Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Şubat 2023

3 Şubat love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 3 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göklerde çatırdayan son derece uçucu enerji için kemerlerinizi bağlayın, Koç. Bunun nedeni, en büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneşin elektrikli Uranüs ile keskin bir çarpışma yaşayacak olmasıdır. Güneş şu anda arkadaşlıklar ve çevrimiçi flört ile ilgili on birinci güneş evinizde yer alıyor ve güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizde dönen büyük uyandırıcımızla savaşa giriyor. Bu muhtemelen size ve eşinize ani bir masraf getirecektir – özellikle de bir tanıdığınıza veya arkadaşınıza borç para verdiyseniz. Ayrıca, önemli bir hedefin peşinden koşarken, para yönetimiyle ilgili tek ve yegane durumunuzla da kavga edebilirsiniz.


Boğa Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, gerginlik bugün gök gürültüsü gibi çatırdıyor. Bunun nedeni, şimdi ışığını solar onuncu başarı evinize getiren kudretli güneşin, şu anda solar birinci kimlik evinizde kükreyen elektrikli Uranüs’ten bir şimşek almasıdır. Duygusal, kışkırtılmış ve kaotik hissedeceksiniz ve aniden dünyanızı sarsan korkunç haberler alabilirsiniz. Bu, özellikle kariyerinizle ilgili olarak desteklenmediğinizi hissediyorsanız, bir sevgilide patlamanıza neden olabilir. Tekneyi sallamayın.


İkizler Burcu

3 Şubat 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün kozmik fırtınalardan saklanarak tepelere koşmanıza neden olabilir. Güneş dokuzuncu evinizdeki kudretli güneş, güneş on ikinci evinizdeki Uranüs ile çatışırken, bu enerji bugün gümbürdemeye başlıyor. Yanlışlıkla sevgilinize bir sırrı ağzınızdan kaçırabilirsiniz – özellikle kendinizi hüsrana uğramış ve endişeli hissediyorsanız – bu sizi hem titretir hem de öfkelendirir. Bu farklı bir şekilde de olabilir: başka birinin – sevgiliniz tarafından veya ikiniz hakkında – sakladığı bir sır ortaya çıkar. Şimdi ve önümüzdeki günlerde hasar kontrolü için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yengeç Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, bugün dram büyüyor olabilir. Bunun nedeni, güneş sekizinci zenginlik evinizdeki büyük aydınlatıcımız olan kudretli güneşin, arkadaşlıklarla ilgili güneş on birinci evinizle kozmik bir savaş içinde olacak olmasıdır. Herhangi bir nedenle tanıdığınız birine para ödünç verirseniz, size asla geri ödeme yapamayacaklarını fark edebilirsiniz, bu da sizi ve eşinizi öfkelendirebilir. Hatta bu ilişkiyi tamamen bitirebilir. Bu sırada biri sizden bir iyilik isterse, kibarca reddedin. Şimdi bir meydan okumaya kapılmaktansa gizlenmek en iyisi olacaktır.


Aslan Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sabit burç enerjisi bu zamanda özellikle güçlüdür, bu da bol miktarda gerilim, sürtüşme ve inatçılık anlamına gelir. Aslında, sanki kırmızı giyiyor ve vahşi bir boğaya bakıyormuşsunuz gibi yüzüğün merkezine çekileceksiniz. Güçlü güneş, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde dönecek ve ateşlenen bir Uranüs tarafından sarsılacak ve boğulacak. Bu muhtemelen sizden veya başkalarından öfke patlamaları getirecektir. Kaos her fırsatta ortaya çıkacaktır, özellikle de birinin egosuna saygı duyulmuyormuş gibi hissediyorsa. Huzursuz enerji, insanların fevri olmasına neden olur ve hem ilişkileriniz hem de kariyeriniz vurgulanırken, değişken ruh hallerine dikkat edin.


Başak Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şimdi ünlü hasar kontrol becerilerini kullan, Başak. Ancak, bugün içeri sızmaya başlayacak olan enerji, kemiklerinizi ve ruhunuzu ta iliklerinize kadar şıngırdatacak. Bunun nedeni, kudretli güneşin, şimdi sizin altıncı güneş evinize enerji veren büyük aydınlatıcımızın, kinci bir Uranüs tarafından derisini parçalayan metal pençeleri hissedecek olmasıdır. Bu, şok edici haberlerin sol alandan çıkıp sizi o kadar sarsmasına neden olur ki, bir çözüm bulmak ve hatta hangi yöne döneceğinizi bile bilmemek için ayakları yere basan doğanız olmaz. Siz ve partneriniz o kadar gergin hissedebilirsiniz ki, etrafınızdaki her şey topyekun bir savaş gibi hissettirebilir.


