Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 9 Ocak – 15 Ocak Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 9 Ocak – 15 Ocak haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta fırsatlar kolay ve çabuk geliyor.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve kariyer evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bir iş arıyorsanız, çok nitelikli olduğunuz kazançlı bir fırsat bulabilirsiniz. Koç, özgeçmişinizi gönderin ve hemen bir röportaj yapabilirsiniz. Bunun kolay bir yön olduğunu ve dikkat etmezseniz uyuyabileceğinizi unutmayın.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve arkadaşlıklar eviniz, İkizler’de geri giden Mars ve iletişim eviniz ile üçgen açı yapıyor. Mars şu anda o kadar inanılmaz derecede yavaş hareket ediyor ki her tür mesajı etkiliyor. Bir arkadaşınızla yanlış iletişim kurmamaya dikkat edin. Onları yanlış kafeye yönlendirebilir veya parti için yanlış bir zaman verebilirsiniz. Doğru kişiye gönderdiğinizden emin olmak için metinlerinizi kontrol edin ve iki kez kontrol edin, aksi takdirde yanlışlıkla bir sürpriz parti ortaya çıkarabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ayrıntılara dikkat ettiğinizde kazanırsınız.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesiyle ve eğitim evinizin kendi Boğa burcunuzdaki Uranüs’le üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Okul için önemli bir makale veya eğitimle ilgili başka bir belge hazırlıyor olabilirsiniz. Ancak göndermeden önce, her şeyi tekrar kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bir ondalık noktayı yanlış yerleştirmiş olmanız oldukça olasıdır. Boğa, birinden bunu senin için incelemesini isteyebilirsin.

9 Ocak Pazartesi günü, haritanızın tepesindeki Kova burcundaki Venüs, İkizler’de geri giden Mars ve para eviniz ile üçgen açı yapıyor. İşinizden veya işinizden daha fazla para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz ve bu o kadar kolay gelir ki bunun gerçek olduğunu düşünmezsiniz. Amiriniz size zam yapmaktan bahsediyorsa veya bir müşteri kibarca daha fazla para ödeyeceğini söylüyorsa, kulaklarınızı dikin. Boğa, bu, burada bir şeyin peşine düşmeye değer olduğunun işaretidir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir hazineye rastlayabilirsiniz.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesiyle ve kaynaklar evinizin Boğa burcundaki Uranüs’le üçgen açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, büyük bir fırsat gibi görünen bir şeye rastladığınızda mali durumunuzu ve yatırımlarınızı gözden geçiriyor olabilirsiniz. Bu, bir atılım yapmak üzere gibi görünen teknik analiz grafiğine sahip bir hisse senedi olabilir. Veya bu, gümüş para gibi bir metayı iyi bir fiyata satın almak için bir fırsat olabilir. Ancak bu kolay enerjiyle dikkatiniz dağılabilir ve işlemi yapmayı unutabilirsiniz.

