Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Şubat 2023

4 Şubat love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 4 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda bir enerji kasırgasına hazır olun. Bunun nedeni, romantizm ve zevk gezegeni olan tatlı Venüs’ün gezegen yöneticiniz, gökyüzündeki kudretli Mars ile çatışacak olmasıdır. Bir yandan, bu, her iki tarafın da güçlü egolara sahip olduğu ve biraz macerayı sevdiği bir ilişkide gemiyi sallamayacak. Ekstra baharatı biraz agresif, tutkulu ön sevişme ve cinsel keşif için kullanabilirsiniz. Ancak dikişlerin altında bir gerilim varsa, öfke ve hayal kırıklığı bir havai fişek gibi patlayacaktır.


Boğa Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, evren bugün kişisel ve romantik yaşamınızda biraz alıngan – veya öfkeli – enerji hazırlıyor. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz Venüs’ün kozmik sevgilisi kırmızı gezegen Mars ile yavaş yavaş sıkı bir çatışmaya yaklaşmasıdır. Bir yandan, Venüs arkadaşlıkların ve çevrimiçi flörtün güneş on birinci evini göz kamaştırırken, bağlantı kurduğun yeni biriyle kıvılcımların tutuştuğunu görebilirsin. Bununla birlikte, sevgilinizle radarın altında bir gerilim varsa – özellikle para konusunda – siz ve partneriniz, ikinizi de yaralayan patlayıcı bir kavgaya girebilirsiniz. Közün üzerine benzin atmayın.


İkizler Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün gökyüzünde şeker ve baharat cızırtılı. Aşk ve çekiciliğin tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs, güneşin onuncu başarı evinizden geçerken, artık güneşteki ilk kimlik ve burç evinize enerji veren kızıl gezegen, kudretli Mars ile boynuzlarını kilitleyecek. Bir yandan, sevgiliniz için kalbinizde ve belinizde tutuşan ateşi hissedebilir ve kapalı kapılar ardında kendiliğinden ağır bir sevişme yaşayabilirsiniz. Yine de, kişisel hayatınız ile kariyeriniz arasında gerilim hissediyorsanız, her köşede pusuya yatmış hayal kırıklığı hissetmeniz garantidir.


Yengeç Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün kişisel ve romantik yaşamınızı bekleyen heyecan verici veya dramatik bir kozmik enerjiye sahip olabilir. Bunun nedeni, manyetizma ve güzellik tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün, şu anda güneş enerjisinin mahremiyet ve sırlarla ilgili on ikinci evinizin derinliklerinde dönen kızıl gezegen kudretli Mars’la çarpışmasıdır. Bunun sizi etkilemesinin iki yolu vardır. Eşinizle bazı gizli şehvetli fantezileri tartışmaya hazırsanız, ikiniz de onları denemek için ilham alabilirsiniz. Bununla birlikte, birinin sakladığı zarar verici bir sır varsa, bunun yerine kapılardan bir aygır gibi fırlayabilir.


Aslan Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün – iyi ya da kötü – kükremeye hazır ol Leo. Romantizm ve güzellik tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, kızıl savaş gezegenimiz kudretli Mars ile bir boğa güreşine kilitlenmiştir. Bu iki gezegen kozmik aşıklar olarak bilinirken, ne zaman bir araya gelse, ilişki konuları dikkatimizi çeker. Bir yandan, siz ve sevgiliniz, biriken patlayıcı cinsel hayal kırıklığıyla aşağı inmeye ve kirlenmeye hazırsınız gibi hissedebilirsiniz. Yine de, özellikle arkadaşlar, dedikodu veya para etrafında gerginlik varsa, bu ikinizi de bunun yerine keskin bir diyaloğa götürebilir.


Başak Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün sevdiğiniz ya da hor gördüğünüz bir gün olacak. Orta yol olmayacak. Aşk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde dönerken, seksin ve tutkunun tanrı gezegeni kudretli Mars’la kılıçları çaprazlayacak. Kozmik aşıklarımız ne zaman buluşsa enerjilerini yoğun bir şekilde hissederiz. Eşinizle sabit bir zemindeyseniz, ikinizin de patlayıcı bir esriklik hissettiğiniz tutkulu bir dansa çekileceksiniz. Ancak, aynı sayfada değilseniz, hem düşmanlık hissedecek hem de tekneyi sallamaya çalışacaksınız.


