Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Şubat 2023

9 Şubat love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 9 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, göklerde bir asteroit iz bırakıyor. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroit olan Vesta, burcunuzda dans edecek. Bu, yeni keşfedilen bir trendin küresel düzeyde başlamasını sağlar. Vesta, içimizde yaşayan ve çekirdeğimizde asla söndürülemeyecek olan kutsal alevi yansıtan asteroittir. Savunduğumuz ve kendimize yakın tuttuğumuz ve asla vazgeçemeyeceğimiz şeyleri gösterir. Vesta Koç burcundan geçerken, arzularımızın ve içsel gerçeklerimizin peşinde ve korunmasında biraz daha bencil, fevri ve agresif olabiliriz.


Boğa Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bulunan, incelikli bir tema bugünden itibaren tüm kozmosta yankılanmak üzere, Boğa. Uzayın derinliklerinde çok uzakta bir asteroit olan Vesta bir köşeyi döndü ve şimdi ateş burcu Koç’a doğru ilerliyor. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir. O özellikle önemlidir çünkü aynı zamanda kutsal cinsellik ve içsel gerçeğimizle de uyumludur. Şimdi Koç burcunun enerjisini üstlenirken, kendi arzularımıza herkesinkinden daha fazla öncelik verdiğimiz için kutsal cinselliğimizi ifade etme konusunda daha düşüncesiz ve iddialı hale gelebiliriz.


İkizler Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün güneş sisteminden uzakta bir asteroit burç değiştirirken size göz kırpıyor. Vesta, Balık burcunun köpüklü denizlerini geride bırakıp Koç burcunun ateşli dağlarında alevlenirken, yeni keşfedilen bir trend fark edeceğiz. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroittir. Asla söndürülemeyen veya söndürülemeyen kutsal iç alevimizle hizalanır. Ayrıca neleri feda edebileceğimizi ve bu doğuştan gelen arzuların peşinden nasıl gideceğimizi gösteriyor. O, koçun frekansını üstlendikçe, her şeyden önce bencilce kendimizi gerçekleştirmenin peşinden koşmak için ateşleneceğiz.


Yengeç Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, kozmik antenlerinizi bugün gökyüzüne çevirin. Muhtemelen ileriye doğru yankılanacak olan ince bir değişimin etkisini fark edeceksiniz. Güneş sistemimizin derinliklerinde bulunan bir asteroit olan Vesta, Koç burcunun ateşli tepelerine doğru ilerledi. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından almıştır ve eski zamanlarda ona tapınaklarda tapan eski rahibeler ve ilham perileri nedeniyle kutsal cinsellikle de bağları vardır. Vesta, Koç enerjisini kanalize ederken, başkalarının fikirleri pahasına kendi içinizdeki ateşin ve arzuların peşinde koşmada daha cesur olacaksınız.


Aslan Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli kozmik enerji, ileride kurnaz bir gülümsemeyle seni sırıtacak Leo. Bunun nedeni, uzayın derinliklerindeki bir asteroitin Balık denizlerini geride bırakması ve sizinle mükemmel bir şekilde aynı hizaya gelen vahşi bir ateş burcu olan Koç burcuna girmesidir. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir ve hem kutsal iç alevimize hem de kutsal cinselliğimize hizalanır. Kim olduğumuzun özünde var oldukları için bu enerjiler asla söndürülemez veya alınamaz. O şimdi koç burcunu ziyaret ettiğinden, içsel arzularınızın peşinden koşmak söz konusu olduğunda kendinizi daha cesur, iddialı ve hatta potansiyel olarak mücadeleci hissedeceksiniz.


Başak Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kutsal cinsellik vardır ve Vesta, Başak olarak bilinen güçlü asteroide bağlıdır. Vesta, ocağın ve evin antik Roma tanrıçasının adını almıştır. Doğduğumuz andan geçtiğimiz ana kadar içimizde yaşayan kutsal iç aleve bağlıdır. Bu, çoğu zaman uğrunda fedakarlık yaptığımız, en içteki kimliğimizi savunup ona yakın tuttuğumuz bir kutsal cinsellik biçimidir. Vesta, Balık burcunu geride bırakıp Koç burcuna girerken, bu, arzularımızın peşinden koşma ve onları koruma konusunda hepimizin daha korkusuz ve agresif olacağı anlamına geliyor.


