Günlük Annelik Burç Yorumları 6 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 6 Şubat Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Okulda veya kreşte korkunç bir toplantı, başka bir ülkeden veya kültürden bir aileyle tanışma fırsatı sağlayabilir. Bir ziyaret daveti uzatın, böylece çocuk dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşam biçimine zihinlerini açabilsin.


Boğa Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Parıldayan her şey bugün altın değil – neyse ki senin için. Erkek ve arkadaşları payetler, parıltı ve folyo gibi parlak şeylerle mutlu olurlar. Onları giydirme oynarken göz alıcı hale getirmeye teşvik edin.


İkizler Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

En çok davetli olan hostessiniz, yani. İlişkiniz kontrolden çıkmasın diye konuk listesini kısmak zorunda kalabilirsiniz. Sahip olduğunuz insanlarda nicelikten çok niteliğe odaklanmak daha iyidir.


Yengeç Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ‘ben’ için biraz zaman ayırmak her zamankinden daha zor olabilir ama buna ihtiyacın var. Erkek çocuk kreşteyken uzun bir köpük banyosu yapın veya o yeni romana dalın. Biraz şımartılmayı hak ediyorsun!


Aslan Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün o kadar iyi bir ruh halindesin ki kimsenin seni üzmesini istemiyorsun. Pek çok küçük sorunun sizin çocuğunuz için o kadar da küçük olmadığını unutmayın. Binky’yi bulamazlarsa dünya sona erebilir – öyleyse devam edin!


Başak Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu aile yükümlülüğünden kaçmak güzel olurdu – ama görünüşe göre bunu yapmak için kendini ikna edemiyorsun. En iyisi erkenden yola çıkmak, sonra günün geri kalanı sadece sen, bebek ve eğlenmekle ilgili olabilir.


Terazi Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün daha yüksek fikirleri keşfediyorsunuz. Daha az şanslı olanlara yardım etmek için bir topluluk grubuna veya gönüllüye dahil olmak isteyebilirsiniz. Veya belki de en yüksek dağa tırmanmak istiyorsunuz. Hangi yoldan gideceğin sana kalmış.


Akrep Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, özellikle alışveriş yaparken anı yakalamak çok kolay. Çok fazla para harcamaktan veya ürünleri iade etmekten kaçınmak için, anlık satın alma eğiliminizin daha az olduğu bir günü bekleyin.


Yay Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arkadaşlık bugün anahtar olacak. Yeterince iyi tomurcuğa sahip olamazsın, bu senin felsefen. Bugün yeni bir tanıdık, daha yakın bir ilişki olma vaadini taşıyacak. Bu ittifakı benzer düşünen bir anne ile besleyin.


Oğlak Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çok az ilerleme kaydettiğinizi veya hiç ilerleme kaydetmediğinizi hissettiğiniz bir gün olabilir. O büyük projeden vazgeçmek için cazip gelsen de devam et. Hedeflerinizi gerçekleştirmeye düşündüğünüzden daha yakınsınız.


Kova Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

‘Vektörün x ekseni ile yaptığı açı nedir?’ gibi büyük sorularla dolu olacaksın. Onları mümkün olduğu kadar çok kaynaktan yanıt toplamaya teşvik etmek, hiçbir zaman ‘Hiçbir fikrim yok’ demek zorunda kalmamak anlamına gelir.


Balık Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hareket halinde olsanız bile minik kulaklara ve gözlere dikkat etmeyi unutmayın. Seninki küçük bir sünger gibidir ve silinmesi gereken bir küfür salıverdiğinde onu hemen emerler!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.