Günlük Yemek Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Ocak Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş gününüz bir torba taş kadar ağır olacak. Komplikasyon ortaya çıkacak ve bir migren ortaya çıkacaktır. İşten sonra somonu zeytinyağında kızartın ve akşam yemeğinde pilavın yanında yiyin. Hem balığın hem de yağın baş ağrılarının akıllara durgunluk veren etkilerini hafiflettiği kanıtlanmıştır.


Boğa Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarının sözlerine karşı hassas olabilirsiniz. Bu kadar ince derili olmak, onların sadece eğlendiklerini görmenizi engelleyecektir. O yüzden yine de kendine sakla. Ton balığı altınızı kafeteryanın arka tarafında tek başına ekşi maya ve elma üzerinde yiyin. Bu şekilde, ne kadar salak olduğun hakkında yorum yaptıklarını duymazsın.


İkizler Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi yavaş ve uyuşuk hissedeceksiniz. Bu, kahvaltıyı kaçırmanın bir sonucu olabilir. Bir kase yoğurt yiyerek odaklanmayı yeniden kazanmayı deneyebilirsiniz, ancak çok geç kalmış olabilirsiniz. Öyleyse öğle yemeğinde kendinizi kurtarın. Büyük bir kase İrlanda yahnisi ve bir salata sizi yeniden küçük bir Einstein gibi düşündürebilir.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bildiğin şeylere bağlı kal. Karanlık, gizemli mağaralara girmek sizi korkunç canavarlarla karşı karşıya getirebilir. Yerel lokantanızda öğle yemeği tam da bunu yapma fırsatı sunacak. Kalın soslu açık yüzlü hindili sandviç size eski bir dost kadar tanıdık gelecektir.


Aslan Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün size zarar verebilecek şeylerle sizi baştan çıkarmaya çalışacak. Kaygan bakışları ve yağlı gülümsemeleriyle inandırıcı olabilirler. Bu yüzden fast food öğle yemeği davetlerini geri çevirin. Çifte peynirden bir ısırık, patates kızartmasıyla çift köfteli burger, ruhunuz için savaşı kazanmalarını sağlayacak.


Başak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir çukur boğanın amansız gaddarlığıyla saldıracaksınız. Uygun bir şekilde, öğle yemeğinde güçlü hayvani dürtülerinize uygun bir şeyler yiyeceksiniz. Yedek kaburga mükemmel olacak. Bu şekilde lezzetli etin tadını çıkarabilir ve ardından tüm bu kemikleri kemirebilirsiniz.


Terazi Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Merak, bugün yeni ve ilginç yiyecekler aramanıza neden olabilir. Japonlar her zaman farklı bir şey bulurlar, o yüzden bir bakın. Sakana no ikizukuri ilginç bir balık seçimi olacaktır, ancak derine inmeden önce kıvranmayı bırakmasını beklemek isteyebilirsiniz.


Akrep Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hızlı kilo alma bataklığına düşmek, stres kaynaklı yemek yemeden kaynaklanıyor olabilir. Meditasyon yaparak ve yeni yeme stratejileri benimseyerek bir çıkış yolu bulun. Stresi hissettiğinizde bir muz veya yoğurt için uzanın. Sizi en başta bu karmaşaya sokan şeker çubuklarını ve patates cipslerini alt edecek.


Yay Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün moraliniz bozuk olabilir ve nedenini anlamaya çalışacaksınız. Bu boşuna bir egzersiz olabilir, bu yüzden başa çıkmak için elinizden geleni yapın. Mutlu bir öğle yemeği ruhunuzu aydınlatmanıza yardımcı olabilir. Kruvasan üzerindeki somon dereotu salatası, özellikle bol miktarda yaban turpu atarsanız neşe getirecektir.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir şey denemeden önce ayrıntılara yakından bakın. Size çelme takabilecek gizli şeyler olabilir. Sözde az yağlı bin ada salatası sosu aslında trans yağlarla dolu olabilir ve bu da o salatayı patates kızartması kadar sağlıksız hale getirir.


Kova Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Söylenti değirmeni terfi için hazır olduğunu söylüyor olabilir. Eklenen sorumluluklar hakkında ne hissettiğinizden emin değilsiniz, bu nedenle bir kariyer krizi oluşuyor olabilir. Öğle yemeğinde seçeneklerinizi gözden geçirin. Ucuz tutun; Ödeyebileceğiniz tek şey bir fincan tavuk çorbası ve rosto biftekli sandviç olabilir.


Balık Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çitin tam ortasına oturacaksınız. Bu nedenle, herhangi bir türde karar veremezsiniz. Ama isteksiz olmakta bir sakınca yok. Bu, kahvaltıda yulaf ezmesi ve sade tost gibi yumuşak bir şey yiyebileceğiniz ve gerçekten aldırış etmeyeceğiniz anlamına gelir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.