Terazi Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asteroitler, genellikle kadınsı veya doğası gereği daha ince olan güzel enerjilerle hizalanır, Terazi. Bu nedenle, kim olduğumuz kadar kolektif enerjiler hakkında özellikle spesifik ve benzersiz bir içgörü sağlarlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, şimdi Balık burcunun derin denizlerini geride bırakarak Koç burcunun göklerine doğru yola çıkıyor. Vesta’nın derin ve ölümsüz bağlılığın yanı sıra kutsal cinsellikle de yakın bir bağı vardır. Koç burcundaki Vesta ile, kendini gerçekleştirme ve arzunun yatıştırılmasında daha kendinden emin, kışkırtıcı ve hoşgörülü hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzü değiştikçe, daha küçük olanların yanı sıra büyük yeni trendler görüyoruz, Akrep. Yıldızlar ve gezegenler astrolojide daha görünür ve dikkate değerken, uzayın derinliklerindeki asteroitler de yaşam kalıplarına ilişkin değerli bilgiler sağlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, ölümsüz ve sarsılmaz bir bağlılığın gezegenidir. Eski zamanlarda, Vesta tapınağındaki rahibeler bekar kalmak için cinselliklerini feda ederdi. Bu, Vesta’nın en içteki arzularımızla bağlantılı olarak neyi korumaya ve savunmaya istekli olduğumuza dair içgörü sağlayabildiğini gösteriyor.


Yay Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayrıntılara takılıp kalmak yerine genel vizyona bakmayı seven birisiniz Yay. Bununla birlikte, benzersiz kozmik hizalanmalara bakarak, aynı zamanda muazzam bir bilgelik toplayabilirsin. Asteroitler ve geçişleri genellikle bunu sağlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta’yı izlemek önemlidir çünkü o aynı zamanda kişinin içsel kutsal aleviyle de bağlantılıdır. Bu ışık, kişinin ruhunun özüne kök saldığı için asla yok olamaz veya çalınamaz. Vesta şimdi bir ateş burcu olan Koç burcuna doğru ilerliyor ve kutsal cinselliğinizi sizi gerçekten tatmin edecek şekillerde kullanmaya teşvik edecek.


Oğlak Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojideki birçok asteroit, günlük yaşamlarımıza ve meselelerimize kanalize etmemiz için benzersiz bir bilgelik sağlar, Oğlak. Cinsiyet ifadesi veya cinsel kimlik ne olursa olsun tüm insanlarda var olan ilahi dişil nüansları daha iyi anlamamız ve içimize bakmamız için bize güç veriyorlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, şimdi Koç burcunun ateşli göklerine çıkmak için Balık burcunun gelgit havuzlarını geride bırakıyor. Vesta, kutsal cinselliğimizi ve onu nasıl takip ettiğimizi, savunduğumuzu ve ona bağlılık gösterdiğimizi anlamamız için bize güç veriyor. Koç’ta bize bunun için ayağa kalkmamızı ve savaşmamızı söyler.


Kova Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzayın derinliklerinde bir asteroit olan Vesta, yeni keşfedilen bölge Kova burcuna girmek için Balık burcunun sulu sığlıklarını geride bırakıyor. Koç burcunun göklerinde alevlenirken, bize ileriye dönük farklı mesajlar öğretecek. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroittir. Bize yoğun bir şekilde içsel kutsal alevimize ve cinselliğimize odaklanmayı ve ona nasıl bağlılık gösterdiğimizi anlamayı öğretir. Bu, en çok önemsediğimiz şeyi savunmamız ve korumamız için bize güç verir. Koç’ta, size ayağa kalkma ve pankartlarınızı güvenle kaldırma cesaretini getirecektir.


Balık Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun bir süredir derin okyanuslarınızda bir asteroitin dansını deneyimlediniz, Balık. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, sizi ateş burcu Koç’a doğru dans etmeniz için geride bırakıyor. Vesta, içimizde asla sönmeyen kutsal iç alevle sembolize edilir. Ona tapan ve bekarlığı seçen kadim rahibeler yüzünden Vesta, kutsal cinselliğimizle de uyum içindedir. Koç’ta, diğer insanların fikirleri pahasına en içteki arzularımızın peşinden koşarken daha açık sözlü ve düşüncesiz davranacağız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.