Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 16 Ocak – 22 Ocak Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 16 Ocak – 22 Ocak haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta iletişim çok önemli.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve sözleşmeler ve anlaşmalar evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, daha iyi bir anlaşma için pazarlık yapabilirsiniz. Bu, büyük bir satın alma, iş sözleşmesi veya kiralama sözleşmesi için olabilir. Koç, ince dişli bir tarakla noktalardan geçmek için iyi bir zaman. Muhtemelen hoşunuza gitmeyen bazı hükümler veya ekler bulacaksınız. Artık daha iyi bir şey için müzakere etme gücüne sahipsiniz.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Koç burcunuzdaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Genelde arkadaşlarınızdan biri sorarsa hemen yardım ederken, şimdi biraz faydalanılmış hissediyorsunuz. Tüm aramaları yapıyor olabilirsiniz veya tüm faaliyetler için para ödüyorsunuz. Koç, arkadaşınla oturup konuşma zamanı.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta mali durumunuzu kontrol altında tutuyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve finans ve gelir evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, harcama alışkanlıklarınızı makul bir şekilde değiştiriyor olabilirsiniz. Boğa, bunun nedeni enflasyon gibi dış koşullar olabilir, ancak harcamalarınızda biraz özgürsünüz ve şimdi onu dizginlemeniz gerekiyor olabilir.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve sosyal konumunuz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapıyor. Boğa burcu, işiniz veya işteki itibarınız için pazarlama yaklaşımınızı yenilemeniz gerekebilir. Rakiplerinizden bazılarına göz atın ve ne yaptıklarını görün. İnsanların çevrimiçi videolarına bakarak da yeni fikirler bulabilirsiniz. Bugün, kalabalığın arasından sıyrılmanın bir yolunu buluyorsunuz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şeyi dengeye getiriyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Merkür’ün Oğlak burcundaki İkizler burcunuzdaki Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, mali durumunuzu halletmek için biraz zaman harcayabilirsiniz. Bu, parayı daha muhafazakar menkul kıymetlere kaydırdığınız veya belki de birikimlerinizin bir yüzdesini alıp agresif büyüme stoklarına uyguladığınız emeklilik tasarrufları gibi uzun vadeli yatırımları içerebilir. İkizler, komisyoncunuzla veya muhasebecinizle konuşuyor veya yatırımla ilgili çevrimiçi videolar izliyor olabilirsiniz. Bu konuya dikkatinizi vererek kendinizi başarıya giden yola koyabilirsiniz.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve hukuki konulardaki eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Önemli bir başvuruyu tamamlıyor, profesyonel lisansınızı inceliyor veya yasal bir anlaşmazlığa karışmış olabilirsiniz. İkizler burcu, ayrıntıları doğru anlamak ve bu yönüyle ertelemeyle mücadele etmek çok önemlidir. Başladıktan sonra akışınızı bulabilirsiniz, ancak bugün zor şeyleri yapmayı ertelemek isteyeceksiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işler tam zamanında geliyor.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve ilişkiler evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve sevgiliniz şu anda tamamen farklı dalga boylarında olabilirsiniz. Yengeç, partnerinizle birlikte çalışmaya çalışırken sonunda birbirinizi sinirlendirebilirsiniz. Sanki bir mobilyayı bir araya getirmek için tüm parçalara sahipsiniz, ancak partneriniz bunun bir kitaplık olduğunu düşünürken siz bir masa kurmaya çalışıyorsunuz. Şu anda biraz iletişim çok yardımcı olacaktır.

17 Ocak Salı günü, Kova burcundaki Venüs ve kredi ve borç eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Mali bir konuyu halletmek için aceleniz olabilir. Kanser, harika bir fiyata bir hisse senedi satın alabilir veya aradığınız ürünü yarı fiyatına bulabilirsiniz. Bugün, hızlı eyleminiz finansal bir fayda getiriyor.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri düzene koyuyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve arkadaşlıklar evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Leo, sen ve bir arkadaşın sosyal bir meselede aynı fikirde olmayabilirsin. İkinizin de sosyal adalet veya hükümet politikası hakkında güçlü fikirleri olabilir. Bugün, bir tartışma sadece tahriş getirir. Bu, aynı fikirde olmadığınızı kabul etmek için bir gün.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Seninle çıkmakla çok ilgilenen biri olabilir. İyi niyetli olabilirler, ancak harika bir çift olacağınız konusundaki ısrarları geri adım atmanıza neden olabilir. Leo, neredeyse çok hevesliler, bu yüzden ne yapmak istediğine karar verene kadar bu “fırsatı” erteleyebilirsin.


Başak Burcu

Başak Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım yapabilirsiniz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve kariyer evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Şu anda gerçekten sıkıcı bir işle meşgul olabilirsiniz. Başak, bu görevleri eğlenceli veya ilgi çekici hale getirmek için yaratıcı olman gerekecek. Bir görevi otomatikleştirmenin yollarına bakabilir veya onu ortadan kaldırırsanız kimsenin fark edip etmeyeceğini görebilirsiniz. Bu işi daha ilginç hale getirmenin bir yolunu bulamıyorsanız, başka bir yerde çalışmayı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

