Günlük Ev Burç Yorumları 14 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Şubat Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Büyük bir parti için bir planlama sizi strese sokuyorsa, yükü hevesli yardımcılar arasında dağıtarak gruplar halinde çalışmanın bir yolunu bulun. Birinci ekip içecekleri ve mezeleri halledebilir, ikinci ekip temizlikle ilgilenir ve üçüncü ekip en sonunda devreye girerek herkesi tatlılarla şaşırtabilir.


Boğa Burcu

14 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir doların değerini anlıyorsunuz ve bazıları kupon kesme alışkanlığınızı biraz ucuz bulsa da, bu ekstra kuruşları takdir ediyorsunuz. Tatil planlarken ve herkes kredi kartı borcunu öderken kimin güldüğünü göreceksiniz.


İkizler Burcu

14 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akşam yemeği partinize katılan yeni konuğa hoş geldiniz. Bu kişi, özellikle keyif alacağınız menüye ve sohbete bir değişiklik getirecek. Kesinlikle, zamanla hayatınız üzerinde büyük bir etkisi olacak yeni bir arkadaş edineceksiniz. Ülkenin başka bir yerinden geliyorlarsa, o yerle ilgili bir kitaba bakın, böylece bazı sohbet başlatıcılarınız olur.


Yengeç Burcu

14 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eleştirel bir ev arkadaşına pek hoşlanmadığı antikaların tarihini anlatın. Hikaye, onu farklı bir şekilde görmesini sağlamak için yeterli olabilir. Bu kişinin cehaletiyle alay etme; bunun yerine, sakince bakış açınızı açıklayın ve eğer anlamıyorsa, ne olmuş yani? Tarihi not edin ve antikada saklayın.


Aslan Burcu

14 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kanepenizi yirmi yıldır kullanmış olsanız da, onu kaldırım kenarına koymak konusunda isteksiz olabilirsiniz. Kumaş kiremit kırmızısından yumuşak pembeye dönmüştür ve kollar yıpranmıştır. Bu parçalara gerçekte ne olduklarına bakmanın ve gelecekteki oturma düzenlemelerinizi düşünmenin zamanı geldi. Döşemeyi kendiniz değiştirseniz bile, minderleri sıkılaştırması için birine ödeme yapın.


Başak Burcu

14 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Rutin bir değişiklik, size biraz farklı bir bakış açısı kazandırmak için ihtiyacınız olan şey olabilir. Bu akşam rutininiz bir kıl kadar alt üst olduysa, huysuzlaşmamaya çalışın – akşam yemeği normalden bir saat geç olsa veya beklenmedik konuklar en sevdiğiniz TV programını bozsa bile. Dijital video kaydedicinizi ve uzaktan kumandalarınızı nasıl kullanacağınızı öğrenin.


Terazi Burcu

14 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Entelektüel eşinizle bugün buluşacaksınız, ortak bir ilgi alanında başka bir kişiyle iş konuşacaksınız. İster bahçıvanlıktan ister tığ işi zevklerinden bahsediyor olun, tutkularınızı gerçekten anlayan biriyle bir anın tadını çıkaracaksınız. Bu ekstra kumaş tığ işi iğne tutucuyu hoşgeldin hediyesi olarak paylaşın.


Akrep Burcu

14 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güneş ışığı ve hafif yağmurun uyumu geçen hafta sebze bahçenizde harikalar yarattı. Bu nedenle, soğuk bir darbe vurduğunda, muhtemelen ekşi bir notaya neden olacaktır. Dikkatli bir saat ve onları muson yağmurundan koruyacak bir çarşafla, ödüllü domateslerinizin kötü hava koşullarından sağ çıkmasını sağlayacaksınız.


Yay Burcu

14 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tam kestirmeye daldığınız sırada beklenmedik bir patlama havayı delip geçecek – emin olun, bu sizi gerçeğe sarsacak bir zevk çığlığı olacak. İster bir kuş yuvası, ister uzun süredir kayıp bir mücevher parçası olsun, çocuğunuzun bulduğu şeyin sevincini gidip paylaşın. Uzun süredir kayıp olan mücevherinizse, çocuğu ödüllendirdiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

14 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Reklam oldukça iyi bir anlaşma gibi görünse de, bugün ince yazıları okuduğunuzdan emin olun. Telefonunuz, WiFi ve kablonuz için paket planı ihtiyaçlarınıza en uygun olmayabilir. Bu yüzden gereksiz nakit harcamayın.


Kova Burcu

14 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tropikal ev bitkileriniz yağmur ormanlarında olmayı çok isterdi ama bunun yerine evinizin hava kontrollü yaşam alanındalar. Yapraklarına su püskürterek doğal ortamlarını simüle edin. Bu düzenli sulama ile yaprakların çiçek açmasını ve canlılıkla zıplamasını izleyin.


Balık Burcu

14 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu uzun güneşli günlerin tadını çıkarmış olsanız da, bahçenizin tam da ihtiyacı olan bir sağanak yağmur olabilir. Öğleden sonraki yağmur fırtınasında toprağın yutkunuşunu izleyin. Islak çim kokusu duyularınızı canlandıracak ve yağmuru biraz daha sık dilemenize neden olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.