Günlük Annelik Burç Yorumları 24 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 24 Şubat Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük şekillerde de olsa ev taşımak için iyi bir gün. Tyke’ı, doldurulmuş hayvanların hepsinin aynı anda yatakta değil, rafta yaşaması gerektiğine ikna edebilirsiniz. Hangisi iyi bir hamle olurdu!


Boğa Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün aşk konusunda risk alın. Senin ve oğlanın yoğun bir günü planlamış olsanız bile, her zaman sonrası vardır. Hayat arkadaşınız o zaman romantik bir sürprize açık olacak — o yüzden meşgul olun ve bazı düzenlemeler yapın.


İkizler Burcu

24 Şubat 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz karamsarlığa hazır olun. Bebeğiniz büyük olasılıkla huysuzdur çünkü istediklerini alamazlar. Biraz surat asmalarına izin verin, sonra onlara ‘hayır’ın tam da bu anlama geldiğini hatırlatın. Eninde sonunda sebebini görecekler.


Yengeç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç ​​yapmak için harika bir gün. İş yerinde büyük bir proje için gönüllü olmak isteyebilirsiniz. Veya o yeni egzersiz sınıfında ilk adımı atın. Yedekleyecek enerjin var, o yüzden harekete geç!


Aslan Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mümkünse ilgi odağının dışına çıkın. Zaten perde arkasında sessizce çalışarak daha fazlasını yapacaksın. Pillerinizi de şarj etmeniz gerekiyor ve bebek şekerlemeleri sırasında güzel, uzun bir köpük banyosu işe yarayabilir.


Başak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir şifacı olarak ünlü becerilerinize bugün ihtiyaç duyulabilir. Bebeğinizin oyuncak bebeği veya evcil hayvanında yuhalama olabilir ve elbette bunu yalnızca siz düzeltebilirsiniz. Her şeyi daha iyi hale getirmek için sadece bir öpücüğe ihtiyacı olması muhtemeldir ve bir uzman olarak çağrılabilirsiniz.


Terazi Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir dekorasyon projesine danışmak için çağrılabilirsiniz. Ne kadar tuhaf olursa olsun, küçük çocuğunuzun fikirlerini anında küçümsememeye çalışın. Eğer denersen, hayallerindeki odayı gerçeğe dönüştürmenin bir yolunu bulabilirsin.


Akrep Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bazı derin konuşmalara katılmanız gerekiyor. Güncel konular hakkında yüzeyin altına inme ihtiyacınızı paylaştığını bildiğiniz bir arkadaşınızı arayın. Küçüğünüz, derin bir kavrayışla sizi şaşırtabilir.


Yay Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün okul sorularla dolu olabilir ve cevaplar için derinlere inmeniz gerekecek. Neyse ki bugün meydan okumaya hazırsınız. Erkeklerin neden kızlardan bu kadar farklı yaratıldığını öğrenmek istedikleri zamanlar hariç. Aman!


Oğlak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tüm insanların bir projeye olan bağlılığını gösterememesi çok kötü. Çocuk yarışmasının veya resitalinin veya başka bir etkinliğin organize edilmesini sağlamak size kalmış olabilir. Neyse ki, ne yapacağınızı biliyorsunuz.


Kova Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kreşte yeni bir görev öğrenmiş olabilirsiniz, ancak bunun için gitmeniz gerekip gerekmediğinden emin değilsiniz. Bugün duygularınızı organize etmek için birkaç dakikanızı ayırın, bu kilit kişilere bazı sorular sormayı içerebilir. O zaman ne yapacağını bileceksin.


Balık Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eğlendirmek ve tüm durakları zorlamak için bir ruh halindesiniz. Ancak bütçeyi tek bir öğüne harcamak için hiçbir neden yok. Ne kadar anlayışlı bir ‘durgunluk yanlısı’ olduğunuzu gösterin ve ucuz malzemelerden yapılmış lezzetli bir menü ile gelin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.