9 Ocak Pazartesi günü, Venüs Kova burcunda ve eğitim eviniz, kendi İkizler burcunuzda geri giden Mars’ı üçgen açı yapacak. Yabancı aksanlı birine ilgi duyabilirsiniz. Melodik tonları ve boğucu sesleri sizi tamamen büyüleyebilir. İkizler burcu, bu gün boyu sizinle olan hızlı bir buluşma olabilir. Aşkı arıyorsanız, takip etmek ve burada bir olasılık olup olmadığını görmek isteyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantik fırsatlar çoktur.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve ilişkiler evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, arkadaşlarınızı ve ailenizi büyük bir duyuru ile şaşırtabilirsiniz. Siz ve partneriniz nişanlanmaya hazır olabilirsiniz veya emlak satın almak veya bir köpek yavrusu sahiplenmek için kaynakları bir araya getiriyor olabilirsiniz. Şimdi bu ilişki warp hızında ilerliyor ve doğru yönde ilerliyor.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve samimiyet eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Artık geçmişinizden biriyle romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Sağlam bir ilişki içinde olabilirsiniz, ancak eski bir kolej sevgiliniz veya eskiden çıktığınız bir kişi sizi sosyal medya aracılığıyla bulabilir veya size rastgele bir mesaj gönderebilir. Yağmur yağdığında, Yengeç, yağar. Artık ne yapacağınızı bildiğinizden daha romantik fırsatlara sahip olabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta rutininizden çıkıyorsunuz.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve rutin evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün rutininizi bozmak istiyorsunuz. Leo, ailenle brunch’a gittiğinde her zaman yanında pastırmalı üç krep yığını olur. Ama bugün ailenizi şok edebilir, balık takoları ısmarlayabilir veya hiç gelmeyebilirsiniz. Bugün, farklı bir şey yapmak istiyorsunuz.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz, İkizler burcunda geri giden Mars’ı üçgen açı yapıyor. Eski bir aşkla bir araya geliyor olabilirsiniz. Leo, ikinizin arasında hâlâ için için yanan bir şeyler olup olmadığını görmek eğlenceli. Bu, birbirinizle yeniden bağlantı kurmak için bir fırsat ve son görüşmenizden bu yana uzun yıllar geçmiş olabileceğinden, anlatacak çok hikaye var.


Başak Burcu

Başak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta neşe ve kahkahalarla dolu olabilir.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve zevk evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Dünyanızı alt üst edecek kadar eğlenceli yeni bir aktivite keşfedebilirsiniz. Başak, bu bir tür tahta oyunu veya bir trambolin parkını ziyaret olabilir. Ya da bir videoyu düzenlerken kendinizi sürece çok kaptırdığınız için zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Şimdi bu aktivitenin düşünceleri tarafından tüketiliyorsunuz. Akışın içindesin.

9 Ocak Pazartesi günü Venüs Kova burcunda ve iş eviniz İkizler burcunda geri giden Mars’ı üçgen açı yapacak. Bir ofis romantizmi hazırlanıyor olabilir. Başak, sen ve bir iş arkadaşın, işleri tuzlu şakadan gerçek bir akşam yemeği randevusuna taşıyor olabilirsiniz. Hala bunun sadece eğlence için olduğunu düşünüyor olabilirsiniz, ancak çok daha fazlasıyla ilgileniyor olmaları mümkündür.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, şans eseri bir iletişim romantizme yol açabilir.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve konutlarınızın Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bunlar küçük değişiklikler olabilir (ancak yine de size yardımcı olması için bir profesyonel gerekir). Yeniden dekore etmek, bir odayı boyamak, yeni bir zemin döşemek veya bir tuvaleti o gösterişli bide modellerinden biriyle değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu, evde hayatı daha iyi hale getirebilir.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve romantik eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Hiçbir yere gitmediğini düşündüğünüz bir ilişki aniden hız kazanır. Teraziler, çok ilgilendiğiniz birinden bir mesaj alabilirsiniz. Son mesajının üzerinden epey zaman geçmiş olabilir ve şimdi seyahat etmek, fazla mesai yapmak ya da bir şeyin altında kalmak gibi susmak için bahaneler üretiyorlar. ağır. Bu birey, hayatınıza geri dönme yolunu cezbetmeye çalışabilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zaman ayırmak işleri kolaylaştırıyor.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve ulaşım evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün aracınızla ilgili bazı zorluklar olabilir. Akrep, araba çalışmayabilir veya kar veya durmuş bir araç tarafından engellenebilir. Tren gecikebilir. Veya uçakla seyahat ediyorsanız, başka bir uçuşa çarpabilirsiniz. Bugün, hedefinize ulaşmak için kendinize bolca zaman ayırın.

