Günlük Annelik Burç Yorumları 10 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 10 Şubat Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün insanları kendi yararınıza kullanın. Doğru anneyi aramak sizi o komitede görev yapmaktan kurtaracaktır. Çocuğun meraklı doğasını kullanmak, kayıp anahtarlarınızı bulmak için kanepenin altına girmesine neden olabilir.


Boğa Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazen onları gerçekten anlamak için başka birinin yerine geçmeniz (veya emeklemeniz) gerekir. Tyke’ınız yeni bir bakış açısına sahip olabilir. Tıpkı ayakkabılarının altında o minik yeşil yaprakları bulduklarında olduğu gibi!


İkizler Burcu

10 Şubat 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizin bugün gizli bir gündemi olabilir. Tüm bu iltifatlar büyük olasılıkla yatma saatinden sonra ayakta kalmaları veya onlara özel bir oyuncak alman için bir yalvarmaya yol açıyor. Ama sen onların peşindesin, evet öylesin.


Yengeç Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İşyerinde işler ya gerçekten iyi ya da gerçekten kötü gidecek – hepsi onunla nasıl başa çıkacağınıza bağlı. Ufaklıkla parka gitmeden önce yapmanız gereken her şeyi yaptığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendi yeteneklerinize dair güçlü bir fikre sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Üsttekilerin de farkında olması iyi olur. Sadece coşkun içinde kibirli görünmediğinden emin ol.


Başak Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güzel bir gün. Önceki sıkı çalışmalarınızın tümü meyvesini vermeye yakın. Yüksek olanlardan bir miktar onay alabilirsiniz, hatta bugün bir zam bile alabilirsiniz. Neden küçüğünüzü bir kutlama için dışarı çıkarmıyorsunuz?


Terazi Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başka bir anne için yapmaya söz verdiğin iyiliği ya da ödünç alıp geri vereceğine söz verdiğin şeyi hatırlıyor musun? Her ne olursa olsun, bugün onunla başa çıkma günü. Bunu yaptıktan sonra çok daha iyi hissedeceksin.


Akrep Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığın sizi iltifatlarla doldurmaya başladığı ana kapılmak kolaydır. Ancak geri çekilirseniz, tüm bunların ekstra uyku zamanı hikayeleri veya video izleme süresi için uğraşmak adına olduğunu anlayacaksınız.


Yay Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Zihninizde ve ifadenizde bir orijinalsiniz – fazlasıyla kendinize aitsiniz. Bugün bu sizin avantajınıza çalışıyor ve çok az sonuçla hemen hemen her şeyi söyleyebiliyorsunuz. Çocuğunuz özgünlüğünüze alışmış.


Oğlak Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işyerinde biraz takdir (zenginlikle hak edilmiş) veya geçmişteki sıkı çalışmanız için bir kuruluştan bir ödül alabilirsiniz. Çocuğunun bileği taşına burnunu sokmanın değerini bilmesini sağla. Gerçekten karşılığını veriyor.


Kova Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çocuğunuzu çok fazla kısıtlamak isteyebilirsiniz. Onlara kendilerini güvende hissettirecek sınırlar koymak iyidir. Ama aynı zamanda genişlemeleri, büyümeleri, keşfetmeleri ve menzillerini genişletmeleri gerekiyor — bu yüzden onları çitle çevirmeyin!


Balık Burcu

10 Şubat 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi bağlantılara sahip olmak iyidir ve bugün besin zincirinde daha üst sıralarda arkadaşlarınız olduğu için mutlu olacaksınız. Zamanla çok fazla iyi niyet oluşturdunuz, bu yüzden ihtiyacınız olursa bir iyilik istemekten korkmayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.