Günlük Annelik Burç Yorumları 23 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 23 Şubat Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dişiler bugün bebeğinizin hayatında önemli bir rol oynayacak. Belki bir kız kardeşin veya teyzenin bazı ebeveynlik ipuçları vardır. Ya da bir aile dostunuz ikinize de müjdeli haber olur. Sadece bugün asla bilemezsin.


Boğa Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük oğlunuz için düşündüğünüz özel bir fırsat var mı? Bugün birinden iyi haberler duyabilir veya yararlı geri bildirimler alabilirsiniz. Bir çağrı veya mektup, doğru yönde bir adım atmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bütçe alerjiniz ile başa çıkmak için iyi bir gün olabilir. Net sınırlar belirledikten sonra, çocuğun gönül verdiği o yeni oyuncağa paranızın yetip yetmeyeceğini tam olarak bileceksiniz. Ve sonra daha rahat nefes alabilirsiniz.


Yengeç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün gözler üzerinizde. Bebeğiniz için performans sergilemeye hazır olun – ister şarkı söyleyin, ister dans edin, ister sadece komik suratlar yapın. Bu, sizin için ‘The Mom Show’un başlangıcı olabilir — sadece yola çıkmayın!


Aslan Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi bir arkadaş ya da iyi bir lider olabileceğini söylüyorlar ama bugün aynı anda her ikisi de olabilirsin. Bir yakınınızı daha fazla sorumlulukla kreşte çalışmaya teşvik edebilirsiniz. Ve sonra kendi çabalarınızda örnek olun.


Başak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dışarı çıkıp diğer annelerle birlikte olmak için güzel bir gün. Parka veya oyun alanına ya da Annem ve Ben sınıfına gidin. Ufaklık gençlerin arasına karışırken siz de kendi yaşıtlarınızla kaynaşabilirsiniz. Ve belki de yeni bir arkadaş edin.


Terazi Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hayattaki küçük şeyleri takdir etmek için harika bir gün. İş yerinde ilerleme kaydetmek gibi, ne kadar küçük olursa olsun. Ya da sadece bebeğinizle takılıp onların boş konuşmalarını dinlemek. Bugün ruhunuz için bir merhem.


Akrep Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Neden bugün aileyi yabancı bir restorana götürmüyorsun? Küçük çocuğunuzun denemek isteyeceği bazı lezzetli ikramlar var. Kendi ev yapımı versiyonunuzun gerçek anlaşma ile nasıl ölçüldüğünü ve çocuğunuzun hangisini tercih ettiğini görebilirsiniz.


Yay Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çok fazla moraliniz olduğunda, küçük oğlunuz oldukça halsizdir. Ve siz sarkarken çocuğunuz gitmek için can atıyor! Bu tür uyumsuz enerjilerle, ayak uydurmaya çalışmak ve sonra biraz kestirmek dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok.


Oğlak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, enerjide aşırılıklar yaşayabilirsiniz, bir dakika masanızı toplamaya hazırsınız, sonra ertesi gün uyuyabilirsiniz. Bebeğinizden bir ipucu alın ve şirketiniz izin veriyorsa, kısa bir uykuda çalışmayı deneyin. Sana bir dünya iyilik yapacak.


Kova Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Evcil hayvan dükkanındaki sevimli tavşanları geçmek zorunda kaldın, değil mi? Şimdi çocuklar evcil hayvan olarak bir tane istiyor. Belki kafesi temizlemesi gerekenlerin kendileri olduğunu açıkladığınızda fikirlerini değiştirirler. Denemeye değer.


Balık Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, bir çıkış bulmanız gereken son derece yaratıcı günlerden biri. Belki de çocukların kukla gösterisi senaryosunda veya bir koreografiyi veya büyük bir sanat projesini bitirmede yardıma ihtiyacı vardır. İçeri girin ve ne olduğunu görün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.