Günlük Yemek Burç Yorumları 31 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Ocak Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dünkü onca ziyafette, neye şükrettiğinizi detaylandırmayı tamamen unutmuş olabilirsiniz. Eve yakın başlayın: Büyükannenin penne arrabiata’sı, babanın yavaş kavrulmuş rosto, Fred Amca’nın klasik Manhattans ve kardeşinizin gurme Top Ramen ziyafeti. Sonuncusu, ne de olsa iki dolarlık yemek günlerini atlatmanı sağladı!


Boğa Burcu

31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şükran Günü sonrası bir yemek komasına girdiğiniz için kendinizi pantolona tekmelemek yerine, trendi sürdürün. Kabul edelim: normalde gıcırtılı bir yiyicisiniz, bu nedenle birkaç günlük uygunsuz davranış iyi olabilir. Yine de hindiden uzak dur. Pizza, bugün omzunuzdaki şeytan!


İkizler Burcu

31 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patlattığınız onca patlamış mısırla ne yapacağınızdan emin değil misiniz (ancak her zamanki gibi asılı kalmayı atladınız)? Tedavi zamanı! Ağır bir sos tavasında biraz tereyağı, şeker (kahverengi ve beyaz!) ve ağır kremayı ısıtın, ardından çekirdekleri atın. Geleneksel karamelli mısıra ilginç bir tekme atmak için biraz tuzla çalkalayın. Kabul edelim: sen geleneksel olmaktan başka her şeysin!


Yengeç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Uzatılmış hindi uykunuzdan o kanepeden kalkıp kendiniz için iyi bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Evet, sabah ezici veya ayı pençesi yapabilirsiniz, ancak her zaman yaptığınızla övündüğünüz (ama aslında asla bitiremeyeceğiniz) o 30 dakikalık koşuya gidin. Tatil fazlalığınızı küçük bir egzersiz mea culpa ile yumuşatın.


Aslan Burcu

31 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tatil alışverişinin ticarileşmesi, dörtlü venti lattenizi (ekstra sıcak) bitiremeyecek kadar hasta olmanıza neden oldu, ancak ailenin hediye beklediğini biliyorsunuz. Ne yapalım? Neden güzel, ev yapımı bir hediye için ünlü şekerlemenizi veya brendi kirazlarınızı güzel ambalajlarda çırpmıyorsunuz? Düşünce gerçekten önemlidir ve sevgiyle hazırlanmış pişirme ürünleriniz nakit sıkıntısı çeken cüzdanınızı da rahatlatacaktır.


Başak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günü akıllıca kullanın, böylece yarın çabalamaktan vazgeçmeyin. Bir plan olduğunda asla daha mutlu olamazsın. Örneğin: market alışverişi. Yarın hazırlayabileceğiniz ve hafta boyunca garnitür olarak paketleyebileceğiniz bir kök sebze karışımı için yerel Farmer’s Market’e uğrayın.


Terazi Burcu

31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aşırıya kaçıldığında, hayattaki her şey senin için kötü olabilir. Ve fazlası senin için son birkaç günü özetliyor. Ne yediğinizi ve onu yemeden önce VE sonra nasıl hissettiğinizi takip ederek hayatta her zaman arzuladığınız dengeyi yeniden sağlayın. Trendlerinizi takip edin ve suçluları günlük diyetinizden çıkarın.


Akrep Burcu

31 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tatiller, yemek zamanı geldiğinde ‘normal’in ne olduğunu unutturdu. İksir boyutu fikrinizi bugün yenileyin. Hemen bir yumruk yap. Yediğin hiçbir şey bundan daha büyük olmamalı. Şimdi tabağınızı o büyüklükte bir protein, sebze, nişasta ve meyve ile dengeleyin ve dengeleme yolundasınız!


Yay Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aktivite seviyenizi artırmanın ve Şükran Günü’nden beri içinde bulunduğunuz o yemek komadan çıkmanın zamanı geldi. Yorgunlukla bir avuç taze çilek (doğal şekerler size iyi gelir) veya fındık ve bir bardak taze yeşil çay ile savaşın. Ne yaparsanız yapın, bu sabah kahverengi şeker yüklü yulaf ezmesini atlayın!


Oğlak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlarda spor salonuna gitmenin verdiği yanmayı hissediyorsun ve bu, karşı cinsin dikkatini çekmeye başlıyor. Sulu meyveleri çiğneyerek ve hamburger, nachos ve patates kızartması gibi dağınık, el yapımı yiyeceklerden kaçınarak çekicilik katsayınızı besleyin. Tüm gözler üzerinizde … ve ağzınız!


Kova Burcu

31 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Temiz bir buzdolabı ve en son ziyafetinizden kalan kirli bulaşıklarla dolu bir lavabo ile bugün hemen havlu atmak isteyebilirsiniz. Ve biliyor musun? Bu iyi! Devam edin ve bulaşıkları suya koyun – en sevdiğiniz Hint restoranının kuryesi çalıyor!


Balık Burcu

31 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dün artıklar şeklinde vaat edilen aydınlanma, saniyeler içinde geri döndü. Kendinize büyük bir iyilik yapın: Cevizli turtanın son parçasından uzaklaşın. Esmer şeker tatlı olabilir ama Nirvana’ya ulaşma çabanızda dikkatinizi dağıtmaktan başka pek bir işe yaramıyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.