Günlük Annelik Burç Yorumları 28 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 28 Şubat Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün muhtemelen bazı kışkırtıcılarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Belki de kreş kalabalığı biraz yaramazlık yapmaya çalışıyor. Büyük olasılıkla yüksek bir enerji durumudur, bu nedenle çocukların moralleri için eğlenceli bir çıkış noktası bulun.


Boğa Burcu

28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu sizin ve küçük oğlunuzun eğlenmek için beklenmedik yollar bulacağınız bir gün. Pazara giderken şarkı söylemeyi veya arka bahçede bir kale inşa etmeyi önerebilirsin. Ya da kendi eğlenceli alternatiflerini bulmalarına izin verin.


İkizler Burcu

28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunun kreşinde veya okulunda her türden meşgul insan var – ama bunun harika bir günü mahvetmesine izin verme. Onları ve onların müdahale yollarını görmezden gelin, hem siz hem de çocuğunuz çok daha mutlu olacaksınız.


Yengeç Burcu

28 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz bunalmış hisseden başka bir anneye terapist olarak hizmet etmek zorunda kalabilirsiniz. Her zamanki gibi, onları daha iyi hissettirmek için ne söyleyeceğinizi biliyorsunuz. Ya da kelimeler yetersiz kalırsa, zihinlerini ve ruhlarını rahatlatmak için doğru rahatlatıcı yiyecek.


Aslan Burcu

28 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bütçenizi gözden geçirmeniz için iyi bir zaman. Çocuğunuzun istediği tüm oyuncakları gerçekten karşılayıp karşılayamayacağınızı dikkatlice düşünün. Önemli veya maliyetli satın almalar yapmak için en iyi zaman değil.


Başak Burcu

28 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Süper organizasyon becerileriniz sayesinde, işler hemen hemen düzenli. Neden düşüncelerinizi ileriye atmıyorsunuz? Bu, bir plan yapmak veya hatta ulaşmak istediğiniz yeni bir projeye başlamak için harika bir gün olabilir.


Terazi Burcu

28 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir yandan, yapılması gereken tüm işlerin üzerine atlamalısınız. Ama gerçekten mümkün olduğunca az şey yapmak istiyorsun. Tyke, size çok uygun olan, vaat edilmiş bir uçurtma uçurma gezisini hatırlatarak günü kurtarıyor.


Akrep Burcu

28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hızlı değişen bir sanatçısın. Çocukların bodrumda veya boş bir odada oynadıkları büyük bir oyun için bazı eskitmeleri kostümlere dönüştürmeniz istenebilir. Bazı ustaca son rötuşlar buluyorsunuz.


Yay Burcu

28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Görünüşe göre diğerleri bugün seni deli etmek istiyor — özellikle de ufaklık. Fazladan uzun bir zaman ayırmanız veya kendi başlarına yapabilecekleri bir aktivite bulmanız gerekebilir. Bu da size okumanızı tamamlamanız için biraz zaman verecektir.


Oğlak Burcu

28 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çok şey başaracaksınız ve küçük çocuğunuzun ev ödevlerine yardım etmek için ayıracak zamanınız olacak. Onlara iyi çalışma alışkanlıkları öğretmek, onlar için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir. Şimdi başla.


Kova Burcu

28 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yüzeyin altına bakmak için güzel bir gün. Çocuk odası zeminindeki oyuncakların, kitapların ve yapbozların yüzey katmanını geçtikten sonra, ne bulacağınızı asla bilemezsiniz. Tyke’ın uzun zamandır aradığı bir şey büyük olasılıkla.


Balık Burcu

28 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğun o okul gezisine çıkmasını istemeyebilirsin. Önceden tüm gerçekleri topladığınızdan emin olun ve ardından bir karar verin. Büyük olasılıkla, çocuğunuzun büyük gezisine gerçek bir itirazınız olmadığını fark edeceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.