Günlük Annelik Burç Yorumları 5 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 5 Şubat Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işleri her zamankinden biraz daha yavaş almak isteyebilirsiniz. Çocuğunuzun davranışını analiz etmek için zaman ayırırsanız, onları bir kitap gibi okuyabilir ve olası kabul edilemez davranışları önleyebilirsiniz.


Boğa Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün risk almak cazip gelebilir ama direnin. Kayınpederinize veya diğer müdahalecilere boyun eğmek ve bunu söylemek çok iyi hissettirirdi. Ama gerçekten de peşinde olduğun etkiyi yaratmayacak, o yüzden şimdilik dilini ısır.


İkizler Burcu

5 Şubat 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bilinmeyen alanları araştırmak isteyeceksiniz – örneğin, dünya mali krizinin bir sonu var mı veya tek kullanımlık çocuk bezlerini gezegeni yok etmeden kullanmanın bir yolu gibi. Bugün bu tür düşünceleri keşfetmek güzel.


Yengeç Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Duygularınız bugün kararlarınızı geçersiz kılabilir. Bir konuda canınız sıkıldığında bunu aklınızda bulundurun. Ancak, biraz gecikmiş olduğunuz için, diğer yarınızla tutkulu dürtülerinize teslim olun.


Aslan Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün egonuzu kontrol altında tutmak zor olabilir. Pek çok arkadaşınız ve akrabanız küçüklerinizi övüyorken – çok zeki, çok sevimli, çok yetenekli – biraz kafanız şişebilir. Ve sorun değil.


Başak Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Oldukça gerçekçi olmayan bazı hedefler belirlediğinize karar verebilirsiniz. Öğle yemeğinden önce maraton koşmak, gurme yarışmaları kazanmak, Dışişleri Bakanı olmak ve ruh eşinizi baştan çıkarmak güzel olabilir. Sen kimsin Süper Anne?


Terazi Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bütçeyi göz ardı etmek cazip gelebilir, ancak alışveriş merkezine giderken bunu aklınızda bulundurun. Bebeğiniz için alışveriş yaparken her şeyi göze almaya meyilli olabilirsiniz, ancak o şimdiden mahalledeki en iyi giyinen erkek!


Akrep Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, aksiyonun tam ortasında olmak isteyeceğiniz bir gün. Çocuğun takımına koçluk yapmak veya provalara yardım etmek için gönüllü olabilirsiniz. Veya bugün herkesin ev işlerini yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu tamamen senin seçimin.


Yay Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aktif hayal gücünüz uçuşa geçer. Parlak fikirlerinizi diğer yarıya yaymadan önce, bazı gerçekçi revizyonlara ihtiyaç duyabilirler. Ama ufaklık senin bugün uçurtma yapma fikrinin bu dünyanın dışında olduğunu düşünüyor!


Oğlak Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizin en yeni oyun grubuna bir yapı katmak için içgörünüzü kullanın. Hangi heyecan verici yeni etkinlikleri deneyeceğiniz veya hangi yeni şarkıları söyleyeceğiniz veya dans edeceğiniz konusunda ipuçlarınızı onlardan alın. Böylesi çok daha eğlenceli!


Kova Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, küçük çocuğunuzun birçok başarısı için bir seyirciye ihtiyacınız olduğunu hissedeceksiniz. Neden arkadaşlarının ve ailesinin önünde alfabeyi okumalarına, bir şarkı söylemelerine veya ona kadar saymalarına izin vermiyorsunuz? Vekaleten yaşa.


Balık Burcu

5 Şubat 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yoğun bir gün kapıda, bu yüzden küçük çocuğunuzun anlamadığı şeylere karışmadığından emin olun. Özellikle keskin bıçaklar, lavabonun altında kilitli kimyasallar ve elektrik prizlerindeki güvenlik kapakları gibi şeyler.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.