Günlük Annelik Burç Yorumları 18 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 18 Şubat Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tavan arasında veya garaj satış devresinde hazine avına çıkmak için güzel bir gün. Ne bulacağınızı asla bilemezsiniz ve küçükler için de eğlenceli bir aktivite. Bazı değerli antikalar bulabilirsiniz.


Boğa Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Boya kalemlerini, keçeli kalemleri ve diğer sanat malzemelerini çıkarın. Ufaklığınızın yaratıcılığını sonuna kadar şımartma havasındasınız. Bugün tüm engelleri kaldırma ihtiyaçları ile gerçekten ilişki kurabileceğiniz için katılın.


İkizler Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz dalkavukluk bugün seni ve o çocuğu uzun bir yoldan götürür. Kasa görevlisinin yeni saç kesimi ve fırıncının yeni kravatı hakkında yorum yapmayı unutmayın. İçinde ikiniz için de ücretsiz bir kurabiye veya başka bir ikram olabilir.


Yengeç Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizi mi özlüyorsunuz? Programları oyun tarihleri, kreş ve derslerle çok dolu olabilir. Sizinle takılmaları ve çocuğunuz olmaları için bazı pencerelere izin verdiğinizden emin olun.


Aslan Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ünlü bir anın tadını çıkarın. Oluşturduğunuz o harika rapor için iş yerinde biraz alkış alabilirsiniz. Veya öldürücü kekleriniz için fırında satışta. Ya da belki de sadece erkek arkadaşın senin tam bir yıldız olduğunu düşünüyor.


Başak Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Geleceğinizde seyahat mi var? Çocuğunuz dünyayı görmekle ilgileniyor, bu yüzden şimdi başlayın. Şehir merkezinde bir otobüs yolculuğu ile başlayın veya uçakları izlemek için havaalanına gidin. Ne hakkında olduğunu görme şansına sahip olmayı çok sevecekler.


Terazi Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, erkek çocuğa bazı görgü kurallarını göstermek için iyi bir gün olabilir. Kaşığı tutmanın uygun bir yolu vardır ve onu masaya ya da bir kardeşin kafasına vurmak bunlardan biri değildir. Bugün bunu bildiklerinden emin olun.


Akrep Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün insanlara ve nesnelere aşırı bağlanmak sizin için kolay olabilir. Bir oyuncağın veya battaniyenin erkek arkadaşınızın favorisi olması, ona sonsuza kadar bağlı kalmanız gerektiği anlamına gelmez. Bunu bir kez bildikten sonra, bırakmak daha kolay olacaktır.


Yay Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Motivasyon becerilerinizi uygulamak için şimdiki zaman gibisi yok. Ufaklığın ev ödevi veya ev işleri gibi pratik işlerle uğraşmak için bir moral konuşmasına ihtiyacı olabilir. Sözleriniz onları bugün olumlu eylemde bulunmaya teşvik ediyor, bu yüzden akıllıca seçim yapın.


Oğlak Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Romantizm bugün gündemin üst sıralarında yer alıyor, ancak bunu başarmak için kararlı adımlar atmak gerekecek. Devam edin ve diğer yarınızı karşı konulmaz bir teklif haline getirin. O zaman birlikte bir kaçamak yapabilmek için bir bebek bakıcısı ayarlayın.


Kova Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğiniz bugün yaşlı akrabaları hakkında sorular soruyor olabilir – veya tam tersi -. Çocuğunuzun son zamanlarda neler yaptığı hakkında onları güncellemek için arayın veya bir e-posta gönderin. Özellikle de tadına doyamadıkları komik hikayeler.


Balık Burcu

18 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebekleri tekrar meşgul etmeniz gerekebilir ve sanat projeleri harika bir çıkış noktası olacaktır. İnşaat kağıdını ve boya kalemlerini çıkarın ve bırakın devam etsinler. Kendi projelerinizden bazılarını gerçekleştirmekte özgür olacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.