Günlük Annelik Burç Yorumları 15 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 15 Şubat Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir projeye veya büyük bir satın almaya hazır mısınız? Henüz bir şey imzalamayın. Tüm ince yazıları okuduğunuzdan emin olun ve partnerinizle kontrol edin. Acele ederken gözden kaçırdığınız bir dezavantaja işaret edebilirler.


Boğa Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Acele edip büyük bir oyuncak da dahil olmak üzere bazı büyük satın almalar yapmak için cazipsiniz. En iyisi ertelemek, çünkü ihtiyacın olan çok şey var. Bütçe daha sağlıklı olduğunda lüks eşyaları sonraya bırakın.


İkizler Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün net talimatlar verin yoksa çocuk anlamayacak. Aynısı, ‘çöpü çıkar’ gibi basit bir yönergeyi ‘git saatlerce TV izle’ anlamına gelecek şekilde kolayca yanlış anlayabilecek olan diğer yarınız için de geçerli.


Yengeç Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün iyi bir enerji ile doluyorsun. Siz ve çocuğunuz dışarı çıkıp bunun gerçekten olduğuna dair işaretler aramalısınız. Burada bir çiğdem, şurada yeni bir yaprak — her şey yolunda.


Aslan Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğin yaratıcı becerilerini keşfetmesine yardımcı olmak için güzel bir gün. Mevcut tüm harika malzemeleri görebilmeleri için neden onları zanaat mağazasına götürmüyorsunuz? Bazı yeni çıkartmalar veya biraz parıltı yeterli olabilir.


Başak Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük çocuğunuz için psikoterapist olarak hareket edebilirsiniz. Kumdan kaleleri veya blok kuleleri başka bir çocuk tarafından tekmelendiğinde olduğu gibi, kesinlikle güçlü duygular uyandıracaktır. Diğer çocukla başa çıkmalarına ve başa çıkmalarına yardımcı olabilirsiniz.


Terazi Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mümkün olduğunca esnek kalmaya çalışın. Programda kontrolünüz dışında olan değişiklikler olabilir, sadece ona ayak uydurun. Unuttuğunuz bir ödevi almak için geri adım atmak zorunda kalırsanız, sabredin.


Akrep Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğer yarınızla birlikte kasabada bir gece geçirmek için her şeyden uzaklaşmak istiyorsunuz. Bugün onu çıkarmak biraz zaman alacak. En azından daha sonra kanepede çalınan birkaç anı paylaşabilmelisiniz.


Yay Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sizden daha deneyimli insanlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Neden çocuğu daha yaşlı insanları görmesi için getirmiyorsun? Onlar geçmişi andıkça, yaşadıklarından ilham alacak ve canlanacaksınız.


Oğlak Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Şefkatli tarafınız bugün hareketlendi. Belki de çocuğunuzun büyüdüğü kıyafetlerden bazılarını ya da artık oynamadığı oyuncakları ve oyunları şansı yaver gitmeyen bir aileye ya da başka bir hayır işi olarak getirirsiniz.


Kova Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendini ilk sıraya koyma dürtüsünün nesi var? Aslında doğaldır ve zaman zaman gereklidir. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılama konusunda çok iyisiniz, ancak arada bir kendinizi şımartmanız sorun değil.


Balık Burcu

15 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün iş yerinde bazı yeni projeleri veya fikirleri denemek isteyeceksiniz. Bu, seçeneklerinizi keşfetmek ve mümkün olanın sınırlarını zorlamak için mükemmel bir zamandır. Bundan sonra ne olacağına şaşırabilirsiniz – hoş bir şekilde.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.