Günlük Annelik Burç Yorumları 20 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 20 Şubat Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebeğinize talimat verirken kısa ve tatlı tutun. Kapıyı işaret etmekle birlikte ‘yatma zamanı’ yeterli olmalıdır. Daha karmaşık olursa, bunu ‘evin içinde deliler gibi koşturmak’ olarak yorumlayabilirler.


Boğa Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, her zaman kendinizin önünde yarışıyormuş gibi göründüğünüz bir gün. Sadece ufaklıklardan bir adım önde olmak istiyorsun. Önümüzdeki maceralar için çok heyecanlılar ve çılgın hızın tadını çıkarmanıza yardımcı olabilirler.


İkizler Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizin en son aşık olduğu kişiyle flörtleşmesini izlemek size bir fikir vermeli. Ne de olsa, sen ve diğer yarınız biraz romantizm için geç kaldınız! Burada bir kirpik kıpırdatmayı ve orada bir e-postayı deneyin ve nereye götürdüğünü görün.


Yengeç Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz bunalmış mı hissediyorsunuz? Etrafında çok şey oluyor. Yalnız bir öğle yemeği yemek için sakin bir yer bulun ve düşüncelerinizi toplayın. Daha sonra yenilenmiş ve her şeyin üstesinden gelmeye hazır hissedeceksiniz.


Aslan Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Birkaç anneyi davet ettiğinizde doğaçlama bir sosyal olay ortaya çıkabilir. Küçüklerin birlikte bir çay partisinin veya herkes için bir kukla gösterisinin tadını çıkarmasına izin verin. Düzenlemeler hakkında endişelenmenize gerek yok – hepsi eğlenceli.


Başak Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Descartes şöyle dedi: “Düşünüyorum öyleyse varım.” Bugün ahmaklar size o kadar çok tartışma çıkarabilir ki gerçekten ne düşüneceğinizi bilemezsiniz. Soğuk mantığı deneyin veya başka bir eski deyişe geri dönün: ‘Çünkü öyle dedim, bu yüzden!’


Terazi Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün en içteki bazı düşünceleri biriyle paylaşman gerekiyor. Bu bebeğiniz için çok ağır olduğundan, duygularınızı tartışabileceğiniz oyun grubundan veya Annem ve Ben sınıfından sizinle aynı fikirde olan bir anne bulun.


Akrep Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Günaha bugün orada. Ancak yeni bir yatırım veya iş fırsatı muhtemelen uzun vadede çok risklidir. İkinizi de etkileyen herhangi bir karar vermeden önce bunu partnerinizle konuştuğunuzdan emin olun.


Yay Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, bir plan yapmanın daha iyi olduğu bir gün. Hareket halinde olacağınız için, ufaklığınızı meşgul etmek en iyisidir. Yapılandırılmış aktiviteler yoksa kolayca sıkılırlar, bu yüzden kolunuzda birkaç tane olduğundan emin olun.


Oğlak Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun bir polisle temasa geçmesi için güzel bir gün. Trafiği yöneten veya parkta at sırtında devriye gezen biriyle konuşabilirler. Zor bir durumda onlara güvenebileceklerini bilmeleri onlar için iyi olur.


Kova Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcılığın bugün küçük çocuğunuzun programının bir parçası olmasına izin verin. Giyinme, oynama veya kendilerini ifade etme gibi şeyleri kendi yöntemleriyle yapmaları için onları teşvik edin. Onları kreş kalabalığında nasıl öne çıkacakları konusunda teşvik edin.


Balık Burcu

20 Şubat 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çoklu göreve hazır olun. İşyerinde birden fazla projeyi üstlenmeniz, bir günlük bakım komitesine başkanlık etmeniz ve kayınvalidenizin istilasını savuşturmanız için çağrılacağınız bir gün. Hemen meşgul olursan yapabilirsin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.