Günlük Annelik Burç Yorumları 25 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 25 Şubat Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Telefon görüşmeleri, e-postalar ve kısa mesajlar yağar ve çoğu memnuniyetle karşılanır. Ufaklık, örneğin bir bilim projesi fikri için son dakika talebi gibi, sizi köşeye sıkıştırabilir. Neyse ki, iyi önerilerle dolusun.


Boğa Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün soğuk kafaların hakim olması gereken bir gün, o yüzden meşhur sakinliğinizi koruyun. Bir çocuk sizden yasak bir oyuncağı zorla almaya çalıştığında en iyi taktik budur. Ya da işteki o güç mücadelesi karşısında.


İkizler Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Fikirlerinizi eyleme geçirme zamanı. Büyük uçurtma uçurma geziniz küçüklerle büyüyecek. Ve aşk için zaman bulmanın dahiyane bir yolunu buluyorsunuz — bu akşamın ilerleyen saatlerinde hayat arkadaşınız bunu çok takdir edecek.


Yengeç Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, biraz savurganlık düşünmeniz gereken bir gün. Belki de pazarlıklı bodrumdan değil, güzel iç çamaşırları almak istersiniz. Diğer yarınız bunu kendi tarzında takdir edeceğinden, bu tamamen bencilce bir satın alma değildir.


Aslan Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, özellikle bir etkinlik veya komite düzenlemeniz gerekiyorsa, ateş altındasınız. İhtiyacınız olan desteği kazanmanıza yardımcı olan güven ve liderlik yayıyorsunuz. Daha sonra, diğer yarınız romantik bir teklifte bulununca hepiniz heyecanlanıyorsunuz.


Başak Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Alışverişi mantıklı bir şekilde ele almak istersiniz. Tabii ki, tyke’nin başka fikirleri var. Sonunda, yolunuz en mantıklısı, çünkü gerçekten bütün gününüz mağazadan mağazaya gitmek için yok.


Terazi Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğer insanlar bugün cevaplar için size bakıyor. Güçlü fikirlerin olması güzel, ama çok güçlüysen tüm oyun grubu oturumlarını organize etmek için seçilebilirsin. Ve bunu istemezdik!


Akrep Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sizi zorlayacak bir beceriyi öğrenmeniz istenebilir. Gizli bir yeteneği keşfetme şansını kaçırmadan önce dikkatlice düşünün. Ahlaksızın sirk sınıfında olmadığı sürece – ki bu senin için çok büyük bir gerginlik olabilir!


Yay Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aklınızda uzak yerlere bir gezi var. Gerçek bir kaçamak için kaçamıyor musunuz? Tyke ile her zaman hayali bir tane alabilirsin. Safariye veya dağ yürüyüşüne çıkın ya da uzay istasyonunda tatile çıkın. Gökyüzü kelimenin tam anlamıyla sınırdır!


Oğlak Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Birisi, şu anda istediklerini elde edemezse öfke nöbeti geçirmekle tehdit ederek oldukça talepkar hale mi geliyor? Oh bekle – bu sensin! Eh, herkesin anları vardır. Alışkanlık haline getirmediğin sürece.


Kova Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizin öğrenmesinin en iyi yolu deney yapmaktır. Bu, kase veya kaşık tepsiden kaydığında yerçekiminin her zaman orada olup olmadığını görmek için birçok test olabileceği anlamına gelir. Şimdi, bugün ne öğrendin?


Balık Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğer anneler veya komşular sizi dramalarınıza bulaştırmaya çalıştığında uzak durmak zor olacak. Bunun dışında kalmak için elinden geleni yap. Pembe diziler gerçek hayatta değil, sadece küçük ekranda oynandığında eğlencelidir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.