Terazi Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, nefes almak, kendini merkezlemek ve sakinleşmek için biraz zaman bulmak için elinden gelenin en iyisini yap. Şok edici ve korkunç haberler, bir dağdan aşağı inen bir izdiham gibi gelebilir. Normalde romantizmle ilgili beşinci evinizde çok canlı ve mutlu olan kudretli güneş, yakınlık, cinsellik, yatırımlar ve varlıklarla ilgili sekizinci güneş evinizde elektrik Uranüs ile savaşa girmeye başlayacak. Bu, büyük bir çatışmanın şimdi mağazada olabilmesini sağlar. Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu da, eğer bir partneriniz varsa ve hayatınız boyunca büyük bir hayal için para biriktiriyorsanız, paranızın yetersiz kaldığını görebilirsiniz.


Akrep Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün evreni baştan çıkarma, Akrep. Bu gerilim, artmaya başlayarak etrafınızdaki havada çıtırdayan şimşek gibi hissedecek. Bunun nedeni, şu anda evcillikle ilgili dördüncü evinizde yörüngede dönen en büyük aydınlatıcımız olan kudretli güneşin, ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde dönmekte olan elektrikli Uranüs ile çığlık atan bir eşleşmeye girmesidir. Bu, sevgiliniz veya aileniz için daha fazla zaman ayırmanızı talep eden korkunç bir çatışmanın ortaya çıkmasını sağlar. Her iki taraf da sizden daha fazlasını istiyor, ancak diğerinden zaman feda etmiş olursunuz.


Yay Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şemsiye alın, Yay, fırtınalı bulutlar önünüzde uzanıyor. Gergin, kozmik bir savaşın kaotik enerjisini hissedeceksiniz. Bunun nedeni, büyük ışığımız olan kudretli güneşin elektrikli Uranüs ile kılıçları aşacak olmasıdır. Bu, sizi ve eşinizi tepelere koşmaya bırakan beklenmedik değişikliklerin üzerinize yüklenebileceği anlamına gelir. Gözden kaçan bir gerilim varsa ani ayrılıklar, patlayıcı kavgalar ve dürtüsellik kendini gösterebilir. Siz veya sevgiliniz tehdit altında veya kışkırtılmış hissederseniz veya ihtiyaçlarının karşılanmadığını hissederseniz, yaklaşan dram ve kaos daha da değişken hale gelebilir. Dikkat.


Oğlak Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcunda bugün yıldızlarda dramatik gerilim yazılıyor. Aslında, kişisel ve romantik hayatınız, yüzleşeceğiniz kötü haberlerle ön plana çıkacak. Güneşle ilgili ikinci gelir evinizi ateşleyen güçlü güneş, gerçek aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili beşinci evinizde dönen elektrikli Uranüs tarafından bir kare çizilirken, tüm bu temaların kaotik bir terör içinde patladığını hissedeceksiniz. Bir yandan, bu, ilişkinizin aniden sona erdiğinin işareti olabilir – özellikle de biriniz ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissediyorsa. İşleri düzeltmek istiyorsanız, ateşe benzin atmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Kova Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, dram bugün göklerde gürlüyor. Bunun nedeni, güneşteki ilk kimlik evinizdeki (burç burcunuz) kudretli güneşin, şimdi dördüncü güneş eviniz, aileniz ve ev hayatınıza zarar veren yaramaz bir Uranüs’ün döşediği bir kara mayınları tarlasına yürümesidir. Bu, büyük bir çatışmanın hemen köşede olabileceğini garanti eder. Siz ve bir sevgili, konutunuz veya bir aile üyeniz hakkında şok edici ve korkunç haberler duyabilirsiniz – veya bir taşınma veya tadilattan geçiyorsanız, çatlaklardan bir şeyler düşer. Dengeli kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Balık Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün programınızı hafif tutmanız en iyisi olacaktır. Saf kaos, İncil’deki bir ateş yağmuru gibi göklerden yağıyor. Büyük ışık kaynağımız kudretli güneş elektrikli Uranüs ile çarpışırken drama tüm hayatınızı tüketecek. Herkes gergin olacak, özellikle de sevgilin. Bu, aceleci kararlar almak, birine bağlanmak veya ilk buluşma ayarlamak için iyi bir dönem değil. Bu haftanın travmatik ve vahşi enerjisi plana veya ilişkiye aşılanacak ve onu ileriye doğru sürekli bir yokuş yukarı savaş haline getirecektir. Mümkünse yere uzanmaya ve dinlenmeye çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.