Günlük Annelik Burç Yorumları 13 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 13 Şubat Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dans etmek istemeseniz bile, istenmesi güzel. Bugün bir okul veya kreş komitesinde hizmet etmeniz istendiğinde bunu aklınızda bulundurun. Senin bu kadar çok özel yeteneğin olduğunu düşünmeleri gurur verici.


Boğa Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kolayca yanlış yöne ovuşturulabilirsin, ama bunu sadece işlerin seni ele geçirmesine izin verirsen yaparsın. Tyke’ın lastik ördeği gibi olun ve bırakın her şey arkanızdan yuvarlansın. Olumlu bir tutum sergileyin ve her şey yağmur kadar güzel olsun.


İkizler Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu besleyici içgüdüleri yönlendirmek için en iyi yön: Yaratıcılık. Parmak boyalarını, simleri ve kağıt mendilleri çıkarın ve mutfak masasında geniş bir yer açın. Teşvikiniz bugün şaheserlere ilham veriyor.


Yengeç Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün duygudan çok aklın söz konusu olduğu bir durum. Arkadaşınıza karşı sakin ve mantıklı bir yaklaşım, büyük bir öfke nöbetini savuşturmanıza veya halihazırda sürmekte olan bir öfke nöbetini yatıştırmanıza yardımcı olacaktır. Duygusal şantajlara da teslim olmayın!


Aslan Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz her zaman diğer çocuklarla güzelce oynaması gerektiğini bilir. Senden ne haber? Eşinizle tartışacak bir fikriniz varsa, onları dinleyin ve adil bir şekilde dövüştüğünüzden emin olun. Ne kadar esnek olursanız o kadar iyidir.


Başak Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün açık fikirli olmak gerçekten işe yarayabilir. İşleri yapmanın pek çok farklı yolu vardır: Bir iş arkadaşınız sizin gözden kaçırdığınız birini düşünmüş olabilir veya çocuğun tabağındakileri yemesi için bir siparişi olabilir.


Terazi Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Birlikte çalışmak ve birlikte yaşamak kolay değil, orası kesin. Ancak küçük çocuğunuzun ev işlerinin ailenin geri kalanıyla aynı alanı paylaşmanın bir parçası olduğunu bildiğinden emin olun. Onları ellerinden gelenin en iyisini yapmaya teşvik edin.


Akrep Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu beklenmedik patlamalar şüphesiz mevsimden kaynaklanıyor. Küçük tyke’ınızın tüm enerjisi için bir çıkış bulun. Zıplama ve bağırma egzersizlerini ev yerine arka bahçede veya balkonda yapabilirler.


Yay Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün açık fikirli olun. Patronunuz, ilk bakışta size göre olmayan bir görev önerebilir. Ancak düşünürseniz, bunun harika bir fikir olduğu ve bir terfi biletiniz olduğu ortaya çıkabilir.


Oğlak Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aniden bir makyaj yapma dürtüsüne kapılırsın. Yeni bir saç modeli veya yeni bir makyaj deneyin, ancak aşırıya kaçmayın. Ufaklığın mor saçlı hanımı tanımıyormuş gibi davranmadan seninle gurur duymasını istiyorsun.


Kova Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hırsların ateşlendi ve kapıdan çıkmak için acele edeceksin. Dışarı çıkmadan önce giysilerinizde tükürük lekesi veya evcil hayvan tüyü olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun. Bugün iyi bir izlenim bırakmak söz konusu olduğunda ayrıntılar önemlidir.


Balık Burcu

13 Şubat 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Fikirlerle dolusun ama onları dile getirecek cesareti bulamıyorsun. Daha yükseğe çıkarak konuya kolayca girin ve sezginizin size rehberlik etmesine izin verin. Aynı şey, bitmemiş ev işleri konusunda çocuğa yaklaşmak için de geçerli.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.