Günlük Annelik Burç Yorumları 11 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 11 Şubat Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, siz ve bebeğiniz için olumlu düşüncelere dalmak için iyi bir gün olacaktır. Oturup birlikte meditasyon yapmak veya hayatınızda şükrettiğiniz tüm güzel şeylerin bir listesini yapmak isteyebilirsiniz.


Boğa Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, bir veya iki güç mücadelesiyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Küçüğünüz ev ödevi yapma veya yatma saatinden sonra ayakta kalma söz konusu olduğunda üstünlük sağlamaya çalışabilir. Sağlam durun, ancak barışı korumak için taviz vermeye hazır olun.


İkizler Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir bakış açısı için çaresizsiniz, atkı ve battaniyelerin ötesinde bir şey. Dışarı çıkın ve bir seyahat veya felsefe dersi dinleyin ya da izlemek için ilham verici bir belgesel bulun. Bu, kapsamı genişletmeli.


Yengeç Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Toplumun vicdanı olarak hizmet etme yeteneğiniz var. Bugün, oyun ekibinin doğru şeyi yaptığından emin olmakla ilgili: Oyuncakları paylaşın, güzelce oynayın, gerektiğinde “lütfen” ve “teşekkür ederim” deyin.


Aslan Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kedinizin şefkate ihtiyacı, başkaları tarafından bugün biraz fazla sıkı sarılmak olarak yorumlanabilir. Anlarınızı seçin: Yatmadan önce hikaye zamanı, çocuğa sarılmak için doğru zaman, ardından partnerinizle ışıklar sönüyor.


Başak Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gitme zamanı! Bunu yapabilirsin! Bu, bugün çocuğunuza vermeniz gereken türden bir teşviktir. Övgüyü yükseltip eleştiriyi yumuşatırsanız, ödevlerini bitirmek veya damlatmaz bardağı kullanmak konusunda daha mutlu olacaklardır.


Terazi Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcı meyve suları akıyor! Çocuklarınızın resim yaparak, şarkı söyleyerek, dans ederek veya bir kaside besteleyerek kendilerini ifade etmelerine izin verin. Hepsinin ortaya çıkması için biraz cesaretlendirmeniz yeterli.


Akrep Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni fikirlere açık olun – küçük çocuğunuz tarafından önerilenler bile. Ailenin geri kalanından övgü dolu eleştiriler alacak brokoli veya havuç hazırlamanın bir yolunu icat edebilirler. Bu zafer anını yaşamalarına izin verin.


Yay Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Uht-say at-thay ooyay ay-say? Çocuğunuz bugün sizinle iletişim kurmanın orijinal bir yolunu bulacaktır. Onları dille eğlenmeye teşvik edin – ancak ev ödevlerine ayrılması gereken zamanı alıyorsa değil.


Oğlak Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün normal rutine bir ara vermenin faydasını görebilirsin. Her şeyi her zaman aynı şekilde yaparak başarabileceğiniz çok şey var. Bugün değiştir ve iyi şeyler olacak.


Kova Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ipucunu küçük çocuklarından almak isteyebilirsin. Yeni bir şeyle karşılaştıklarında, tamamen terk ederek içine atlarlar. Onların yaptığını yapın ve kendinizi aynı duyguyla yeni bir deneyime kaptırın.


Balık Burcu

11 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yağmur hepimizin üstüne yağar derler, iyisiyle kötüsüyle. Siz ve çocuğunuz zorluklarla karşılaşırsanız, bu bugün rahatlatıcı olabilir. Ama daha da fazlası, sağanak yağmurları takip eden gökkuşaklarını hatırlamak olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.