9 Ocak Pazartesi günü Venüs Kova burcunda ve besleyici üçgenler burcunuz Mars İkizler burcunda geri gidiyor. Sevgilinizi arkadaşlarınızla veya ailenizle tanıştırabilirsiniz. Ya da partnerinizin çocuklarıyla tanışıyor olabilirsiniz. Bu, bir aile portresi çekmek veya bir partiye uygun kıyafetler giymek için iyi bir gün.


Yay Burcu

Yay Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, elinizde fazladan nakit olabilir.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve gelir evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Şimdi daha fazla para alıyor olabilirsiniz. Yay, bu yakın zamanda yapılan bir iş değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir ve şimdi daha yüksek gelir banka hesabınıza çarpıyor olabilir. Ya da belki bir akrabanızdan tatil parası aldınız ve o para şimdi cüzdanınıza yüklendi. Bir dakikanızı ayırın ve bu bolluk enerjisinin tadını çıkarın.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve iletişim eviniz İkizler burcunda geri giden Mars ile üçgen açı yapacak. Bir arkadaşınızdan veya potansiyel bir partnerinizden ilgi çekici bir mesaj alabilirsiniz. Belki bir araya gelip bir şeyler tartışmak isterler. Her şey oldukça gizemli, ama kulağa heyecan verici geliyor. Size bir iş fırsatından bahsedebilir veya sizi onlarla bir seyahate çıkmaya ikna edebilirler. Yay burcu, aradığınız macera bu olabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek hızda ilerliyorsunuz.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve güven evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Birisi sizi olay yerine koyabilir. Başkalarına harika yazma yeteneğinizi, toplum içinde ne kadar iyi konuştuğunuzu veya videolara nasıl başlık ekleyeceğinizi bildiğinizi söyleyebilirler ve aniden yeni bir aktiviteye girmiş gibi görünürsünüz. Ancak bu durumda parlayabilirsiniz. Oğlak, onunla yuvarlanmak isteyebilirsin.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve para eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Satın almak istediğiniz bir şey şimdi harika bir fiyata geliyor. Bu bütçede olmayabilir, ancak baştan çıkarma çok büyük. Oğlak, bu mümkün olan sonuncusu olabilir, bu yüzden onu tercih edebilirsin.


Kova Burcu

Kova Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta romantik bir karşılaşma mümkün.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesiyle ve dinlenme ve iyileşme evinizin Boğa burcundaki Uranüs’le üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Kova, gece ve gündüz yer değiştirmiş olabilir. Geceleri ayakta olabilir ve gündüzleri uyumak isteyebilirsiniz. Ve bu kasıtlı değilse, daha dinlendirici bir uyku çekmek için yeni bir yastık veya karartma perdeleri almak gibi bazı adımlar atmak isteyebilirsiniz.

9 Ocak Pazartesi günü, kendi Kova burcunuzdaki Venüs, İkizler’de geri giden Mars’ı ve romantizm evinizi üçgen açı yapacak. Bugün bir aşk ilişkisi için biriyle tanışabilirsiniz ve aşkı arıyorsanız bu mükemmel. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bu hızlı flört sizi utandırabilir. Kova, birisi seni daha yakından tanımakla oldukça ilgileniyor.


Balık Burcu

Balık Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, diğerleri sizi bir kaide üzerine koyuyor.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve arkadaşlık evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Balık, bir arkadaşınız size özel bir hediye ile sürpriz yapabilir. Belki bir konser için fazladan biletleri vardır ya da evde lezzetli bir öğle yemeği ile sizi şaşırtabilirler. Bugün, bir arkadaşınız tarafından sevildiğini ve değer verildiğini hissedebilirsiniz.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve sezgi eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Bugün, özellikle romantizm hakkında birçok mesaj alıyorsunuz. Balık, bir fırsat tam önünüzde olabilir. Geçmiş deneyimler nedeniyle ilerleme konusunda tereddüt etmiş olabilirsiniz, ancak bu, kendinize güvenmenin ve şansın maceracılardan yana olduğunu anlamanın tam zamanı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.