Günlük Annelik Burç Yorumları 2 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 2 Şubat Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün istediğinizi elde etmek için çekiciliği kullanabilirsiniz. Gözünü diktiğin o terfi ya da kreş komitesi başkanı olabilir. Biraz dalkavukluk sizi hedefimize her zamanki “dudaktan vurma” yaklaşımınızdan daha yakına getirecektir.


Boğa Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Evden çıkmak zorunda kalan gençler için en iyi çıkış yolu: Hava izin verirse onları dışarı çıkarın. İçeride duvarlardan sekiyorlarsa, onları dışarı atmak için uzun bir yürüyüşe çıkarın. Bugün onlara ayak uyduracak enerjiniz var.


İkizler Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Partnerinize odaklanmak için iyi bir gün. Belki de çocuğun ihtiyaçlarına kendini o kadar kaptırdın ki onlarınkini ihmal ettin. Düşünmek için bir dakikanızı ayırın, yaptıkları her şeyi takdir ettiğinizi göstermenin bir yolunu bulacağınızdan emin olabilirsiniz.


Yengeç Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni projelere başlarken dikkatli olun. Okul oyunu veya kreş komitesi için gönüllü olmak isteyebilirsiniz. Ancak bugünlerde işinizde yapmanız gereken çok şey var, bu yüzden kafanızı fazla yormayın.


Aslan Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz harekete geçme zamanı. Bu büyük kariyer hamlesine ince ayar yapmaya devam ederseniz, bu asla başka bir plandan daha fazlası olmayacaktır. Aynı şey, diğer yarınızla bir randevu gecesi arzunuz için de geçerli. Git ve bir bebek bakıcısı bul.


Başak Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Neden bugün güzellik sevginizi şımartmıyorsunuz? Baharın belirtilerini aramak için doğa yürüyüşüne çıkın ya da bazı sanat eserlerini görmek için müzeye gidin. Seyahatinizden sonra hem ilham almış hem de aileye anlatmak isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sizin ve küçük olanın güzelliği takdir etmesi için harika bir gün. Onları sanat eserlerine bakmak için müzeye ya da canlı müzik dinlemek için senfoniye götürün. Bir yetişkin gibi davranılmayı sevecekler.


Akrep Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çocuğu başkasına teslim etmek kolay değil. Ama bilirsiniz, gündüz bakım profesyonelleri onların savunucularıdır ve yanlarındadır. Böylece rahatlayabilir ve çocuğunuzun emin ellerde olduğunu bilerek işe koyulabilirsiniz.


Yay Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kahkaha ve eğlence günü yönetir ve geniş şaka repertuarınız bir iş etkinliğinde aşırıya kaçar. Ama en iyi kitleniz çocuklardır. Bu onlar için tamamen yeni bir materyal, bu yüzden kendinizi göbekten gülmeye hazırlayın.


Oğlak Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir projeye başlamak için harika bir gün. Çocuğun odasını iyileştirmeye, gardırobunu yenilemeye veya gerekli olan diğer değişiklikleri yapmaya devam edin. Küçük çocuğunuz, onları dahil ederseniz, bir başarı duygusu alacaktır.


Kova Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Oy birliği: Oyun grubundaki sosyal direktör için siz veya Annem ve Ben. Bugün hem küçükleri hem de yetişkinleri eğlendirecek yaratıcı faaliyetlerde hiç bir eksiklik görmeyeceksiniz. İkisi de sana teşekkür edecek.


Balık Burcu

2 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir çatışmadan kaçınmak için genellikle bir mil yürürsünüz. Ama annelerden birinin sana ya nakit ya da iyilik borcu var. Ayağa kalkıp hakkınızı istemek için iyi bir gün olabilir. Gerçekten kaybedecek hiçbir şeyin yok, o yüzden sadece iste.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.