Günlük Annelik Burç Yorumları 3 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 3 Şubat Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Adil fikirli olmayı hatırlamak için iyi bir gün. Oyun alanında – belki de kelimenin tam anlamıyla – itme geldiğinde, çocuğunuzun doğru olduğunu varsaymak doğaldır. Ama gerçekten hikayenin her tarafını duymalısın.


Boğa Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İç güzellik en önemlisidir – ama arada bir kendinize davranmak da öyle. Mümkünse, öğle yemeği saatiniz için bir yüz bakımı veya manikür planlayın. Ve biraz şımartmak için birkaç iş arkadaşınızı eğlenceli kaçamağa dahil edin.


İkizler Burcu

3 Şubat 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın son birkaç haftadır yaptığı, gördüğü ve öğrendiği onca şeyden bunalmış hissedebilirsiniz. Bir gün ara verin ve onlara da bir gün izin verin. Gerisi ikinize de iyi gelecek.


Yengeç Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ev geliştirme projeleri söz konusu olduğunda iki kafa birden daha yaratıcıdır. Diğer yarınızın desteğini alırsanız, kreş yükseltmesi daha başarılı olacaktır. Biraz zaman alabilir, ancak onları satabilirsiniz.


Aslan Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün diğer insanların sizinle aynı fikirde olmasını sağlamak çok kolay. Liderlik becerilerinizi akıllıca kullanın ve yapılması gereken her şeyi yapmak için birlikleri toplayın. Küçük çocuğunuzda da sosyal sorumluluğu teşvik edin.


Başak Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İster işte ister ev tabanlı işinizde olsun, bugün iş işinize bağlı. Finansın ayrıntı tarafında iyisiniz, ancak büyük resim hakkında iyi bir fikriniz olmayabilir. Daha deneyimli birine danışmak yardımcı olacaktır.


Terazi Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, süper bir günün tüm özelliklerine sahiptir. İş gününü esinti ile atlatacaksınız ve erkek arkadaşınız iyi ruh halinizi bulaşıcı bulacaktır. Bunun neden olması gerektiğini analiz etmeye çalışmanıza gerek yok – sadece bu harika günün tadını çıkarın.


Akrep Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Muhtemelen bugün her zamankinden biraz daha içe dönük hissediyorsunuz. Bir süreliğine kabuğunuza çekilmeniz gerekebilir. “Bana” biraz zaman ayırabilmek için çocuğu bir oyun randevusuna göndermekte sorun yoktur. çok iyi


Yay Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük oğlunuz bugün birçok sorunun cevabı için size bakabilir. Sadece eğlenmek için tuhaf cevaplar uydurmak cazip geliyor. Yine de diren, çünkü ne zaman şaka yapıp ne zaman yapmadığını gerçekten söyleyemezler.


Oğlak Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hem siz hem de çocuğunuz bu yeni projeye başlamak için can atıyorsunuz. Ama sizin yerine getirmeniz gereken iş ve diğer taahhütleriniz var ve onların okulları veya kreşleri var. Hem planlamak hem de hayal kurmak için her zaman zaman bulabilirsiniz.


Kova Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun yeni veya farklı bir şey deneyimlemesine yardımcı olmak için harika bir fırsatınız olacak. Belki tadacakları yeni bir yemek türü vardır, belki de keyif alacakları bir oyun ya da oyuncak vardır. Çeşitlilik gerçekten hayatın baharatıdır.


Balık Burcu

3 Şubat 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eskiyle dışarı, yeniyle içeri. Küçük oğlunuzun yeni giysilere ihtiyacı olabilir. Alışverişe çıkmadan önce, hâlâ iyi durumda olan şeyleri saklayın ve eskiyenleri iyi bir amaca bağışlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.