Günlük Yemek Burç Yorumları 26 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Ocak Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş sahasına arı gibi sokan bir ödül dövüşçüsünün savaşçılığıyla gireceksiniz. İş arkadaşlarınız saldırganlığınızı yumuşatmak için üzerinize biraz şeker serpmek zorunda kalabilir, ancak kahvenize kaşık kaşık yardım yığmak sizi daha da kötüleştirebilir.


Boğa Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ruh haliniz bugün gece kadar karanlık olabilir. Kendinize özel bir şey yaparak onlara biraz ışık tutun. Güne bolca bal ve yaban mersini serpilmiş bir kase sıcak yulaf ezmesi ile başlayın. Böylesine eğlenceli bir yemekten sonra moralinizin bozuk olmaması imkansız.


İkizler Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arterleri tıkayan çok fazla gıdaya düşkünlük sizi yönlendirebilir veya sağlığınızı düşürebilir. Günde E Vitamini ve bir aspirin almak, arteriyel plakları yüzde 80 oranında azaltabilir. Buğday tohumu, E vitamininin en iyi besin kaynaklarından biridir ve ev yapımı ekmek ve keklerde bir bileşen olarak kullanılabilir.


Yengeç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygularınız bugün fırtınalı deniz gibi köpürecek. Ancak tayfun koşullarına ulaşmak için elinizden geleni yapın. İnce bir dilim limonla birlikte sıcak bir fincan organik papatya çayı rüzgarlarınızı sakinleştirebilir veya en azından herhangi bir kara kütlesine çarpmadan rotanızdan sapmanıza neden olabilir.


Aslan Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yüksek fiyatlı ama marjinal yetenekli bir NBA yıldızının egosunu sergileyeceksiniz. Gol atmak istiyorsanız, o aşırı şişirilmiş kafanızdan biraz hava kaçmasına izin verin. Biftek ve ıstakoz olduğunuzu düşünebilirsiniz, ama aslında sadece Salisbury bifteği ve küçük patatessiniz.


Başak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinize gerçekçi hedefler belirleyin. Bir İtalyan şef gibi yemek yediğinizde bir Yunan Olimpiyatçısının vücuduna sahip olmanız mümkün olmayabilir. Bu nedenle, yazın bir Speedo’ya sığmak istiyorsanız makarna, lazanya ve mantıyı bir süreliğine bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Ve kızarmış sarımsaklı ekmeği düşünmeyin bile.


Terazi Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Diğerleri bugün seni bencil olmakla suçlayacak, sanki bu kötü bir şeymiş gibi. Bazen insanların yalnızca kendilerini düşünmeleri gerekir, bu yüzden kendinizi suçlu hissetmeyin. Ev yapımı kaburgalarınızı ve tuzlu soslu pirinci başkalarıyla paylaşırsanız, size pek bir şey kalmaz. Ve bu kesinlikle kabul edilemez.


Akrep Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün ortasında bir enerji yenilenmesi sizi ele geçirecek. Kendinizi yenilenmiş, canlanmış, göz alıcı hissedeceksiniz! Bu, salatalık, soğan, kişniş ve tabii ki bol miktarda Vietnam usulü acı soslu bir Fransız baget üzerinde Vietnam usulü domuz filetolu sandviçten oluşan lezzetli bir öğle yemeğinin sonucu olabilir.


Yay Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi utangaç ve içine kapanık hissedebilirsiniz ve insanların yanında olmak zor olabilir. Bu yüzden şarküteri ve lokanta gibi yerlerde kalabalıktan kaçının. Bugün kendi öğle yemeğinizi yanınızda getirin. Yakındaki bir parkın nispeten sakin ortamında bir bankta oturup ev yapımı peynir ve tavuklu quesadillaların tadını çıkarmak güzel olacak.


Oğlak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün keskin ve odaklanmış hissetmek, önemli kararlar almayı iyi bir hale getiriyor. Bunları erkenden ortadan kaldırın, böylece daha önemli başka seçimler yapabilirsiniz. Balık ve cips yerine sağlıklı bir kızılcık ıspanak salatası yediğinizde doğru olanı yaptığınızı anlayacaksınız.


Kova Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sosyal olarak yararlı olma ihtiyacı, kimliğini gizleme dürtüsüyle karşılanacak. Her ikisini de konserve ton balığı, somon, şeftali ve çorba satın alarak ve bunları yerel gıda bankanıza isimsiz olarak bağışlayarak yapabilirsiniz.


Balık Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, okyanus tabanında en büyük hazineyi arayan bir inci avcısı olduğunuzu hayal edeceksiniz. Ama ilgileneceğin şey inciler olmayacak. Peşinde olduğun tombul istiridyeler olacak. Bu şekilde kremamsı bir İstiridye Yahnisi yapabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.