Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 23 Ocak – 29 Ocak Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 23 Ocak – 29 Ocak haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zorluklarınızı enerji ile çözüyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve teknoloji eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Bugün, büyük konsantrasyon güçlerine sahipsiniz. Verilerinizi yeni bir cihaza aktarmak, videolarınızın rengini düzeltmeyi öğrenmek veya e-posta yanıtlarınızı nasıl otomatik hale getireceğinizi öğrenmek gibi zor bir şey yapabilirsiniz. Koç, sadece deneme yanılma yoluyla bir şeyleri çözme yeteneğine sahip değilsin, aynı zamanda bugün bilgili yardım da bulabilirsin.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve kariyer eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve özgürlük evinize yarım kare açı yapacak. Bugün, çevrenizdekilere karşı oldukça sabırsız hissedebilirsiniz. Trafikte sıkışıp kaldığınızda veya önünüzde amaçsızca ve yavaş hareket ediyormuş gibi görünen insanlar tarafından engellendiğiniz zaman kendinizi köşeye sıkıştırılmış hissedebilirsiniz. Koç, özellikle yaklaşan bir son teslim tarihin varsa, bugün hüsrana uğramak kolay olurdu.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gücünüzü göstermek fırsatları beraberinde getiriyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova’da ve kariyer evinizde birleştirmesiyle başlıyor. Haftaya yaklaşırken, kariyerinizin birçok yönünü düşünebilirsiniz. Boğa, geleceğinizi amirinizle tartışmaya karar verebilirsiniz. Veya özgeçmişinizi bir araya getirebilir ve başka bir yerde bir şeyler aramaya başlayabilirsiniz. Her ikisi de uygun seçimlerdir ve şimdi seçeneklerinizi değerlendiriyorsunuz.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve devlet kurumları eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve yetkililer evinize yarım kare açı yapacak. Bugün, başvurularla uğraşırken veya izin almaya çalışırken karışık bir enerji var. Boğa, profesyonel bir sertifika için bir sınava girmeyi veya lisansınız için bazı ek eğitim kredileri almayı düşünüyor olabilirsiniz. Bugünün enerjisiyle, araba kullanırken dikkatli olun, aksi takdirde ceza alabilirsiniz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, pozitif dikkat çekiyorsun.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü Venüs’ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumunun haritanızın en tepesinde olmasıyla başlıyor. İkizler, artık birçok hayranı kendine çekiyorsun. Bunun, yayınladığınız yaratıcı içerikle bir ilgisi olabilir veya biraz modelleme yapıyor olabilirsiniz. Ancak tüm bu hayranlık bazı sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Başkaları izlediği ve itibarınız tehlikede olduğu için şu anda kurtulamazsınız. Biraz kısıtlayıcı olduğunu hissetseniz bile bu faydalı bir zaman olabilir.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve yakınlık eviniz, Kova burcundaki Satürn ve anlaşmalar eviniz ile yarım kare açı yapacak. İkizler, siz ve partneriniz ilişkinizi özel kılmayı tartışıyor olabilirsiniz. Bu, flört uygulamalarındaki profillerinizi silmeyi veya en azından onları gizlemeyi içerebilir. Sosyal medya sitelerinde durumunuzu değiştirebilirsiniz. Bugün, bir taahhütte bulunmayı düşünüyor olabilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için neyin değerli olduğunu keşfediyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Kova’daki Satürn’le ve kredi ve borç evinizle birleşmesi ile başlıyor. Yengeç, şu anda borçtan kurtulmaya son derece odaklanmış olabilirsin. Bu, tüketici borcu veya öğrenci kredisi olabilir veya ipoteğinizi erken ödemek isteyebilirsiniz. Nasıl daha tutumlu olunacağını tutumlu çiftlerin yemek pişirmenin veya paradan tasarruf etmek için kendi espressolarını yapmanın ekonomik yollarını gösteren videolarını izleyerek öğreniyor olabilirsiniz. Bugün, para biriktirmeyi bir oyun haline getirebilirsiniz.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve ilişkiler eviniz, Kova burcundaki Satürn ve finans eviniz ile yarım kare açı yapacak. Şimdi, ortağınızı tasarruf planınıza dahil etmeye çalışabilirsiniz. Yengeç, yemek artıklarını yemenin faydalarını anlatabilir ya da fazladan bir kazak giymeleri gerektiği anlamına gelse bile ısıyı birkaç derece düşürmelerini isteyebilirsiniz. Bugün, fikirleriniz için destek bulabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, fikir ve stratejilerle dolusunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve ilişki eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Eğer aşkı arıyorsanız, bu size ciddi bir ilişki bulmanız için bir fırsat penceresi açar. Bugün, sizi evden çıkarıp harika bir maçın kollarına atacak stratejilere bakın. Leo, aşkı bulmak için kampanyanı planla ve yarın yeni fikirlerini hayata geçirmeye başlayabilirsin.