Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 30 Ocak – 5 Şubat Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 30 Ocak – 5 Şubat haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Yay Burcu

Yay Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sihirli kelimeleri biliyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü, İkizler burcundaki Mars’ın Kova burcundaki güneşle ve sizin yaşlarınızdaki kardeşleriniz, kuzenleriniz ve akrabalarınızla üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir süredir görmediğiniz bazı aile üyeleriyle vakit geçirebilirsiniz. Ülkenin diğer tarafında yaşayan bir hemşire ziyarete gelebilir. Bir erkek kardeş görüntülü sohbette size katılabilir. Yay, bir aile toplantısında kuzenleri görebilirsin. Bugün, aile yeniden bir araya geldiğinde neşe geliyor.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve konut eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, biraz yeniden dekore ediyor olabilirsiniz. Yay burcu, belki zaten bazı dağınıklıkları temizlediniz ve şimdi tarzınızı göstermek için mantıklı bir şekilde birkaç parça ekliyorsunuz. Veya yeni yıla pozitif enerji getirmek için birkaç feng shui kürü ekleyebilirsiniz. (Mavi renk 2023’te iyi bir seçim olacaktır).


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne olursa olsun ilerliyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve para evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Kendinizi göreve verirseniz, bugün kazanılacak para var. Ancak günün kayıp gitmesi kolay olabilir ve potansiyel bir alıcıya veya iş ortağına telefon etmeyi veya e-posta göndermeyi unutabilirsiniz. Oğlak, bugün bu çok iyi ve kolay bir enerji. Bugünün Pazar olması iş veya finansla ilgili bir şeyler yapmak için beklemenize neden olmasın.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve hareket eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün dans etmeye gidebilir, bisiklete binebilir veya kros kayağı yapabilirsiniz. Oğlak, hareket halindesin ve harika vakit geçirmek için el becerilerini ve dengeni kullanıyorsun. Bu, hareketsiz duracak bir gün değil.


Kova Burcu

Kova Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, cesurca yeni bir yöne gidebilirsiniz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, cesur olmak için kimsenin iznine ihtiyacınız yok. Kova, kendiniz için bir şeyler talep etmek için güvenle öne adım attığınız bir gün. Bu, istediğiniz bir iş için özgeçmişinizi göndermek veya potansiyel bir iş ortağına teklif göndermek için iyi bir zamandır.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve para eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, yapmak istediğiniz bir şey için ek kaynaklar bulabilirsiniz, ancak bu biraz uğraşmayı gerektirebilir. Kova, borç paraya ihtiyacın olabilir veya amacını destekleyecek birini bulabilirsin. Ancak bu artık yapılabilir ve beklediğinizden daha fazlasını kazanabilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, etrafınızdaki enerjiler hakkında iyi bir fikriniz var.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve sezgi evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Balık, ruhsal anteniniz bugün aynı hizada. Diğer alemlerden, atalardan ve ruh rehberlerinden mesajlar alabilirsiniz. Tarot kartları veya sarkaç kullanabilirsiniz. Rüyalar görebilirsin. Aldığınız izlenimleri yazmak için günlüğünüzü elinizin altında bulundurmak isteyebilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, kendi Balık burcunuzdaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter’e ve para evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün biraz fazladan para alabilirsiniz. Balık, daha önce bu para için çalışmış olabilirsin ve sonunda ortaya çıkıyor. Ya da sahip olduğunuz bir ürünü sattınız (ve belki de bir ceketi boyamak ya da bir kot pantolonu göz kamaştırmak gibi yaratıcı yeteneğinizi onu bir şekilde geliştirmek için kullandınız). Bugün beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz.


Koç Burcu

Koç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aktif olarak daha iyi bir şeye doğru ilerliyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve arkadaşlık evinizin İkizler burcundaki Mars’la üçgen açı yapması ve iletişim eviniz ile başlıyor. Birlikte olmaktan keyif alacağınız biriyle eğlenceli bir şeyler yapmak istiyorsunuz ve aramanız bugün yanıtlanıyor. Dileğin gerçekleşir. Koç, biraz egzersiz yapmak için bir arkadaşla buluşmak için harika bir gün. Tempolu bir yürüyüşe çıkabilir veya daha önce hiçbirinizin yapmadığı bir şey yapabilirsiniz, örneğin kapalı alanda kaya tırmanışı veya topluluktaki bir marangoz dükkanında mobilya inşa etmek gibi. Bugün biraz fiziksel aktivite için iyi bir gün.

