Günlük Annelik Burç Yorumları 22 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 22 Şubat Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

O küçük elmanın içindeki ne? Büyük bir solucan! Sadece sakızlı olduğu ve onu oraya senin koyduğun ortaya çıktı! Geleneksel olarak neşeli şakalara ayrılan bu günde, kim eğlenceye daha çok ilgi gösterecek, siz mi yoksa küçük olan mı?


Boğa Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Anladım! Ufaklık, kaldırıma yapıştırdıkları parayı almaya çalışmanızı izlemekten büyük keyif alacak. Ve böyle bir şakaya gerçekten kanmış gibi davranmaktan keyif alacaksınız.


İkizler Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendi oyununu oynuyorsun — ki bu çok iyi bir şey. Okuldan önce çocuğu hızlıca yoklamak, boğmaca yastığı, sahte kusmuk ve diğer silahları ortaya çıkaracaktır. Onları öğretmen üzerinde kullanmayacaklarını açıkça belirtin!


Yengeç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Onları yenemezsen, onlara katıl. Çocukların kahvaltılarını her zamanki gibi hazırlayın, ancak süt sürahisine biraz gıda boyası eklediğinizden emin olun. Mısır gevreğinde yeşil süt! Ah! Onlar seni ele geçirmeden onları almanın yolu!


Aslan Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çocuklarınıza örnek olmak için harika bir gün. Uyurken onları yataklarında değiştirerek başlayabilirsin, böylece uyandıklarında bir sürprizle karşılaşırlar. Oradan ne kadar uzağa götüreceğiniz size kalmış.


Başak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz hızlı akıl yürütürseniz, ahmaklardan ve onların şakalarından bir adım önde olabilirsiniz. Mutfak lavabosundaki püskürtme aparatında lastik bant olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun. Gerçekten duş almak istemiyorsan!


Terazi Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuklar size bir kez daha burnunuzdan bir şey çıktığını söylerse (tabii ki değilsiniz) çığlık atacaksınız. Ama yine de şakacı ruha girmeye çalışın. Küçük şakalar yapmak onları mutlu ediyor, bu yüzden bugün iyi bir spor yapın.


Akrep Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Günaha orada. Ne de olsa klozetin etrafına saran sargı sarmak konusunda küçüğünüz eskisini bilmiyor. Ama sonunda pisliği temizlemek zorunda kalacak olan sensin, bu yüzden belki de şakalarını akıllıca seçmelisin.


Yay Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Uyandığınızda odanızda farklı saatlere ayarlanmış 5 çalar saat mi buldunuz? Ufaklığınız tüm şakaları kendi başına hayal etmiş olamaz. Diğer yarınıza da göz kulak olsanız iyi olur.


Oğlak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İletişim bugün en önemli önceliktir. Çocuğunuza söylemeniz gereken şeyler var ve onların sınırlı sözcük dağarcığının farkında olmalısınız. Ancak stratejik olarak yerleştirilmiş bir boğmaca yastığı, nihai evrensel şakadır!


Kova Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcılık, küçük oğlunuza özel bir şaka yapmanıza yardımcı olacaktır. Bir mantarı veya başka bir sebzeyi spreyle mora boyamayı deneyin, ardından onu bahçeye dikin. Onları bunun yeni ve nadir bir tür olduğuna ikna edin.


Balık Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün miniğinizin tüm şakalarından biraz bunalmış olabilirsiniz. En iyi savunma saldırıdır: Tüm tuvalet kağıtlarını saklamayı veya tuzluk kapağını sökmeyi deneyin. Veya yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.