Günlük Annelik Burç Yorumları 16 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 16 Şubat Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu sabah ilk kalkan olmak istemen, evin geri kalanının seni duymak istediği anlamına gelmez. Çocuğun gündüz bakımından önce fazladan birkaç göz kırpmasına izin verin. Bir çift yumuşak tabanlı terliğe yatırım yapın.


Boğa Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İster çocuk bakıcısı, ister öğretmen veya sokağın aşağısındaki yaya geçidi bekçisi olsun, küçük çocuğunuz üzerinde yetkisi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Çocuğunuzun bugün kendi savaşını vermesine izin verin ve yalnızca istenirse müdahale edin.


İkizler Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş yerindeki bir sorunla mı karşılaştınız? Bir ebeveynlik sorunuyla mı karıştınız? Bugün size iyi bir tavsiye var. Sadece sorun ve işte veya kreşte ilişki kurduğunuz kişiler yararlı önerilerde bulunmaktan mutluluk duyacaktır.


Yengeç Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Haklısın – küçük meleğinin gülümsemesi ve hareketsiz oturması biraz şüpheli. Arkanızı döndüğünüzde gerçekten ne olduğunu görmek için etrafa iyice bakın. Ve kedinin düşmesine izin verme!


Aslan Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, her şeyden eğlenceli bir zaman geçirebileceğiniz günlerden biri. Bu, eğer bunun bir oyun olduğunu düşünürlerse, çocukların ev işleriyle ilgilenmelerini sağlayabileceğiniz anlamına gelir. Bakalım kim en hızlı ve en iyi kim toz alabilecek.


Başak Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tyke bugün oyuncaklarını diğer çocuklarla paylaşmak istemeyebilir. Onlara, arkadaşlarının onları ödünç alması için gerçekten çaba göstermeleri gerektiğini söyleyin. Sadece beslenme kutuları söz konusu olduğunda çizgiyi çekmelerini tavsiye edin.


Terazi Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz bugün yaratıcı bir hareket başlatabilir. Pahalı sanat malzemelerine yatırım yapmayın, makarna robotu gibi sıradan öğelerden şaheserler yaratabilecekler. Gündüz bakım seti ile bir trend başlatabilirler.


Akrep Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz soğuk algınlığı veya grip baş gösteriyor olabilir. Kreşte dolaşan şeylere yakalanmamak için bugün elinizden geleni yapın. Doktorla bir check-up planlayın veya bazı önleyici tedbirler alın.


Yay Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hata! Büyükannenin evine gittin ve oyun getirmeyi unuttun mu? Dert etme. Her zaman dekora ihtiyaç duymayan Duck, Duck Goose, Tag veya Seksek vardır. Bir tutamda, başkalarını uyduracak kadar yaratıcısın.


Oğlak Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu iş-yaşam dengesi, sürekli bir hokkabazlık eylemi. Bu yapılacaklar listesini tam gaz ele alın ve çabucak geçeceksiniz. Şimdi, sadece damlatmaz bardaklarla hokkabazlık yapabilseydiniz, bebeğiniz telaşlanmayı bırakır ve tamamen etkilenirdi.


Kova Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

La vie boheme! Bu, küçük çocuğa diğer yarısının nasıl yaşadığını anlatmak için iyi bir gün olabilir. Onlara yemek alanının Sol Yakasında, plastik bir şarap kadehinde üzüm suyuyla biraz brie ve baget ikram edin.


Balık Burcu

16 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

O kadar harika bir iş çıkardın ki, kendi uydurduğun ipi eğiriyor, miniğinin kafası karışabilir. Tek boynuzlu atın odasında uyuyup uyuyamayacağını sorduklarında anlayacaksınız – bu, onları gerçeğe döndürmek için sizin işaretinizdir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.