girmemeye çalış. Bir kova kullanmak genellikle su tasarrufuna yardımcı olur.


Yengeç Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi bugün mümkün olan en az ayrıntı odaklı aktiviteye bırakın. Uzun bir dalış için havuza girin ya da bir veranda sandalyesine uzanın ve gazetedeki çizgi roman sayfalarını gözden geçirin. Zihninizin gevşemesine izin verin. Merak etmeyin, yarın her zamanki meşgul halinize döneceksiniz. Daima güvende olun ve havuz kapısını kilitleyin.


Aslan Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir sinek kuşunun sadeliğiyle büyülenin ya da alacakaranlıkta bahçeye yansıyan ışıkların görüntüsüyle gözlerinizin hayran kalmasına izin verin. Etrafınızdaki dünyadan keyif alın ve en sıradan nesnelerde bile özel bir şeyler bulun. Zihninizin gençlik masumiyetine dönmesine izin verin. Keyif aldığınız nefes kesici bir anın fotoğrafını çekin ve ekran koruyucu olarak bilgisayarınıza koyun.


Başak Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

O gün için bazı büyük planlarınız vardı – bakkal alışverişi, çim biçme ve eski rahat sandalyeyi kaldırım kenarına taşıma. Ama bu sıcakta enerjiniz diyet kolanıza limonu dilimlemekle yetiniyor. Motivasyon eksikliğinizle savaşmayın – bu sefer ısı kazansın. Ev arkadaşlarınızı kendileri için narenciye dilimlemeye ve size katılmaya davet edin.


Terazi Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün olabildiğince geç uyuyun ve uzanarak ve hatta oturma odası halısı üzerinde düşük etkili esnemeler yaparak zaman geçirdiğinizden emin olun. Omurganız uzamış ve zihniniz tazelenmiş hissedecek. Mümkün olduğunca yatay kalmak sizin yararınıza olacaktır.


Akrep Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevdiklerinizin bildiği birçok yeteneğiniz ve pek bilinmeyen başka yetenekleriniz var. Biraz gösteriş yapmak için bahaneler bulun. Başka hiç kimsenin pankeklerinin her iki tarafının da bu kadar mükemmel şekilde kızarmadığını biliyorsunuz çünkü önce tavanın ısınmasını ve hamurun köpürmesini beklersiniz — çevrenizdekilerin el işçiliğinize hayran kalmasına izin verin.


Yay Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlhamınız küçük bir şeyden geldi — el yapımı bir tabağı çevreleyen tasarım veya başka bir ülkeden abartılı bir çini. Oradan, oturma odanızı yeniden tasarlıyorsunuz. Bu rüyayı küçük bir vizyondan gerçeğe dönüştürerek tezahür ettirin. Dekora, ilham kaynağınızın ülkesi veya zamanı hakkında kitaplar ekleyin.


Oğlak Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Devasa pişirme projeniz, mutfağınızı bir füze testi alanına dönüştürdü, ancak bugün emeğinizin meyvelerini görmeye başlayacaksınız. Ev arkadaşlarınız artık kurabiye raflarını ve şekerleme kutularını gördüklerinde kıkırdamayacaklar. Kibarlarsa, bir tane deneyebilirler bile.


Kova Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin her bir üyesi kendi oturma odası takımını almak zorunda kalsaydı, hepiniz armut koltuklarda oturuyor olurdunuz. Ancak hepiniz paranızı bir araya getirirseniz, gerçekten güzel ve aile yadigarı bir şeyin tadını çıkarabilirsiniz. Varlıklarınıza katılın ve paranın satın alabileceği en iyi kaliteyi elde edin.


Balık Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Lider olmanın sorumluluğunu hiçbir zaman gerçekten sevmedin. Bugün, her zamanki yönetmenlik rolünüze ara verin ve asistan olmanın tadını çıkarın. Ev arkadaşınızın projesinin iyiliği için güçlü ellerinizle katkıda bulunduğunuzu bilmek bile size büyük bir memnuniyet verecektir. Manikürünüzü korumak için eldiven giyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.