Günlük Ev Burç Yorumları 1 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Mart Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Köri yemeğinizdeki mükemmel miktarda kırmızı biber ve hindistancevizi, bugün mükemmel denge becerinizi göstermenin birçok yolundan sadece biridir. Bir cebinizde terazi, diğer cebinizde yin ve yang var, bu yüzden tarifi bir kenara atmak ve piyanoyu kulaktan kulağa çalıyormuş gibi ezberlemekten çekinmeyin. Şimdi nerede o limon otu?


Boğa Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evet, güneş hala tepede ve zaman durmuş gibi göründüğünde, geçmiş günleri anıyorsunuz. Bir ağaçtaki tüm kuşları ve raketleri kaybedene kadar badminton oynuyorsunuz. Üstü açık bir arabaya biniyorsunuz. Kuşlar için ağaca tırmanması için bir çocuk gönderirken zihninizin biraz dolaşmasına izin verin.


İkizler Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde veya mahallenizde muazzam gibi görünen bir değişiklik yaşanıyor olabilir, ancak bu yeni gelişmeleri açık fikirli bir şekilde incelemeye dikkat edin. Doğal tepki, herhangi bir değişikliğe karşı çıkmak gibi görünebilir, ancak lehte veya aleyhte konuşmadan önce her iki tarafa da baktığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akşamları kırkyama yorgan, okuma gözlüğü ve uzun bir bardak limonata ile bahçenizde geçirmek için mükemmeldir. Raftan en tozlu, en kalın cildi alın ve klasiklerin cazibesine kapılın – entelektüel yönünüz sizi çağırıyor (belki Yunanca veya Rusça).


Aslan Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu küçük böcek nasıl oluyor da bitkilerimi istila ediyor (ya da onlara yardım ediyor)? Bahçemdeki rolü nedir? Böceklere mikroskopla bakma dürtüsünü hissediyorsunuz; ayrıntıların içinden büyük resmi görmeye çalışabileceğiniz bir düzeye kadar büyütmek istiyorsunuz. Araştırma eğiliminiz bugün büyüyebilir. Böcekleri incelerken camı gölgede kullanın, böylece onları yakmazsınız.


Başak Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mavi gökyüzü ve ayçiçekleriyle başlamanıza gerek yok. Şair ruhu içinize işlemiştir ve kendinizi bahçenizin ortasından ilhamla mısralar okurken bulabilirsiniz. Koyu mor patlıcanın ve mısır saplarının ılık esintide hafifçe sallandığını gördüğünüzde elinizden gelen bir şey yok. Patlıcanı ince dilimleyin ve lezzetli bir meze için tempura hamurunda kızartın.


Terazi Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düşüncelerinizle birlikte olmak için kendinize izin verin ve mevcut olun. Lavanta, böğürtlen ve tatlı mısırın çıtırtısıyla samimi bir ilişkiniz var. Dikmeyi tercih ettiğiniz yadigarı mısır çeşidi sadece daha lezzetli olmakla kalmaz, aynı zamanda daha sindirilebilirdir. Hayatınızdaki o zamanlara saygı göstererek güçlü duygularınızı kutlayın ve onlara saygı gösterin.


Akrep Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Taze ve yeni bir şey için can atıyorsun. Geç sonbahar hasatınızın tohumlarını bekleyen küçük bir toprak parçası var. Şu anda bahçenizde bir şeyler patlıyor ve her şey bolluğun çeşitli aşamalarında. Bu harika olsa da, bahçenizde bugün taşımakta olduğunuz yenilenme enerjisini aşılayabileceğiniz küçük bir yer için can atıyorsunuz.


Yay Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Topluluklarımızdaki pek çok yaratıcı arayışa odaklanan teşvik edici bir sohbet akşamı için bazı arkadaşlarınızı davet edin. İçinde bir bere takman ve ahşap bir masa etrafında koyu ve kremsi kahve ve modern romanlar üzerine felsefe yapman için sana ilham veren bir şey var.


Oğlak Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün insanları ikna etmekte iyisiniz, bu nedenle gelecek yıl bahçeyi elden geçirme fikrinizi ortaya koymak kötü bir fikir olmayabilir. Radikal bir fikir gibi görünebilir ama olasılıkları bir düşünün. Acele etmeyin ve doğru zaman geldiğinde planınızı güvenle tanıtın. Bahçe günlüğünüzü çıkarın ve planları not edin.


Kova Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni bir hobinin yüzeyini çizmek sorun değil: örneğin yelken. Belki birkaç kez dışarı çıktın ve bu senin işin değildi. Ama şu anda denediğiniz ve gerçekten hoşunuza giden bir hobi var mı? ‘Belki daha derine inebilirim’ diye düşündüren bir şey? Devlet kolejindeki veya sanat kooperatifindeki kurs tekliflerine göz atın.


Balık Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ispanak salatasından bıktınız mı? Ispanağı Etiyopya, Hint veya Vietnam mutfağında nasıl kullanıyorlar? Yemeklerini kendi başınıza hazırlamayı hiç denemediğiniz bir restoranda yemek için dışarı çıkın ve bahçenizdeki sıradan malzemeler için taze ve lezzetli bir ilham kaynağı bulacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.