Terazi Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün kişisel hayatında acele etme. Bu, özellikle mutsuz bir ilişki içindeyseniz veya ihtiyaçlarınızın çok uzun süredir karşılanmadığını hissediyorsanız geçerlidir. Aşk ve romantizm tanrıçası gezegenimiz ve gezegen yöneticiniz tatlı Venüs göklerde dönerken, tehlikeli ve yakalanması zor bir Mars ile karşılaşacak. İş hayatınız ile özel hayatınızı dengelemek, sevgilinizi – veya sizi – hırpalanmış ve yaralanmış bırakarak özellikle zor gelebilir. Bir çıkmaza girip sevişmeyi unutmaktansa, fişten çekilmek için biraz zaman ayırmak ideal olacaktır.


Akrep Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün kendinizi yaramaz mı yoksa hoş mu hissettiğinizi görmek için sınırlarınızı test edeceksiniz. Yukarıdaki gökler, radarın altından fışkıran cızırtılı tutkunuzu keşfetmeniz için sizi cezbediyor. Güneşin beşinci romantizm evinizde dans eden Tatlı Venüs, yakınlık ve şehvetle ilgili güneş sekizinci evinizdeki gezegensel yardımcı yöneticiniz, kudretli Mars ile çatışacak. Sonunda bir arkadaşınla ya da eski sevgilinle yatağa girebilirsin, bu yüzden bu dramaya ancak sonuçlarına hazırsan dal. Mutlu ilişkiler içindeki çiftler, kendilerini tüketen vahşi bir şehvet hissedebilirler. Göreyim seni!


Yay Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün biraz gürültülü veya kabarcıklı bir enerji için kemerlerinizi bağlayın. Cazibe ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, kozmik sevgilisi ve seks ve tutku gezegeni kudretli Mars ile sürünerek çatışmaya giriyor. Bekarsanız, karşı konulamaz olduğunuz ve tanıştığınız herkesi hipnotize edebildiğiniz için kesinlikle çekici hissedebilirsiniz. Sadece ateşle oynamayın ve sonunda sizinle aynı sayfada olmayan birini baştan çıkarmayın. Bu, özellikle bir taraf sonunda manipüle edildiğini ve kontrol edildiğini hissediyorsa, dramatik ve patlayıcı kavgalar yaratabilir.


Oğlak Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, yukarıdaki göklerde vahşi ve ateşli bir enerji binasına hazırlanın. Cazibe ve romantizm tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, onu yumuşak su burcunun denizlerinde sallıyor. Ancak, sadece ona hükmetmek için dışarı çıkmış, seksin ve tutkunun kızıl gezegeni olan açgözlü bir Mars ile tanışacaktır. Bir yandan, mutlu bir ilişki içindeyseniz, çılgın bir boğuşma veya maceraya hazır hissedebilirsiniz. Ancak, zorlu bir ilişki içindeyseniz, ihtiyaçlarınızın hiçbirinin karşılanmamasıyla ilgili şiddetli ve patlayıcı kavgalara hazır olun. Bu dram hızla tırmanabilir, bu yüzden yapabiliyorken hasar kontrolü yapın.


Kova Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün kalpte bir ateş gibi hissetmek için romantizme hazırlanın – veya sıcak kömürlere dokunuyormuşsunuz gibi. Aşk, çekicilik ve romantizm tanrıça gezegenimiz Tatlı Venüs, şimdi güneş beşinci evinizdeki seks ve saldırganlığın kızıl gezegeni kudretli Mars ile çatışacak. Bu, siz ve sevgiliniz sabit bir zemindeyseniz, ikinizi de neşeyle dolduran canlandırıcı bir coşku dönemi yaşamanızı sağlar. Ancak, değilseniz, yakında ayrılabilirsiniz! Para veya mal varlığıyla ilgili gerginlik de bu zamana yakın bir zamanda kendini gösterebilir.


Balık Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün yıldızlar dans ederken, romantizm veya dram sizin için menüde olabilir. Bunun nedeni, cazibe ve romantizm tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün kimlik ve burçla ilgili güneşteki ilk evinizde dönmesidir. O, seks ve tutkunun kızıl gezegeni olan ve şimdi evcilikle ilgili dördüncü evinizde dönen alıngan Mars’la kılıçları çaprazlayacak. Bir yandan, eşinizle aranız iyiyse, evde göz kamaştırıcı bir randevu ve boğuşma yaşayabilirsiniz. Ancak, değilseniz, bunun yerine kırık tabaklar ve çığlıklar bekleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.