17 Ocak Salı günü, Kova burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Başak, yeni bir şilte veya yastık sayesinde gerçekten iyi bir gece uykusu çekebilirsiniz. Diyetinizden glüteni çıkarabilir ve anında sonuç aldığınızı görebilirsiniz. Bugün yeni bir şey denemek ve sizin için nasıl çalıştığını görmek için iyi bir gün.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler beklediğinizden daha kolay.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve eğitim evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bir okul projesi başlatıyor olabilirsiniz. Veya ekibinizin gücünden yararlanmak veya kendi web sitenizi oluşturmak için yeni bir yazılım parçası öğrenmekte zorlanıyor olabilirsiniz (“sürükle ve bırak” göründüğü kadar kolay değil). Terazi, bu, bir projenin başında meydana gelen rahatsız edici duyguya eğilmek için iyi bir zaman.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve eğlence ve romantizm eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Yapılacaklar listenizin uzunluğu ne kadar uzun olursa olsun, birisi size eğlenceli bir akşam için çıkma teklif ettiğinde, hepiniz hazırsınız. Terazi, biraz iş/yaşam dengesi zamanı. Ve bu gece kalbine şarkı söyleten biriyle çalıyor olabilirsin.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şeyi yoluna koyuyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler’deki Mars’a ve kredi ve borç evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, fiyatların arttığı bir dünyada dengeyi sağlamaya çalışırken bütçenle boğuşuyor olabilirsin. Daha fazla paranın geleceğine dair işaretler var, ancak henüz tam olarak burada değil. Bugün, güncel konularla ilgilenmek ve geleceği düşünmekle oldukça meşgul olabilirsiniz.

17 Ocak Salı günü, Kova burcundaki Venüs ve ev arkadaşları ve yaşam düzenlemeleri alanı, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapıyor. Akrep, evde bazı değişiklikler olabilir. Birisi taşınıyor veya taşınıyor olabilir. Ve artık evdeki ve mahalledeki yeni duruma alışmaya başlıyorsunuz. Bu, işleri yoluna koyarken geçici bir kaos zamanı.


Yay Burcu

Yay Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mutluluğu kucaklayabilirsiniz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve ilişkiler evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yay burcu, sizinkinden çok farklı fikirleri olan biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu ilişkinin yürümesi için “haklı” olma fikrinden vazgeçmeniz ve mutlu olma fikrini benimsemeniz gerekebilir. Ve bu ikinize de neşe getirebilir.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve kardeşleriniz (ve sizin yaşınız civarındaki akrabalarınız) Koç burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Bir aile üyesi sürpriz bir ziyaret için şehre gelebilir. Ve bu kişiyi göreceğiniz için heyecanlı olsanız da, ziyaretlerine yer açmak için programınızı biraz yeniden düzenlemeniz gerekecek. Bir kez birlikte olduğunuzda, kükreyen bir zaman geçirebilirsiniz. Yay burcu, şimdi spontane olmak, ayınızın en önemli özelliği olabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir otorite olarak tanınabilirsiniz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve iş evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir projeye odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Bir son teslim tarihi aniden ileri alındı ​​veya önemli bir ekip üyesi şimdi izin alıyor. Oğlak, yeni verilerin halihazırda yaptığınız işlerin çoğunu değiştirmesi de mümkündür. Ancak bu engellerin çoğu ilk göründükleri kadar zor değildir. Ve bazı ek yardımlar için pazarlık yapmak mümkündür. Derin bir nefes alın ve içinden yolunuzu bulacaksınız.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve para eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Oğlak, daha fazla para kazanıyor olabilirsin ama bu seni daha yüksek bir vergi matrahına sokuyor olabilir. Bu, muhasebecinizle telefonda çareler aradığınız veya emeklilik birikimlerinize biraz para yatırdığınız anlamına gelebilir. Sahip olduğunuz bir yan işletme aracılığıyla ek para gelme olasılığı da vardır, bu da bazı iş kesintileri anlamına gelebilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta gücünüzü bulacaksınız.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’la ve romantizm ve macera evinizle 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Kova, rüzgara dikkat ediyor ve hayatınıza biraz dram katan biriyle ilişkiye giriyor olabilirsiniz. Bu kişi çok fazla seyahat edebilir veya heyecan verici sosyal çevrelerde koşabilir (sahne arkası geçişleri dahil). Kafan yavaş git diyebilir ama kalbin hızlı atıyor. Bugün, sırılsıklam düşebilirsin.

17 Ocak Salı günü, kendi burcunuzdaki Kova burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Bugün birçok iltifat alabilirsiniz. Kova, belki de son zamanlarda biraz kilo verdin ya da yeni bir gardırop aldın. İnsanlar yeni arabanızı veya güzel yeni saatinizi fark edebilir. Bazı Kova yerlileri, şarkı söyleyen seslerine veya bir şiiri ne kadar iyi okuduklarına iltifat edilebilir.


Balık Burcu

Balık Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yolunuzdaki engeller ortadan kalkıyor gibi görünüyor.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars ve mesken eviniz ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Şu anda evde çalışıyor olabilirsiniz. Bazı tadilatlar yapıyor veya bir tesisat sorununu çözecek birini bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Balık, yakın zamanda taşınmış olabilirsiniz ve hala eşyalarınızı boşaltıyor ve yerleşiyor olabilirsiniz.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ve para eviniz ile yarım kare açı yapacak. Sizin için finansal bir fırsat var, ancak bu sizin konfor alanınızın biraz dışında. Balık, araştırmadan daha fazlasını gerektirebilir. Bunun satış veya bazı hukukçuların deşifre edilmesini içermesi mümkündür. Adımları sizinle birlikte gözden geçirecek bir alanda uzman bulmanız gerekebilir. Ancak zaman ayırıp tüm verileri sistematik olarak incelerken bu Gordian düğümünü çözebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.