Günlük Annelik Burç Yorumları 4 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 4 Şubat Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sizin için dökülen süt veya kayıp bir binky küçük bir aksiliktir. Ufaklığınız için bu bir felaket! Bazen işlerin ters gittiğine ve gözyaşları dindiğinde ne kadar haklı olduğunuzu göreceklerine dair güvence vermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Boğa Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Derin duygularla başa çıkmak için iyi bir gün. Ufaklığınızı, yatağın altındaki canavarlar veya kardeş rekabeti gibi onu ilgilendiren önemli şeyler hakkında konuşmaya teşvik edin. Göğsünden çıktıktan sonra kendilerini daha iyi hissedecekler.


İkizler Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuza sadece göz kulak olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ama senin sadece meraklı olduğunu düşünüyorlar. Bir süre kendi işlerini yapmak için küçük bir alana ihtiyaçları olduğu ortaya çıktı. Geri çekil ve bugün onlara ver.


Yengeç Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir yazılım paketi veya bin parçalık ‘biraz montaj gerektiren’ oyuncağı gibi, emin olmadığınız şeylere bulaşırsanız, derinliklerinizi aşacaksınız. Bugün denenmiş ve gerçek olana sadık kalın.


Aslan Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu kısık fısıltılar, çocuğunuzun bir şeyler planladığı anlamına gelebilir. Ara öğünde bir kurabiye daha almak gibi masum bir şey olabilir. Ya da kediyi rehin almak için daha büyük bir plan. Onlara göz kulak olsan iyi olur.


Başak Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu keşif için bir gün. Çarşaf ipleri, kurabiye erzakları ve el feneri zulasını bulduğunuzda, çocuğunuzun ne kadar becerikli olabileceği sizi şaşırtabilir. Büyük kaçışlarını engellemen çok kötü.


Terazi Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendinizi oldukça meraklı hissediyor ve dünyayı anlamlandırmak istiyor olabilirsiniz. Çocuğa bilim veya sosyal bilgiler projesinde yardım etmek için harika bir zaman. Sorularınız, bazı cevaplar bulmak için derinlere inmelerini sağlayacaktır.


Akrep Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Manyetizmanız yüksek viteste, bu da istediğinizi elde etmeyi kolaylaştırıyor. Çocuğunuzun oyunda önemli bir rol almasına veya takımda yer almasına yardımcı olmak için kullanın. Rujlu bir çukur boğaya dönüşmeden onlar için lobi yapın!


Yay Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İlgi odağının dışına çıkın ve bugün işleri kanatlardan alın. Biraz yalnız kalmanın faydasını göreceksin. Yeni bir senaryo hazırlamak için sessiz zamanı kullanın ve ilerleme kaydetmeye hazır olduğunuzda yapılacaklar listesi yapın.


Oğlak Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün gerçekten biraz yardıma ihtiyacın var. Neyse ki, ebeveynleriniz, kardeşleriniz, geniş aileniz ve arkadaşlarınız arasında bu konuyu ele alıyorlar. Yine de küçüğün de yardım etmesini sağlasan iyi olur.


Kova Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendinizi duygusal olarak açıkta hissedebilirsiniz. Belki de adamın aile hatasını bir web sitesine veya TV şovuna sunmuş olmasındandır. Keşke bu kadar çok bölümde bu kadar başrol oynamasaydın. Oh hayır!


Balık Burcu

4 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazen (yanlış bir şekilde) paspas olmakla suçlanıyorsunuz, özellikle de çocuk söz konusu olduğunda. Sert durma ve biraz disiplin uygulama zamanı. Gözyaşları dindiğinde, kendi çıkarlarını yürekten düşündüğünüzü görecekler.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.