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve iş eviniz, Kova burcundaki Satürn ve akıl hocaları eviniz ile yarım kare açı yapacak. Sektörünüzde çok önemli olan veya işinizde yüksek bir konuma sahip biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizi kanatları altına almaya istekli. Leo, bugün biri sana iş konusunda yardım edebilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir fırsat ortaya çıkıyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve iş eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Konsantrasyon gücünüz bugün çok güçlü. Başak, bu, görevleri tamamlamak için harika bir gün. Ancak bu enerjiyi eski rutinlere harcamayın. Bunun yerine, kendi işiniz veya romanınız üzerinde çalışmak veya yeni bilgisayarınızı kurmak için iyi bir zaman.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve romantizm eviniz, Kova burcundaki Satürn ve iş arkadaşlarınızın evi ile yarım kare açı yapacak. Birlikte çalıştığınız biriyle flört ederken biraz eğlenebilirsiniz. Ya da belki bir satıcı temsilcisi veya dışarıdan bir yüklenici size çok fazla ilgi gösteriyordur. Şimdi bunu ilerletmek isteyip istemediğinize karar vermek size kalmış. Başak, bu oyunu oynamaya devam edebilir veya bahsi yükseltebilir ve bir tarih önerebilirsin.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olan şey size ulaşma yolunu buluyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve romantizm ve macera eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Bugün, aşkı bulmayı çok ciddiye almaya karar verebilirsiniz. Bunu stratejiler ve zamana göre test edilmiş yöntemler açısından düşünebilirsiniz. Terazi, iyi flört uygulamaları hakkında çevrimiçi derslere veya ruh eşinizi bulmaya yönelik kitaplara başvurabilirsiniz. Aşk artık ana hedefiniz.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve evinizin ve ailenizin evi, Kova burcundaki Satürn’e ve yavru evinize yarım kare yapar. Terazi, çocuklarınıza uyum sağlamak için evde değişiklikler yapıyor olabilirsiniz. Bir çocuğun yatak odasını değiştirebilirsiniz çünkü onlar artık büyüdüler ve artık yataklarının odanın köşesinde olmasını istemiyorlar. Ya da üniversite çağındaki çocuğunuz için bodrum katını yaşam alanına çevirebilirsiniz. Bugün, oldukça yardımseversin.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük ayarlamalar işleri çok daha iyi hale getiriyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve konut eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Eviniz söz konusu olduğunda, binanın kendisine odaklanmış olabilirsiniz. Akrep, bu, ona kapsamlı bir temizlik yaptığınız veya bazı küçük onarımlar yaptığınız anlamına gelebilir. Veya belki de mutfağınızı güncellemesi veya üst kata başka bir banyo eklemesi için bir mimar getirerek bazı büyük yenilemeler başlatmaya hazırsınızdır. Bugün, muhtemelen evi gelecek için nasıl daha iyi hale getireceğinize odaklanacaksınız.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve kardeşler ve kuzenler eviniz, Kova burcundaki Satürn ve aile eviniz ile yarım kare açı yapacak. Bugün, muhtemelen gelecekteki bir kutlama için veya bir aile üyesine yardım etmek için yakın akrabalarınızla düzenlemeler yapıyor olabilirsiniz. Akrep, diğerleri yükümlülükleri ve sorumlulukları tartışırken siz huzuru koruyabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, riske karşı sorumlu bir yaklaşım benimsiyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Kova’daki Satürn’le ve iletişim, evrak ve uygulama evinizle birleşmesi ile başlıyor. Şu anda, özellikle zor görevlerde güçlü bir konsantre olma yeteneğiniz var. Bir okul veya işletme kredisi başvurusu üzerinde çalışabilir veya vergilerinizde bir artış elde edebilirsiniz. Yay, bilgisayarla ilgili sorunları çözmek veya yeni bir müşteri ilişkileri yönetimi sistemi gibi karmaşık bir yazılım öğrenmek için de iyi bir gün.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve sizin para eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve elektronik tablolar evinize yarım kare açı yapacak. Yeni Yıl kararlarınızdan biri paranızı daha iyi takip etmek olabilir. Genel olarak, ona ne kadar çok dikkat ederseniz, o kadar çok para çekebilirsiniz. Yay burcu, makbuzlarınızı düzene sokmaya ve harcamalarınızı takip etmek için bir sistem kurmaya hazır olabilirsiniz. Artık paranız konusunda daha sorumlusunuz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta odaklandığınız şeyler genişliyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve finans eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Bu, sizin için önemli olan bir şeye konsantre olmanın en iyi yönlerinden biridir. Bugün, vergilerinize başlamak için makbuzları bir araya getirebilir veya 401(k)’nizin performansını inceleyebilirsiniz. Oğlak, para kazanma girişimi başlatabilir, çevrimiçi bir mağaza açabilir veya video kanalınızı başlatabilirsiniz. Şu anda lazer odaklısınız.