31 Ocak Salı günü, Balık burcundaki Venüs ve sezgi eviniz, Koç burcunuzdaki Jüpiter’le yarı sekstil açı yapıyor. Yeni bir vegan deri cekete çok çabuk aşık olabilirsiniz. Evcil hayvan dükkanının penceresinden size bakan Maltalı bir köpek yavrusu tarafından büyülenmiş olabilirsiniz. Koç, bu aynı zamanda yeni tanıştığınız birine aşık olmak için iyi bir yön, bu yüzden ilk buluşmaya gitme fırsatınız varsa, evet deyin.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta büyük ikramiyeyi vurabilirsiniz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve kariyer evinizin İkizler burcundaki Mars ve para eviniz ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Daha fazla para kazanmanın en hızlı yolu yeni bir işe girmek olabilir. Kariyer değişikliği olasılıklarını değerlendirmek için iyi bir gün. Boğa, yeni bir iş istiyorsanız, özgeçmişinizi istihdam web sitelerinde yayınlamak için bu harika bir enerji.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bir arkadaşınız sizi biriyle ayarlamak isteyebilir. Kör buluşma fikri sizi heyecanlandırmayabilir ama en azından bu kişi şiddetle tavsiye ediliyor. Boğa, zaten bir aşk ilişkiniz varsa, bir doğum günü partisinde veya yerel bir barda sosyal bir etkinlikte arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla buluşuyor olabilirsiniz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler lehinize gelişiyor.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve eğitim evinizin kendi İkizler burcunuzdaki Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Notlarınızı yükseltmek istiyorsunuz. Çalışmak için Feynman tekniği gibi yeni bir yöntem kullanmayı düşünebilirsiniz. Kısa sürede gerçek bir gelişme görebilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, haritanızın tepesindeki Balık burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. İkizler, bir fırsat veya ödül için bir gruptan seçilebilirsin. Ve siz mutlu olsanız da, bu biraz karışık bir nimet olabilir. Bu hedefe ulaşmış veya bu ödülü kazanmış olmak harika, ancak gördüğünüz tüm ilgi sizi kesinlikle öne çıkarıyor.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ihtiyacınız olanı alacaksınız.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve kaynaklar evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, ihtiyacınız olan kaynakları alabilirsiniz. Kanser, bir kredi için çevrimiçi bir başvuru dolduruyor veya sıfır faizli bir kredi kartı almak için başvuruyor olabilirsiniz. Bir sanatçıysanız, insanların çalışmalarınızı desteklemek için bağış yapabilmesi için bir kitle fonlaması hesabı başlatabilirsiniz. Veya bir çevrimiçi video kanalı başlatmak isteyebilirsiniz ve arkadaşlarınız size ihtiyacınız olan tüm ekipmanı ödünç verir. Bugün, sizinle ihtiyacınız olan şey arasında doğrudan bir çizgi var.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve seyahat eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Yengeç, hızlı bir yolculuk yapma fırsatınız olabilir. Bu, komşu bir ülkeye veya komşu ülkeye kısa bir tatil olabilir. Ya da biraz alışveriş yapmak ve en sevdiğiniz restoranı ziyaret etmek için bir sonraki ilçeye arabayla gidebilirsiniz. Bugün evden çıkmak için güzel bir gün.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yarışı kazanıyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve ilişkiler evinizin İkizler burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, arkadaşlarınızla bir araya geliyor olabilirsiniz. Gülüyor, hikayeler anlatıyor ve hayatınızda neler olup bittiğini paylaşıyorsunuz. Leo, bir filme ya da oyuna gidebilirsin. Muhtemelen hepiniz bir konsere veya spor etkinliğine gidiyorsunuz. Bugün harika anılar biriktiriyorsun.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve yakınlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Siz ve sevgilinizin bir araya gelmek için güçlü bir arzunuz olabilir, ancak zamanlama yanlış görünüyor. Aslan, birinizin çalışması gerekebilir veya bebek bakıcısı grip olabilir ve randevunuz iptal edilebilir. Romantik bir randevu için çok daha iyi bir gün olacağı için cumartesiyi yeniden planlamayı düşünün.


Başak Burcu

Başak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sis kalkıyor ve önümüzde netlik var.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve çalışma evinizin ve rutinlerinizin İkizler burcundaki Mars’la üçgen açı yapması ve sorumluluk eviniz ile başlıyor. Başak, evde sorumluluklarını yerine getiriyorsun. Haftalık yemek hazırlıyor, çocuklara ev ödevlerinde yardım ediyor ve faturaların ödenmesini sağlıyor olabilirsiniz. Bugün yapılacaklar listenizi hızla gözden geçirebilir ve ne kadar düzenli ve verimli olduğunuza dair birkaç iltifat alabilirsiniz.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Siz ve partneriniz fiziksel bir ilişkiye atlayabilirsiniz. Başak, belki bu kişiyi çok uzun zamandır tanımıyorsun, ama bir şey diğerine yol açıyor ve bir anda beklediğinden çok daha ileri gittiğini anlıyorsun. Bugün, hemen eğlenceli bir şeye atlayabilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bilmeniz gerekenleri öğreniyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda ve romantizm ve risk alma evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Seyahat ediyorsanız, oldukça merak uyandıran biriyle tanışabilirsiniz. Terazi, uçakta yanlarına oturabilir veya yol tarifi ararken bir sohbet başlatabilirsiniz. Evde kalıyorsanız, şehrin turistik bölümünde takılın ve uzak diyarlardan biriyle tanışabilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, Balık burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz, Koç burcundaki Jüpiter’e yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, daha iyi bir sağlığa giden yolda size yardımcı olacak bazı bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Terazi, stresle başa çıkmak için hayati bir ipucu alabilir veya harika bir tıp doktoruna havale alabilirsiniz. Yararlı bilgiler ve bağlantılar söz konusu olduğunda şu anda şanslısınız.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir karar verdiğinizde büyük değişiklikler gelir.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve evinizin ve ailenizin İkizler burcundaki Mars’la ve finans evinizin üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Artık yaşadığınız yere göre biraz para kazanma fırsatınız var. Bir oda kiralayabilir veya bodrumunuzda bir iş kurabilirsiniz. Akrep, birisinin antika arabasını saklayabilmesi için garajınızda yer kiralayabilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, Balık burcundaki Venüs ve aşk ve romantizm eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Akrep, birlikte çalıştığın birinden hoşlanabilirsin ama iş arkadaşları arasındaki kardeşliğe karşı (söylenmemiş olsa da) kurallar olabilir. Veya belki de bu kişi sizin amirinizdir. Öte yandan, işe gitmeyi daha ilginç hale getiren flört ve imalarla gerçekten eğlenceli bir zaman olabilir. Halihazırda iş yerinde biriyle çıkıyorsanız, başkalarının yakında öğrenebileceğini bilin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.