Günlük Annelik Burç Yorumları 21 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 21 Şubat Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Telefon ve e-postayı kişisel olarak kullanmak için harika bir gün. Bazı haberler gelebilir veya bağlantınızı kaybettiğiniz birinden haber alırsınız. Küçük çocuğunuz da iki kuruşunu koyarak harekete geçebilir.


Boğa Burcu

21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yapacak çok işiniz olsa da yavaşlayın. Bu şekilde küçük çocuğunuz parkta etrafa gerçekten iyi bakabilir. O dost canlısı sincabı gerçekten tanımak veya çamur birikintisinin derinliğini test etmek isteyeceklerdir.


İkizler Burcu

21 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İnsanlarla tanışmak ve iletişim kurmak için iyi bir gün. Ama küçük ahmakınızın keskin bir şekilde bir kelime söylemesine izin vermeyi unutmayın. İlk cümleye veya diğer büyük atılımlara hazır olabilirler, bu yüzden onları dahil ettiğinizden emin olun.


Yengeç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün tamamlanması gereken birçok görev var, o yüzden acele edin. Etrafınızdakilerin sizi çok az gözetim altında bıraktığını hissedebilirsiniz. Ama sandığından daha fazla yetkin var.


Aslan Burcu

21 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir beyin fırtınası oturumu, bugün kreşteki çıkmaza son verebilir. İlk fikri atarak yolu gösterin. Yakında çözümler masanın etrafında uçuşacak ve siz farkına bile varmadan bir çözüm bulunacak.


Başak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hızlı muhakeme bugün sizin gücünüz. Önemli bir günlük bakım toplantısında avantajınıza kullanın. Başkalarının gözden kaçırdığı bir plandaki kusuru bulabilirsiniz. Sadece güzel av için krediyi aldığından emin ol.


Terazi Burcu

21 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, yeni şeyler deneyimlemek için harika bir gün. Neden küçüğü mevsimin belirtilerini aramaya çıkarmıyorsunuz (hava izin verirse)? Bunun gerçekten gerçekleştiğine dair daha kesin sinyalleri kimin bulabileceğini görmek için bunu bir yarışma haline getirin.


Akrep Burcu

21 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tipinizdeki belirli eğilimleri azaltmak en iyisidir. Otomatik olarak daha fazla çerez veya atıştırmalık istediklerinde olduğu gibi. Kaç kişiye izin verildiğini önceden bilmelerini sağlayın – sonra ne olursa olsun buna bağlı kalın.


Yay Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün sadece konuşma ve eylem yapmadığınızdan emin olun. Bir uyarı verirseniz ve dikkate alınmazsa, mutlaka bir mola vererek takip etmelisiniz. Ve bebeğe parka bir gezi sözü verdiyseniz, kesinlikle gidin!


Oğlak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ‘mikro yönetime’ dikkat edin. Kreşteki biri, bir projenin en küçük ayrıntısını denetlemekle kişisel olarak ilgilenmek istiyor olabilir. Diplomatik olarak kendi başınıza çok iyi çalışabileceğinizi bilmelerini sağlayın.


Kova Burcu

21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Romantizm için güzel bir gün, bu yüzden eşinizle biraz zaman geçirin. Ekrandaki herhangi bir çiftten daha fazla kimyaya sahip olduğunuz için, film gecesi kadar sıradan bir şeyi hararetli bir ilişkiye dönüştürebileceksiniz.


Balık Burcu

21 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendinizi temizleme havasında olabilirsiniz, ancak çok fazla şey üstlenmemeye direnin. Tyke’ı yeni sezona hazırlamak için yapılacak yeterince şey var. Çocuk odasını veya oyun odasını yeniden tasarlamak çok fazla olurdu — özellikle bugün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.