23 Ocak Pazartesi günü, kendi Oğlak burcunuzdaki ve güven evinizdeki Merkür, Kova burcundaki Satürn’e ve öz-değer evinize yarım kare açı yapacak. Bir özgeçmiş göndermeyi veya küçük işletmenizi pazarlamayı erteleyebilirsiniz. Oğlak, etrafınızda sizi ilerlemeye teşvik eden birçok insan olmasına rağmen şüpheleriniz var. Her engeli tahmin etmek için çok çalışıyorsunuz, ancak suya indirmeden teknenin yüzüp yüzmediğini gerçekten bilemezsiniz. Bugün derin uca atlamak için bir gün.


Kova Burcu

Kova Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yönde ilerliyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü kendi Kova burcunuzda ve fiziksel varlık evinizde birleştirmesiyle başlıyor. Şekle girmek için çok kararlı olabilirsiniz. Kova, belki de bu sizin Yeni Yıl kararınızdı, ancak tüm bu pozitif Kova enerjisiyle şimdi bir değişiklik yapmak çok daha kolay. Bir spor salonuna katılabilir, kişisel bir antrenör tutabilir veya evde kullanmak için harika bir ekipman satın alabilirsiniz. Kalorileri, kan şekeri seviyelerini ve kalp atış hızını izlemek için bir akıllı saat ekleyin ve daha iyi bir zindeliğe giden yoldasınız.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve dinlenme ve iyileşme eviniz Kova burcundaki Satürn ile yarım kare açı yapacak. Şimdi dinlendirici uykuyla ilgili tüm yeni bilimi araştırıyor olabilirsiniz. Su sıcaklığı tam olarak 106 dereceye ayarlıyken ılık bir banyo yapmayı deneyebilirsiniz. Kova, samanı vurmak için en uygun zamanı bulmak için sirkadiyen ritimlerinizi araştırabilirsiniz. Bugün, kendinle ilgileniyorsun.


Balık Burcu

Balık Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve iç gözlem eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Balık, bugün bir aydınlanma yaşayabilirsin. Bir kalıba kilitlendiğinizi görebilir ve artık çıkış yolunu da görebilirsiniz. Muhtemelen bu, belki de sahip olduğunuz her ilişkide tekrar tekrar tekrar eden bir ilişki sorunudur. Artık açıkça gördüğünüz modelden kurtulabilirsiniz.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve arkadaşlık eviniz Kova burcundaki Satürn ile yarım kare açı yapacak. Balık, bir arkadaşınla oturup onlara aydınlanmanı anlatabilirsin. Bunu yaşamınızda nasıl fark edip üstesinden gelmenizden etkilenmekle kalmıyorlar, aynı zamanda bu davranışı kendi yaşamlarında da fark ediyorlar. Bugün kendi yolculuğunuzu anlatırken bir başkasına yardım edebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.