Günlük Yemek Burç Yorumları 25 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Ocak Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınıza ne kadar cömert olabileceğinizi göstermek bugün istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ekstra büyük bir dilim peynir ve mantarlı kiş yemeni izlemekten çekinmeyecekler. Ancak, bir grup için alacağınız tek simidi paylaşmak zorunda kalacaklar.


Boğa Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Baharatlı bir şeyler yiyerek sıkıcı bir Pazar gününü canlandıracaksınız. Ancak acı biberli Szechuan sarımsaklı karideslerinin düşündüğünüzden daha acı olabileceğini görebilirsiniz. Ateşi söndürmek için su kullanmayın, ısıyı yayar. Pirinç veya ekmek gibi nişastalı bir şey bu alevleri söndürmeye yardımcı olacaktır.


İkizler Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne Richard Simmons’ın sınırsız enerjisiyle başlayacaksınız ama gün geçtikçe enerjiniz azalacak. Leziz İrlanda yahnisi ve yeşil salatadan oluşan doyurucu bir öğle yemeği, birliklere yeniden liderlik etmenizi sağlayabilir, ancak çizgili mini pantolon ve payetli atlet giymeyin. Aptal gibi görüneceksin.


Yengeç Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eşyalarınıza göz diken açgözlü, açgözlü insanlara dikkat edin. Her yerde ve her zaman olabilir. Lahana salatası ve patates kızartması ile ödüllü bir Reuben ile en sevdiğiniz şarküteride olabilirsiniz, biri ‘Hey! Oraya bak!’ ve BOOM, Reuben ortadan kaybolacak.


Aslan Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüz bir Jackie Chan filmi kadar aksiyon dolu olacak. Düşmanlarınızı yendikten sonra acıkacaksınız, bu yüzden akşam yemeği için bir yere gidin. Hmmm, Çinli, kimse var mı? O kadar ateşli bir Szechuan tavuğu ve sarımsak yemeği sipariş edin ki yenilmez Bay Chan’a bile parasını versin.


Başak Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınız sizi alışveriş çılgınlığına davet ederse dikkatli olun. Bu onların ‘Gelin paranızı bizimle tuvalete atın’ deme şekli olabilir. Kısıtlama gösterin ve paranızı mantıklı bir şey için kullanın. Ve hayır, bu pahalı bon bon’lar ve onları yıkamak için pahalı şampanya kutuları anlamına gelmez.


Terazi Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir İtalyan restoranında ilgi odağı olacaksınız. Şık moda tarzınız veya Tony Soprano’nun özgüveniyle fettuccine üzerinde tavuk ragu sipariş etme şekliniz olabilir mi? Gerçekte bunun nedeni, çoğunu pahalı İtalyan ipek gömleğinizin üzerine giyecek olmanız olacaktır.


Akrep Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Pasif olmak sana göre değil ama bugün öyle olacaksın. Böylece başkaları tarafından manipüle edilmenize memnuniyetle izin vereceksiniz. Bu nedenle, işlerle kendinizi nachos ve burrito gibi yağlı, şişmanlatıcı yiyecekler yerken bulmayı bekleyin. Düşünmek zorunda olmadığın bir şey olduğu sürece umursamazsın.


Yay Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karmaşık projeleri planlarken kendinize bolca zaman ayırın. Başarı ile büyük bir dağınık başarısızlık arasındaki farkı heceleyebilir. Bu nedenle, rostoyu servis etmeden önce tam olarak ne kadar süre pişireceğinizi bildiğinizden emin olun. İçine dilimlediğinizde mırıldanırsa utanç verici olur.


Oğlak Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ertelediğiniz ev projeleri ile ilgilenin. Beklediğinizden daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu size günün geri kalanında istediğinizi yapmanız için zaman verecektir. Bu, televizyonda futbol izlerken kanepede uzanıp Oreo kurabiyelerini çikolatalı süte batırmak anlamına geliyorsa, öyle olsun.


Kova Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hala hippi-dippy yaşam tarzını yaşayan bohem gençliğinizden arkadaşlarla tanışabilirsiniz. Onların özgür ruhlu davranışlarını kıskanabilir ve geri dönmek için cazip olabilirsiniz. Ancak tatsız bir tofu ve sebzeli burritonun bir tadı, BLT’lerinizin ve Reuben sandviçlerinizin güvenliğine geri dönmenizi sağlayacaktır.


Balık Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eski yeme alışkanlıklarınızı yenileri için bir kenara bırakın. Bu, sırtınızı pizza, çizburger ve nachos’a ayarlamak anlamına gelebilir. Ayrılık çok tatlı bir hüzündür ama salata, tavuk göğsü ve somondan oluşan yeni diyetiniz eski dostlarınızı kısa sürede unutmanıza neden olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.