Günlük Yemek Burç Yorumları 30 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Ocak Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bağımsız düşünceye olan tutkunuz size Şükran Günü artıkları için iyi fikirler verecektir. Bir hindi kaju güveci, o kuşun bir kısmını atmanıza yardımcı olacaktır. Su kestanesi, chow mein eriştesi ve yeşil soğan da ona ilginç bir Asya lezzetleri katacak.


Boğa Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kara Cuma alışveriş kalabalığıyla yüzleşmektense bugün evde takılmak daha iyi olabilir. Gereğinden fazla yiyecek artığınız olacak, böylece istemiyorsanız hiç dışarı çıkmak zorunda kalmayacaksınız. Hindi ve kızılcık sandviçleriyle ziyafet çekin. Hepsini büyük bir fincan yumurta likörü ile yıkayın.


İkizler Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evde kalın ve Noel süslerinizi hazırlayın. Neden olmasın? Mağazalar Cadılar Bayramı’ndan beri onlarla parlıyor. Bol miktarda sırlı jambonunuz olacak, bu nedenle yiyecek bol olacak. Hiçbir şey Noel’i jambonlu ve yamlı sandviç gibi söyleyemez.


Yengeç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Enerji seviyeleriniz bugün değerlendirilecek. İşten bir gün izin almanın tembelliği olabilir mi? Yoksa sizi uykulu ve uyuşuk yapan tüm hindili sandviçler, hindi çorbası ve hindi sarsıntısındaki triptofan mı? Her iki durumda da, aksama süresinin tadını çıkarın.


Aslan Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün Black Friday alışverişinin enerjisiyle besleneceksiniz. Bu bir yarışma gibi, bu yüzden avda kalabilmek için kendinizi iyi besleyin. Öğleden sonra midye çorbası ve ton balığı öğütücüden oluşan bir öğle yemeği, o son Prada el çantasına aç ev kadınlarını uzaklaştırmak için ihtiyaç duyacağınız enerjiyle dolup taşacak.


Başak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Uzun bir hafta sonu, işle ilgili sorunların gerginliğini hafifletmeye yardımcı olabilir. Pazartesiye kadar onları düşünme bile. Kalan tüm hindi için ilginç kullanımlar bulmak gibi, zamanınızla yapacak daha iyi işleriniz olacak. Büyük, sevimsiz bir hindi güveci, aşkı birkaç gün daha devam ettirebilir.


Terazi Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kalan tüm hindiyi kullanmak için fikirler bulun. Hindi kroketleri, bunu yapmanın bariz bir yolu olsa da klasiktir. Yağda kızartılmış olmaları kimin umurunda? Bu çıtır çıtır, lezzetli ikramlar, akşam yemeğinden sonra uykuya dalmak kadar Şükran Günü geleneğinin bir parçasıdır.


Akrep Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi bir yemek anına kapılmış bulabilirsiniz. İşte o zaman kendinizi hindiden kalan eti koparıp yüzünüze tıkarken bulacaksınız. Artıklara saldırırken biraz daha medeni olun. O nefis beyaz eti birkaç dilim ekmeğe tokatlamak seni öldürür mü?


Yay Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi mutlu, düpedüz neşeli hissedeceksiniz. Ve neden olmasın? Önünüzde uzun bir hafta sonu ve buzdolabında bir sürü yiyecek var. O yüzden bugün evde uzanıp dolma ve ballı hardallı hindili sandviç yemekten başka bir şey yapmayın. Biraz kestir ve tekrarla.


Oğlak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünü başka bir yemek şölenine çevirmek kolay olacağından disiplin göstermeniz gerekebilir. Bu yüzden spor salonunda birkaç saat geçirin. Ter atmak, dünkü yemeğin üzerinde çalışmaya yardımcı olabilir. Daha sonra büyük bir salata da işe yarayacaktır, özellikle de çok fazla kıyılmış hindi göğsü atarsanız.


Kova Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şükran Günü tatilleri size eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurma şansı verecek. Bu yüzden doğaçlama bir akşam yemeği partisi için birkaçını evinize davet edin. Size kalan tüm jambon ve tatlı patateslerden kurtulma şansı sunarken, herkese birbirini yakalama şansı verecek.


Balık Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yemek sizin için ruhanidir ve bugün buzdolabınızın içine bir kez bakmak, cennetten bir an için bakmak gibi olabilir. Bol miktarda hindi, patates püresi, bisküvi ve sos olacak. Peki neye bakıyorsun? Bir çatal ve bıçak alın ve işe koyulun!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.