Günlük Yemek Burç Yorumları 29 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Ocak Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok fazla kırmızı şarap içmek, mutfak saatini ertelemenize neden olabilir. Böylece hindi ateşteki kütüklerden biri gibi fırından çıkabilir. Plan B’nin zamanı gelmiş olabilir: paket servis tavuk yemeği ve yumurtalı rulo içinde hiç hindi olmayabilir ama kimse aldırmaz.


Boğa Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünkü yemekte riske girmeyin. Hindiyi tuzlu suya batırmak veya istiridye ile doldurmak herkesin harcı olmayabilir. İlk Şükran Günü kadar geleneksel tutun. Süslenmek misafirlerinizin pizza teslimat numarasını aramasına neden olabilir.


İkizler Burcu

29 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çoğu zaman Şükran Günü yemeği, çoğu aynı eski yemek olabilir. Eski favorilere yeni dokunuşlar hazırlamak için ilhamı kullanın. Balkabağı çorbası eşsiz bir meze olurken, Meksika tatlı patatesi Camote ballı patateslere ilginç bir alternatiftir.


Yengeç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün mutfakta herkes için akşam yemeği hazırlayarak köle gibi çalışacaksın. Ama kendin için özel bir şeyler yap. Sonrası için büyük bir parça bitter çikolata saklayın. Başka bir iyi iş için kendinizi ödüllendirmek için herkesin o kaçınılmaz yemek sonrası uykusuna dalmasını bekleyin.


Aslan Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Emeril’in sınırsız enerjisiyle bugün mutfağa dalacaksınız. Tencereleri ve tavaları şıngırdatacak ve meşhur istiridye dolmanızla ödüllü başka bir hindiyi sevgiyle hazırlayacaksınız. Ve herkes akşam yemeğinden sonra huzur içinde uyurken, başka bir muhteşem tatil yemeği için teşekkür edebilirsiniz.


Başak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yıl boyunca yeterince aile yükümlülüğünüz olmuş olabilir ve bu nedenle bu Şükran Günü’nü samimi tutmayı düşünün. Birkaç yakın arkadaşınızı küçük bir akşam yemeğine davet edin. Bir hindi bile çok iş olabilir. Ölçeklendirin ve bunun yerine birkaç av tavuğu kızartın. Günün ne kadar huzurlu olabileceğini takdir edeceksiniz.


Terazi Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu tatilde geleneksel yemeklerle dalga geçmekten korkmayın. Yaratıcı yaklaşımınızı neşelendirecek olan konuklarınızdan harika tepkiler alabilirsiniz. Geleneksel kızılcık lezzetini bir mango salsa lehine atlayın. Bu tatlı lokum, hindinin hafif tatlarıyla mükemmel uyum sağlar.


Akrep Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Süpermarkette anlık satın alma, gerçekten ihtiyacınız olan şeyleri ihmal etmenize neden olabilir. Öyleyse neden hindi, dolma ve yer elması servis etmediğinizi açıklamak için hayal gücünüzü kullanın. Misafirleriniz ilk Şükran Günü’nde Pilgrims’in Doritos ve Ben and Jerry’s yediğine inanamayacaksınız.


Yay Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şükran Günü ile ilgili en iyi şey, ziyafeti arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmaktır. Geleneksel bir hindi yemeğinde bağ kurmak, hayatın küçük zevklerinden biridir. O yüzden bugün gerçekten önemli olan şeyler için teşekkür edin. Sevdikleriniz olmadan sadece başka bir yemek.


Oğlak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şükran Günü yemeğini pişirmeye ilk adım attığınız için gergin olabilirsiniz. Ancak kaygının sizi felç etmesine izin vermeyin. Devasa bir hindiyi kızartmak gözünüzü korkutuyorsa önceden pişirilmiş bir jambon ayırın. Bu şekilde zamanınızı daha kolay tatlı patates, kremalı mısır ve tereyağlı bisküviler hazırlayarak geçirebilirsiniz.


Kova Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, belinizi genişletmek gibi, genişleyen bir gün olacak. Bu nedenle, tüm o şişmanlatıcı et suyuna, tereyağlı bisküvilere ve şekerlenmiş tatlı patateslere dalmadan önce yemek öncesi bir egzersiz yapmak isteyebilirsiniz. Bu şekilde pervasızca terk ederek yiyebilirsin. Ancak her ihtimale karşı pantolonu elastik bel ile giyin.


Balık Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yüzünü bol hindi, tatlı patates ve elmalı turta ile doldur. Özellikle çok fazla kırmızı şarap kadehi içtiyseniz, ağzınızda çok fazla yemek olması misafirlere ve akrabalara kırıcı sözler söylemekten sizi alıkoyabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.